-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bokormt #85148 üzenetére
Én az év legelején játszottam végig az Arkham Knight-ot. Nem tapasztaltam semmi ilyesmi instabilitási problémát. Viszont mégis inkább csak szenvedés volt, mert az ilyen mértékű input lag amit ez a játék produkál, már túl sok a számomra. Ezt nem tudtam megszokni a végére sem, annyira rossz az irányíthatóság.
-
bokormt
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz bokormt #85153 üzenetére
Ennél többet mi sem tudunk mondani rá, illetve javasolni. [link]
Amit tudok, hogy nálam nem volt semmi ilyesmi probléma a végigjátszás során. De az régebben volt már, egy korábbi rendszerszoftver verzión. Mivel BC módban fut a játék, ezért ez is számíthat, hiszen azóta módosíthattak a futtatókörnyezeten is. -
KaitouP
nagyúr
-
bokormt
csendes tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Megpróbálkozok a linken található megoldásokkal. Az, hogy várjak a DC Fandome-ig, sajnos nem játszik, ahhoz túl türelmetlen vagyok, meg nem szívesen szakítok félbe játékot. -
KaitouP
nagyúr
válasz Kendek #85161 üzenetére
DoubleShock 5.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
basel00
tag
Sziasztok
Tv vásárlás előtt állok, és olyan kérdésem lenne, hogy mennyire észrevehető ha a Ps5-t HDMI 2.1-re kötném?
Úgye egy jobb tv ami HDMI 2.1-vel van ellátva drágább tv
-
Jazz^
tag
Arra érdemes figyelni az ilyen 100+hz-s gamer monitoroknál, hogy a legtöbb csak a natív hertzen tudja hozni jó minőséget és az alacsony válaszidőt, 60hz-en overshootingolnak össze-vissza és drasztikusan megnőhet a response time.
És ha csak nem kizárólag azzal a pár 120 fpst támogató játékkal játszik, akkor javarészt 60hz-en fogja a ps5 használni a kijelzőt.
Szóval mindenképp érdemes olyan teszteket is elolvasni, ami kitér a 60hz-es teljesítményre is.
Az Acer XF243Y Pbimiiprx talán a legolcsóbb PS5-höz ajánlható monitor, aminek kiváló 60hz-es megjelenítése van és tudja a 120fpst is.
Kicsit feljebb árban az AOC 24G2, BenQ EX2510 is ajánlott.De ha nem fontos a 120fps megléte, akkor sokkal olcsóbban ki lehet jönni egy natív 60hzes monitorral.
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Nézzétek el az amatőr kérdést, de bizonytalan vagyok a megfejtésben és nem szeretnék lyukra futni.
Ha PS4 Pro-ról váltok PS5-re, akkor elég a meglévő Playstation fiókommal bejelentkezni a PS5-ön és előfizetni PS Plus szolgáltatásra, hogy megkapjam a PS5-höz járó Collectiont vagy ez csak teljesen új accountokra érvényes, tehát létre kellene hoznom egy új Playstation fiókot és azon előfizetni a Plusra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Start with a whisper, end with a scream!
-
Moby
addikt
A rest mode amúgy mindenkinél olyan, hogy restből ébresztve a gépet recseg-szaggat az üdvözlőanimáció? :) Nekem pl ilyen első naptól kezdve.
-
kevike576
senior tag
Amazon Prime-on ingyenes a starwars squadron holnapig. Ha nem vagy tag, csak beregelsz, begyüjtöd a redeem kódot, lemondod a próba tagságit, és origin-en aktiválod a kódot !Sztem ez ps-re is működik nemcsak pc-re...de cáfoljatok meg.Nem működik, magamat cáfolom meg...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Belenyomtam mar egy ~10 orat a Valhallaba, kezd elkapni a hangulata. Amint kiszabadul az ember a havas reszrol, egészen szép tajakat lehet benne latni. A látótávolság nagyot nőtt az Odysseyhez kepest es a texture popping teljesen megszűnt. Az animaciok neha azert viccesek, azon meg lehetett volna csiszolni, illetve még performance modban is előfordult többször hogy egy-egy pillanatra teljesen megakadt a jatek. Egyszer csontra ki is fagyott.
-
RangerFox
Topikgazda
Felhasználónként eltérő abszolút inkonzisztens működést produkál az OS. Valakinél előjön az általad említett hiba, hogy nem ébred fel rest mode-ból, hogy nem jelennek meg az ikonok, nem jelzi a külső tároló méretét stb, valaki pedig gond nélkül használja. Nem is tudom ezt hova tenni.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Egyik haveromnak nincs PS Plus elofizese. Az uj Efotball játékot tudjuk igy is jatszani online? Ugye free játék, es a free jatekokhoz elvileg nem kell elofizetes, ha online akarnank jatszani.
Köszi a segítséget!
-
kstcsk
tag
~2 hónapja használom a gépet, elég sűrűn teszem rest mode-ba, egyszer sem volt vele probléma.
-
hadam98
senior tag
Melyik régióban érdemes regisztrálni PS Now-ra? UK? A Trial működik valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Farkassacred #85193 üzenetére
Egy válogatott játéklista, PS2-től felfelé tartalmaz címeket. A PS3-asakat csak stream-elve lehet futtatni, a többit viszont letöltés után is, mint normál játékvásárlásnál. Ugyanakkor ez egy előfizetéses jellegű szolgáltatás.
-
nagyúr
válasz Farkassacred #85193 üzenetére
GamePass szerű. PS4 jatekokat le tudod tolteni gepre es onnan futnak. PS3 játékokat streameli.
-
Gigi01
őstag
Ha BF2042-t lemezesen veszem meg,akkor a lemeznek a gépben kell lennie multinál mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest