- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Végül behúztam teljes áron a Rebirthöt, nem várok akciót rá. A VII amúgy is kb ingyen volt PS Plus miatt, így legalább csengetek az alapba.
-
Rigormortiis
veterán
válasz markknight #164701 üzenetére
Ha a az első rész tetszett, ettől csak le fogod tenni a hajad, minden téren fejlődött, a tartalom pedig sokszoros benne.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
F.B.I.
veterán
válasz spleenszuru #164677 üzenetére
Nem bukod a garit, mert nem veszed le a csatlakozó burkolatot, normális lyukasztott fejű torx kell hozzá.
Egy ismerős gépe volt, a TV mögé rakva….nem a nagy portörlések híve, mint látható.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
wolf13
őstag
válasz spleenszuru #164699 üzenetére
Én sem pc és konzol takarításhoz vettem. Elsődlegesen gázkazán karbantartására , kerékpárok labdák stb felfújására használom. A hangja miatt előnyösebb amit ajánlottál. De biztos vannak akik keretes házban laknak (mint én) , ott szerintem a kompresszor egy jobb megoldás lehet.
-
Hiei555
tag
válasz spleenszuru #164700 üzenetére
Ez még drágább ink maradok al elsőnél az jobban tetszik meg kifejezetten ilyen célra van hogy pc/ps takarítsak és máshol is jókat írtak róla nem csak ti írtátok itt.+már meg is rendeltem szal nem kínlódok mással max visszaküldöm ha nem jön be, de régóta szerettem volna egy ilyen cuccot.
-
TBT
addikt
Stellar Blade Has Gone Gold Ahead Of April 26 Release On PS5
(A demó verzió egy korábbi buildből készült.)
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #164702 üzenetére
Nálam a Rebirth már most GOTY, nem hiszem , hogy nálam ezt bármi überelni fogja idén, a story-t már befejeztem, kb. 80 óra volt, de még mindig maradt egy csomó minden, mondjuk platinázni szerintem nem fogom,
az Odin elleni harc már most felb*sz , pedig ez még csak a combat szimulátor, Gilgamesh szigetén meg Alexanderrel van párban, az úgy még nehezebb -
Yodafon
senior tag
Mi ez a 2:20-nal jott hirtelen ordibalas?
https://www.youtube.com/watch?v=LxSTjpOGbkcI'm gangsta!
-
Elderath
őstag
Újabb hét, újabb content helldiversbe. Továbbra is tanítani való a live service rész
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TBT
addikt
válasz Wesder #164713 üzenetére
"A sima kiadás mellett elérhető lesz egy Gold és egy Ultimate Edition, vagyis ha hajlandóak vagyunk többet költeni a játékra, akkor megkapjuk a szezonbérletet, valamint három nappal korábban hozzáférünk a fénykardokat picit félrerakó, és inkább egy lövöldözős sztorit ígérő Star Wars-kalandhoz. Ez pedig nem minden, mivel még az előrendelői extrák is sikeresen kiszivárogtak. A leírás értelmében azok, akik bizalmat szavaznak a Massive Entertainment új kalandjának, megkapják ajándékba a Kessel Runner Bonus Packet, ami kozmetikai finomságokkal dobja fel a Trailblazer űrhajót és speedert."
Mikrotranzakció hegyek! Merre is dobtam a bankkártyámat?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nincsnév007
őstag
válasz TrishtanAG #164691 üzenetére
esetleg egy olcsóbb xiaomi légtisztító is érhet valamit ?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz nincsnév007 #164716 üzenetére
Igen, azok is jók, max tovább tart nekik átfújni a teljes szobát, mint egy komolyabbnak.
www.adventuregames.hu
-
KKaresz45
senior tag
válasz nincsnév007 #164716 üzenetére
Keress rá a 'légtisztító'-ra ebben a topikban. Többen próbáltuk már, por ellen nem jó.
-
Bad Pritt
félisten
Lepörgött ez is. Igazából sokat nem érdemes írni róla, egy tisztességes Zelda-klón, kinézetre a Link's Awakening Switch változata, játékmenetre talán a Wind Waker tűnhet ismerősnek. Van sok sziget, mindegyiken sok titok, fejtörő, kincs és gyűjtögetnivaló, útközben pár boss és véget is ért a játék. Mondjuk guide nélkül nem hogy a platina, de a puszta végigjátszás is lehetetlen lett volna számomra, annyira eldugott dolgok vannak itt is.
A zenéjét külön ki kell emelnem, mert maga Nobuo Uematsu mester is dolgozott rajta és abszolút érezni is, fantasztikus aláfestést kapott a 12 órás kaland. Én ajánlom, kevés hasonló kalandjáték érhető el PS-re, játékmenetre talán a Death's Door és a Tunic van hozzá közel ilyen izometrikus nézetben, de mindkettő inkább combat heavy és jóval nehezebb játék ennél.
A második részére kíváncsi lennék, de őszintén szóval nyolc ezrest nem ér nekem jelenleg, olyan öt körül beszerzem majd.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
Star Wars Outlaws: Official Story Trailer
Augusztus 30
---
Star Wars Outlaws: Story Trailer Developer Breakdown[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Szoke1982
senior tag
Ezek az árak meddig mennek felfelé ?
-
TBT
addikt
-
Wesder
félisten
válasz markknight #164729 üzenetére
Lehet nem tünt még föl neked, de Season Pass a neve már nagyon rég (kb 2010-2011) óta annak csomagnak ami minden èrkező DLC bővítményt magába foglal.
Szerk.
Egy havi Ubi+-t simán megèr majd Day1.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
markknight
veterán
válasz Wesder #164731 üzenetére
Nem igazán érdekel, God of Warnál pl nincs ilyen undorító, lehúzós sz@r. Marhára full irreleváns ez ebbe a story game-be, de hát mivel az Assassins Creedeket is telepakolták minden trágyával, ezt itt sem bírták megállni. Őszintén remélem, hogy akkorát fog bukni mint a ház. A Disney is képes eladni a jogokat ilyen henteseknek.. kellhet nekik a pénz rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #164733 üzenetére
Persze hogy nincs, mert oda nem jött fizetős story DLC.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Jaja az lesz +2 story dlc pack stb..! Reméljük jó lesz!
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #164737 üzenetére
Arkham Knightnál is így kiakadtál? Az azért nem mai csirke és ennél csicskább módon adogatták hozzá a további tartalmakat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tkohun2107
tag
Üdv segítséget szeretnék kérni , vásároltam egy ps5 konzolt és ha beszélek valakivel a hang nem a controllerbol jön hanem a tvbol. Beállítások ,hang, audio kimenet, kimeneti eszköz , és ott HDMI eszköz tv opció van de controller opció nincs ... Ez hogy lehetséges és hogy tudom megoldani ? Előre is köszönöm a segítséget ✌️
-
markknight
veterán
válasz Bad Pritt #164743 üzenetére
Egy lapon nem említhető a kettő. Nem is értem, hogy hozod az Ubisoft újabb szemetét ehhez. Nézd meg az árukat, hogy mit adtak, mennyi játszható karakterrel (még ha rövid is volt) meg nézd meg ez mennyibe kerül, meg mit adnak majd. Borítékolható, még ha jelen pillanatban nem is tudjuk még.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #164745 üzenetére
Miért is? Ott is volt fizetős season pass és ott is a sztorit folytatták vele. Mi a különbség?
-
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #164747 üzenetére
Nem, tök komolyan kérdem és képtelen vagy rá válaszolni. Van egy játék, amihez jön fizetős season pass story contenttel és van egy másik, amihez jön fizetős season pass story contenttel. Az egyik szerinted máglyára való, a másik fasza. Miért?
De mondhatnám a Spider-Man 2018-at, ahhoz is volt SP ugyanígy.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Bad Pritt #164748 üzenetére
Képtelen vagyok? Hisz csak most kezdek bemelegedni Mondjuk az egyiknél marha sok dolgot adtak, a másiknál meg borítékolhatóan lóf@szt fognak adni 50k-ért? (inflációt nem számolom bele, bocsi) [link]
Komolyan, mi ez a kép amit Szoke belinkelt? Két story DLC meg egy raklap lom? Ki a franc használja ezeket majd? Han Solo copy skin a százhuszadik random fejű főszereplőn, akit a Sims 2-ből szalajtottak? És akkor az ára meg 50 ezer? Kutyát nem érdekel a fénykardozás nélküli Star Wars, csak a hangos kisebbség nyomja ezt a mantrát, főleg nem ettől a lecsupaszított, önmagából teljesen kivetkőztetett francia indi stúdiótól.
Ha nem ők csinálnák, hanem a Respawn, akár jó is lehetne. De ez az Ubisoft!! Minden épeszű ember messziről kerüli a játékaikat. Mutatnak egy tök ötlettelen, béna trélert aminek a végén a kommentátor bemondja, hogy az előrendelés már elérhető? Hát egyből felment a vérnyomásom az egekbe.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz tkohun2107 #164744 üzenetére
nincs véletlenül off-on a mikrofon gomb a kontrolleren (ps gomb alatt)?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs