- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Unending Dawn | Preview PV | 7-Minute Gameplay Trailer: The Flame of Faith, Everlasting
Kínai csapattól open world akció-RPG. Mobilokra/tabletekre lett bejelentve, de jön PS5-re is valamikor idén.
Live-Die-Respawn
-
válasz F-ECT$ #165500 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy pontosan mit szinkronizál, mert nekem ingyenes cuccaim voltak csak.
(Meg telefonon most kaptam 5 euró "valutát" a play pass előfizetés miatt. Ha van ilyened, akkor azt is aktiváld, mert hónap végén lejár.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akinek nincs meg csekkolja már pls, hogy valami error, vagy tényleg bekerült-e az EA Play-be a Star Wars Jedi Survivor. [link]
Live-Die-Respawn
-
senior tag
válasz Csokifalo #165499 üzenetére
Kicsit utána olvasva a tesztekben sajnos mégsem jó az Arctis Nova 7X PS-hez teljes mértékben, vagyis jó hozzá, de a chat mixer funkció a fülesen nem használható PS-en, csak XBOX-on, ahhoz a 7P kell de az meg XBOX-on nem megy.
Pedig majdnem rendeltem egyet én is próbára, de túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. -
Moby
addikt
válasz Fox Mulder #165505 üzenetére
Kevered. A chatmix tekerő nem működik rajta ps-nél, de az a 7p meg nincs, mert playstation-ön az csak menüből állítható.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Mephike
őstag
Végigjátszottam és a platinát is megcsináltam Prince of Persia: The Lost Crown játékot.
Rég tetszett ennyire Ubi játék. Aki szereti a metroidvania játékokat, annak érdemes egy próbát tennie, nem fogja megbánni. -
TBT
addikt
Pörög tovább a marketing gépezet:
Stellar Blade digitális mozgóképes képregény (magyar nyelven is elérhető)"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
válasz Bad Pritt #165511 üzenetére
GameStop Review már van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
markknight
veterán
Az Xdefianttal tolta valaki a hétvégén? Vélemény? Mellettem úgy elment mint a gyorsvonat.
-
TBT
addikt
Annyi még, hogy a játék lemezes verziója átfordítható borítóval rendelkezik.
A másik borító ezt a dizájnt kapta:
A Preorder DLC minden kiadáshoz jár, a tokon belül van a kódja külön kis kártyán (minden Országra érvényes ez - a Shift Up erősítette meg a Twitteren)!
Illetve a lemezes verzió frissíthető a Deluxe Edition cuccaival (némi felárért cserébe persze).
Azt hiszem, hogy az alap lemezes verzióból kihoztak mindent, ami manapság elvárható.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Scholes9
nagyúr
-
undercover
őstag
Üdv! Ha mostanában téma ez a fülles. PS5-höz melyik Steelseries ajánlott most ár/érték arányban?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Csokifalo
senior tag
válasz undercover #165528 üzenetére
Kiváncsi vagyok én is más véleményére, de én körbe járva, próbálva az nova 7X mellett maradtam, mert mindkét platform + pc támogatott ugyanazon az áron mint a nova 7P, számomra a nova pro a dupla árával nem ígért annyit hogy azt kellene venni, sőt a DAC-ot sok helyen lehúzták hogy késik, kisebb a hatótávja, nincs fehér stb...számomra az se szempont hogy cserélhető az akksi, 36 órás a 7-es széria, ki játszik annál többet nemár... de kiváncsi vagyok más mit gondol erről
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
A Samsung 990 Pro SSD tulajok és leendő tulajok figyelmébe ajánlom ezt: [New Firmware Update (3B2QJXD7) for Samsung 990 PRO SSD] és [Samsung 990 PRO Firmware 0B2QJXG7 is it okay?]
tl;dr: A 990 Pro-ból tavaly szeptemberben adtak ki egy újabb HW verziót, ami már a v8. Ezt gyárilag az akkori legfrisebb FW-el adták ki (0B2QJXG7). Ellentmondásos információk vannak arról, hogy a cella degradációt sikerült-e a Samsungnak ezzel a FW-el megoldani, de annyi biztos, hogy azóta adtak ki még újabb FW-t (4B2QJXD7).
Szóval, akinek már van 990 Pro-ja, neki érdemes lehet upgradelni. A leendő tulajoknak pedig érdemes FW upgradeel indítani.
Szerintem nem vagyok egyedül, hogy nincs lehetőségem frissíteni a FW-t, így keresem tovább, hogy melyik SSD-t adták olyan gyári FW-el, ami nem okoz komoly problémát hosszútávon sem. Nekem még szűkíti a lehetőségeket, hogy muszáj az alzanal vennem.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz Kendek #165531 üzenetére
Tiszta sor, csak ez nekem lutri, hogy vajon a v8-n lévő stock FW tényleg jó-e. Upgradere pedig nincs lehetőségem. Bár azt is gondolom, hogy amennyi játékot telepítenénk az SSD-re kb soha nem menne tönkre még a nagy mértékű degradáció ellenére sem. Illetve mi a garancia, hogy másik SSD-nél nincs ilyen?! Ez már majdhogynem csak az OCD-mről szól.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
TrishtanAG
senior tag
Off: a kép és szöveggeneráló AI-k után megjött az első használható dalkészítő cucc. Gyorsan meg is kértem, hogy alkosson egy nyálas popballadát Aloy és Kratos szerelméről:
[link]www.adventuregames.hu
-
itldj
aktív tag
válasz buherton #165532 üzenetére
Én ilyet vettem év elején.
https://www.alza.hu/seagate-firecuda-530-1tb-heatsink-d6678529.htm?o=1 -
válasz TrishtanAG #165533 üzenetére
Nem olyan rossz ez. Egyébként már sok ilyen oldal van. Én pl ps5 himnuszt csináltattam vele.
(Meg persze xbox, switch, Meta Quest-et is.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
wolf13
őstag
Rest town gate - nél nem a hagyományos úton mentem le délre , hanem szekéren. Így átengedtek. Viszont jöttem volna vissza , de már a kapu előtt elfogtak. Így börtön lett a vége , de jóval délebbre. Gyors utazáson kívül van más mód , hogy átjöjjek ?
-
F-ECT$
titán
válasz markknight #165483 üzenetére
Csodálkozok, hogy ennyire nincs szó a Dave the Diver-ről ebben a topicban, pedig szerintem is egy jó játék, tetejében olcsó is (7490 Ft), sőt még a PS Plus Extra-ban is benne van. Ok, a garfikát szokni kell annak, aki nem volt benne a 16 bites játékokban, de azt leszámítva egy változatos, hangulatos, sztorit is mesélő, játékelemeiben is szórakoztató "indie" játékról van szó. Persze kell benne menedzselni is a dolgokat (ami nem mindenkinek vonzó), illetve egy idő után eléggé sokmindenre kell már figyelni, és van pár dolog, amit a játék nem mond el (pl hogy hogyan kell csikóhalat fogni), de max egy kereséssel megvan hozzá minden infó. Én 8 órája játszok vele, most járok a 3-as Chapterben a 7-ből, de folyamatosan változik mindig annyit a játékmenet, hogy egyáltalán ne váljon unalmassá. A platinára nem biztos, hogy rámegyek (a sztori 25 óra, az utóbbi a duplája), de egyelőre kellemesen más élményt nyújt, mint az eddig nyúzott Helldivers 2.
Dive ever, work never.
-
válasz F-ECT$ #165538 üzenetére
De erről olyan sokat nem is lehet írni. Aki vevő az ilyesmire, az ugyanúgy játszik vele. Aki meg nem, annak hiába mondod, hogy ez egy jó játék. Meglátja a grafikát és menekül.
Másik topikban én sem értettem, hogy a My friend Pedro-t miért fikázzák látatlanul. A maga stílusában az is egy zseniális játék. Vagy a Carrion. Vagy a Hotline Miami. Vagy a Party Hard. Vagy a Beholder. De szinte végtelen ilyen cím van. Grafika kb minimális, de mégis nagyon jó játékok.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
F-ECT$
titán
válasz icemad #165539 üzenetére
Értem, hogy a grafika riasztó lehet, de ez egy viszonylag híres játék, ha jól tudom nyert is pár díjat, (és a Checkpointban is lelkendeztek érte). Emellett most benne van a Plusban, szóval akinek van előfizetése, az külön fizetés nélkül ki tudja próbálni.
Ezért is ajánlom, hátha van aki kedvet kap hozzá
Dive ever, work never.
-
markknight
veterán
válasz F-ECT$ #165538 üzenetére
Én még csak chapter 2, nemrég kutattam ki a mikrofont meg az egyéb dolgokat amik kellenek. Egyébként nekem olyan mintha minden merüléskor kicsit random lenne a térkép vagy hát, nem figyelek eléggé? Nem tudom, de sokszor nincs ott aminek ott kellene lennie, csak mondjuk második merülésre.
Megvettem rendes zsetonért, nem hittem volna, hogy a Hades után lesz még indie ami ennyire beszippant.
[ Szerkesztve ]
-
válasz markknight #165542 üzenetére
Azzal kezd a tutorial, hogy minden merülésnél változik a környezet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Frod
addikt
válasz icemad #165539 üzenetére
"Aki meg nem, annak hiába mondod, hogy ez egy jó játék. Meglátja a grafikát és menekül."
Így van, én spec soha nem indítanám el, tökmindegy mi éppen a hasonló hype-os móka (lásd még Vampire Survivors, Children of Morta, Planet of Lana, stb)
Mondjuk a Pedro az pont egy jó cucc.
A fentiekről is elhiszem, hogy azok, csak nem nekem.Do you see the white shadow?
-
-
F-ECT$
titán
válasz markknight #165542 üzenetére
Picit random, de nagyságrendileg minden ugyanott van.
Dive ever, work never.
-
És igazából nincs is ezzel baj. Az ilyen játékok is megtalálják a maguk közönségét. Ez a Dave the diver is jól fogyott. (mondjuk tényleg nagyon jól összerakták, nem tudok belekötni sehol sem)
És nem is akarlak meggyőzni téged sem, hogy akár csak egyet próbálj ki a listámról, mert felesleges lenne. (azért majd titokban, ha nem látja senki, próbálj ki egyet kettőt. . Hátha tetszik.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz markknight #165549 üzenetére
Én is sokáig így voltam vele. Ps5-ön, sx-en Snes grafikájú játékkal játszani? Hagyjuk már...
Csak egy idő után már sok volt nekem a csilivili, de üres játék. Gondoltam kipróbálok pár címet gamepassból. És nem bántam meg. Szerintem előbb vagy utóbb mindenki eljut erre a pontra.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs