- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Triathlete #164529 üzenetére
Basszus. Nekem is eltüntek a régi fotóim...
Régen itt volt. [link][ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz markknight #164550 üzenetére
Én megnéznék pár fénykard meg jedi nélküli Star Wars bármit, de a legjobb, a régi köztársaság ideje kéne, onnan pedig jöhetne bármi, de senki se akar ahhoz nyúlni valamiért...
De elég megnézni, hogy egy szaros Kotor remake-et nem tudnak összehozni, valszeg ebből nem is lesz semmi, pedig állítólag a legjobb SW játék (én a gameplay miatt nem toltam), de mégis kuka lesz vagy már lett.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #164554 üzenetére
Én azt látom, hogy a Capcom és a Sony kettősön kívül, senki nem akar annyi pénzt beleönteni, mint indokolt lenne, abszolút nem lepődöm meg a végeredényen, ami nem az Aspyr-t jellemzi.
Ez nem fog változni a jövőben sem, ha nem értik meg ezek a kiadók, hogy mi kell.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Hello valószínű 3x akartak fel törni a accuntom 3x jött SMS-m . Meg változtattam a kódot egyből e-mail meg nem tudtam meg nézni , mit ajánlatok költözek át egy új e-mail-ba ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
markknight
veterán
válasz cyberkind #164553 üzenetére
Mert az már nem létezik, most az Acolyte fogja betölteni azt az űrt. Engem sokkal jobban zavar, hogy rengeteg lövöldözést meg egyéb történetet kaptunk az évek alatt, de egy épkézláb média nincs arról, hogy van mondjuk sok jedi, meg sok vagy pár sith és akkor a jedik mondjuk feltörlik velük a padlót, helyette mindenhol bújkáló patkányok vagy éppen inkompetensek mint az az előzmény trilógiában.. szóval marha sokat nem láttunk még, aki meg csak lövöldözést akar az nézzen más scifit inkább, mert tényleg halvány fogalmam sincs, hogy miért akarja valaki ezeket a star wars világában.
[ Szerkesztve ]
-
-
republic666
junior tag
Aqua-ban elég jó áron van a Spiderman2, volt 2500Ft-os kuponom is úgyhogy 11500-ért be tudtam húzni szállítással együtt!!
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
TBT
addikt
válasz negyven2 #164537 üzenetére
A Dél-Koreai fejlesztőkhöz is eljutott ez (erre már reagáltak is és a magyar sajtó is lehozta néhány helyen), illetve a Dél-Koreai Maxim-hoz is. Néhány napja foglalkoztak vele egy videó formájában. Eve-t megformáló hölgyike - Shin Jae-eun is helyet kapott benne (még egy korábbi fotózás kapcsán). Elmondható, hogy az a test szkennelés eléggé jól sikerült.
Van angol felirat is, Google egész ügyesen le is fordítja magyarra, ha a koreai nehezen érhető lenne.
Amúgy pedig el kell égetni az összes adathordozót, amin a játék szerepel. Az SSD-ket is a tenger aljára kell vinni...[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
belan
addikt
válasz ProEvoFan #164563 üzenetére
Nincs e-mail újat csináljak ? mert anno biztonsági okokból kellet újat csinálnom. EA össze kapcsolása miatt lehetet ott el halásztak a kódot szerintem 12 éve nem volt ilyen meg jó egy éve be állítottam a 2 lépcsős !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Moby
addikt
válasz cyberkind #164564 üzenetére
Van igazság abban amit írsz, de amikor ezt a " ma már csak 1 milliárdból szabad játékot fejleszteni, 1500 emberrel, bezzeg régen minden másvót, 3 ember összerakta" című mantráról mindig ez a kép jut eszembe
-
cyberkind
félisten
Azért a remake totál más biznisz, alaphangon olcsóbb, mint egy új ip vagy folytatás fejlesztése, de mégis nyomorult módon állnak hozzá, ha pedig meg is van az a kerete, amit írsz, akkor az új generációs emberek, képtelenek ezt levezényelni, összefogni, elfolyik a kezük közt minden, nem minden a pénz, a CP 2077 a legjobb példa, ami mára már egész jó lett, de jóval jobbnak, illetve többnek kéne lennie, csak túl sok volt a mindenség.
Talán az EA-nek is megjön az esze, látva a Dead Space-t, ami nagyon jó lett minden téren, de ehhez kellett az egyik legjobb kvalitású csapatuk.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Rigormortiis #164569 üzenetére
Mert a Shadow of the Colossus szar lett, vagy csak egy remaster? Nem hinném, vagy a legutolsó Bluepoint cím, a Demon's Souls? De akad még itt, a Square eddig 2 remake-et csinált, nekem az elsőhöz volt szerencsém, ami nem rossz, de nekem a sorozat etalonja a XV, tudom, ezzel egyedül vagyok, pedig, ez az alapja a közkedvelt remakenek.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Bad Pritt #164571 üzenetére
A két Mana játék és a Nier Replicant valóban nagyon jó remake-k lettek!
Hamarosan jön az új Mana játék is (Visions of Mana), elvileg még a nyár folyamán."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
belan
addikt
válasz ProEvoFan #164575 üzenetére
Persze bármikor cserélhetsz e-mailt gondolkodom rajta mert aki fel akarta törni accuntomat tudja e-mail címem persze jelszavam nem ,viszont az megint kétlépcsős védelemmel van el látva ! Le írom privatba mert hosszú így el mesélni hogy szerintem hogy miért történt ez . Ha más is kiváncsi le írhatóm ide is .
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz cyberkind #164570 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rosszak, csak azt, hogy nem Remakek. Szebbek. Pont. Olyanok ezek a Bluepoontnál mint a képregényátrajzolók. Követik a vonalakat. A Sotc-ben ráadásul bent hagyták a játék messze leggyengébb elemét: az irányítást, ami még PS2-n is gáz volt. De mindegy is, nem akarok ebből megint vitát, de a játékok egészét nézve még a Demons Soulsnál is csak apróságokon változtattak. Ergo Remasterek, nem Remakek.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
cyberkind
félisten
válasz Rigormortiis #164578 üzenetére
Igazából ez játékfüggő, de ha értelmesen menne a remake alkotás, akkor szinte mindig a gameplay-en lenne a hangsúly, ugyanis az tud a legkönnyebben lemaradni az évek alatt, de most már ugye ez se egyértelmű, via TLoU Part I, amit megtudok érteni, mert tényleg jobb, mint az eredeti, de itt is inkább az egységesítés volt a cél a jövőre nézve.
-
Rigormortiis
veterán
válasz cyberkind #164579 üzenetére
Így van, ebben egyetértek, és pont ezért zseniálisak a Resi/FF remakek (és ide sorolom a Dead Spacet is, de nekik mákjuk volt, mert nem annyira régi cím, ezért a mechanikát sem kellett kukázni, és ezzel együtt hozzányultak, ahol kell...na ez az, amit a Bluepoont nem csinál meg.)
Csak ez ugye a drágább, idő- és munkaigényesebb megoldás.
Zárójelben a FFXV-öt én is imádtam, ahogy a XIII-at is, pedig ez kb szentségtörés a kalasszik jrpg rajongói körökben.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Ha már Remakek...most kezdtem el a Crisis Core Reuniont. Mennyire nem okés, hogy Zack hangja megváltozott
-
nincsnév007
őstag
válasz republic666 #164562 üzenetére
örök hálám pont jővő héten akartam meg venni láttam egy oldalon 20k-ért ilyenkor jó érzés hogy lemezes verzió van meg a psből
-
oriic
HÁZIGAZDA
Decadent - Official Announcement Teaser Trailer
1920-as években játszódó "fantasy" horror.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stygian: Outer Gods - Official Announcement Trailer
Lovecrafti túlélő-horror, megjelenés jövőre.
Live-Die-Respawn
-
TrishtanAG
senior tag
Nem tudom mennyire off a kérdés, de beruháztam egy LG C3-ba, és olyan képe van, hogy kifolyik a szemem (a Death Stranding pl. beteg, ahogy kinéz az oleden HDR-ben), azonban a hangja rettenetesen fadoboz. Bármit is állítok, van egy marha erős basszus, oszt szinte semmi más (a TV-nél szintekkel vékonyabb Samu tabletemnek meg olyan szép a hangja, hogy leviszi a felyem, így kissé furának érzem a dolgot, hogy egy szintekkel nagyobb hellyel rendelkező készüléken a minimumot nem képes megcsinálni a gyártó).
Milyen hangfalat, vagy soundbart (vagymit) érdemes venni hozzá, ami a PS5-ös játékokhoz jó, és nem kerül két vesébe, de azért korrekt hangja van valamennyire? (a hangerőnek nem muszáj falakat döngetőnek lennie, eléggé körbe vagyok bástyázva szomszédokkal).[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
válasz TrishtanAG #164586 üzenetére
Headset esetleg nem lenne jó? A tv-n úgy tudom van ilyen AI megoldás hanghoz is, esetleg eq, először azokat próbáld meg.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
spleenszuru
őstag
Ugyanebben a cipőben voltam, végül vettem egy budget Sony HT-SF150-et.
Samsung TV-vel működik, ARC csatlakozás, egy távirányító mindenre, de van hozzá amúgy saját.
Nyilván nem profi cucc, de nekem is olyan a helyzetem, mint neked, szóval plusz mélynyomó nem fért bele.
A Dolbyn meglepődtem, hiába egy budget cucc, elég jól elő tudja adni pl. mikor valami mögötted van egy játékban.
Ha van lehetőséged valahol meghallgatni, mindenképp tedd meg szerintem, én hangra elég kis igényű vagyok.Malaka!
-
ripla
addikt
Nekem egy ilyen Logitech z906-om van, ez van rákötve az összes itthoni rendszerre (PC, PS5).
Az ára elfogadható, 100 körül megy most, én akciósan vettem tavaly 90-ért, az árához képest nagyon jó teljesítményt tud. Nálam egy 4*5 méteres szobában brutál jól szól. Nem recseg, nem torzít, ennél több filmezéshez és játékokhoz nem is kell. 5.1, Dolby Atmos, THX, DTS, ezeket is tudja.[ Szerkesztve ]
-
Fesq
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abba hogy mért nem kapok SMS-be kódot a 2 lépcsős belepéshez.
Jelszó váltáshoz azonal küldi. De ehhez nem.
Sajna a Goggle Authenticator nem lett Sony fiokhoz beállítva. Onnan nem tudok kódot szerezni. Gondolom máshogy nem lehet csak ha a Profilomba QR kódot beolvassa a Authenticator. De nem tudok belépni SMS-be kellene." Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
TrishtanAG
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Fülesnek van egy HyperX Cloud Stinger Core Wirelessem, amit a Ps5 felismer persze, így játékhoz tökjó, azonban maga a TV már nem (ahogy néztem nem tud mit kezdeni az usb-s hangkártyával ).
Ezért gondoltam valami olyasmire, ami a TV-hez is jó, ha néhanapján filmezne a család.
A Sony soundbar meg a Logitech cuccos is tetszik, utánuk guglizok, miket mondanak róluk.www.adventuregames.hu
-
-
Merchior
tag
Hangszórós, multimédiás fórumban kifejezetten ilyen készülékekről folyik a diskurzus, összefoglalót olvasd át, kérdezz bátran
-
Merchior
tag
válasz TrishtanAG #164595 üzenetére
Edifier R1280DB 2.0 optikai csatival a TV-hez kötöd és működik a konzollal és filmezéskor is, 40ezer alatt hozzá lehet jutni, a fent linkelt fórum egyik slágerterméke
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest