- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Store-van van egy ilyen szekció, hogy japanese RPG. Rámész, aztán Helldivers 2, Tekken 8, Last of Us meg God of War Ragnarök.. lol
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz markknight #164602 üzenetére
Direkt megnéztem. A kakukktojások nálam nincsnek ott.
-
Moby
addikt
válasz spleenszuru #164606 üzenetére
Nem tudom volt-e róla szó, de a ps4 kamerát viszont csak a ps4 játékok tudják használni. Azaz bármire is akarod használni, bármilyen játékkal, annak a ps4-es változatára lesz szükséged hozzá.
-
echterion
nagyúr
válasz TrishtanAG #164591 üzenetére
Nekünk egy Samsung Q800b van itthon, hibátlan filmekhez és játékokhoz egyaránt. Lehetne venni hozzá egy pár hátsó hangszórót is, de nekünk nem hiányzik, így is hibátlanul szól.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Helldiversbe 96%on áll az utolsó automaton bolygó. Nagyon kíváncsi leszek mi történik ezután jövő héten
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
oriic
HÁZIGAZDA
New Arc Line - Official Story Trailer
(Steampunk CRPG, még tavaly év végén lett bejelentve. Megjelenés valamikor idén)Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Elderath #164613 üzenetére
Valahogy a Helldivers 2 téma engem nem ért el eddig, de Twitter falamon egyre többen írnak róla. Pl haver tette ki nemrég, hogy az utolsó bolygót 350 ezren támadták, ami azért több mint durva játékosszám (nyilván azóta kész is lett) Szóval agyalok rajta, hogy elkezdem én is.
Live-Die-Respawn
-
-
válasz oriic #164615 üzenetére
Kezd szépen letisztulni amúgy a community is, voltak ennél is durvább számok, a szerverek rottyon is voltak rendesen. Valószínűleg az elmúlt napokban lévő crash hullám is valami szerveroldali gubanc miatt volt, azóta normalizálódott a helyzet de előfordul néha-néha.
Bugok vannak, bár annyira nem rossz a helyzet mint, ahogy egyesek itt előadják, meg mivel ez egy teljesen PvE játék ahol egyáltalán nem számít az egyéni teljesítmény és ha meg is halsz akkor sem vesztesz semmit, így 1-1 bugon röhög egy jót az ember és játszik tovább.
Ha belekezdesz, az elején ne szegje kedved ha túl "könnyűnek" találod, igazán később a nehezebb fokozatokon villantja meg
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
spleenszuru
őstag
A Way Out
Kb. 6 órás helyi coop, nem gyerekeknek. Még úgy is, hogy minden pici kis dologhoz odamentünk, melyik srác mit reagál. Ennek ellenére is 2 hét alatt toltuk végig, esténként mikor hogy jutott együttes idő rá.
Tökre megkedveltük a 2 karaktert, ahogy haladtunk, aztán jött tegnap a vége, és mindketten lefagyva, idegesen néztünk egymásra, hogy ez WTF.
Szép csavart tettek a végére, percekig csak nézettük egymásra a 2 karaktert, hogy nem igaz, hogy ez lesz a vége.
Aztán de..nem sok dolog tud könnyet hozni a szemeimbe, de ennek a játéknak majdnem sikerült.
Ennek ellenére jó volt, de újrajátszás így nem lesz.A 2 véget néztük csak meg, az utolsó jelenetet visszatöltve.
Kiváló példa, hogy nem feltétlenül a grafika számít, mert ennek az elég gagyi.
Mindenesetre ennél az akciós 2 ezer Ft-nál, ha előre tudom a hosszát, és a sztori végét, nem is érne többet számomra.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz S e t h #164304 üzenetére
Még tegnap kerestem meg csak őket első mapon, miután teljesen kipucoltam minden területet, meg szerintem lassan küldetéseknek is vége itt.
Nekem a kardos volt a legnehezebb, nagyon hosszú a kombója, de amúgy már kezdek "jó" lenni a parryben, szóval baromi jó csata volt mind a 3. Meg amúgy alapból is emelkedik a játék színvonala így. Mondjuk Dojoban Matthew-t képtelen vagyok még advancedre is felvinni, egy állat az a csávó, túl gyors.
Rohadt jó ez a játék, ahogy szokom a harcot, fegyvereket, állati.
Oxtail Blade lett most az egyik kedvencem, szinte táncolva harcolok, nagyon élem.20 óránál járok, és még nem mentem át a második mapra.
Malaka!
-
_drk
addikt
AC Valhalla-ba beletoltam most vagy 30-40 órát. Jól ki is égetett
Sajnálom a játékot mert az alapok jók. Jól és hangulatosan néz ki Anglia. A harc élvezetes! Csak azért játszottam vele ennyit.
A skilltree az egyik legjobb amit játékban láttam eddig.Asgard rész adta tegnap az utolsó döfést, az hagyján hogy a God of War után olyan mintha Trónok harca után benyomnád a barátok köztöt. De ennek semmi értelme! A sztori nagyon gyenge a küldetések meg egyszerűen szarok! Egyszer abba hagytam már ott, most vissza mentem és 20 perc volt a térkép egyik végéből a másikba mennem.
De ezt rengeteg helyen megcsinálja a játék!
Nem azt mondom, vannak jó questek. De a legtöbbe bele van téve valami idegesítő rész ami nem vagy alig működik vagy egyszerűen semmi érteleme. Legtöbb helyen abszolút nem fluid a játék.
A kedvencem hogy a fast travel helyek között van 2-3000 méter. Bármit akarsz csinálni 5-10 perc mire odaérsz.Most volt egyik fő quest, 2 npc konkrétan egymáshoz küldözgetett a táborban és szaladgáltam a 2 között mint egy hülye csicska és ezzel is elment több mint 10 perc holott egy perces párbeszédben el lehetett volna intézni és tele van a játék időhúzással.
Ami érdekes, hogy alig van loot! 1-2 fegyvert meg kellett vennem, hogy kipróbáljam ami nem gond, csak furcsa miután mindenkinek a kezében van valamilyen fegyver...
2 kezes kalapácsot még nem láttam... De kissebb kardot is a DLC mapon szedtem össze csak.
Mellette egyébként grindfest van, mert anélkül semmit nem tudsz fejleszteni...
Másik kedvencem hogy vannak a kőhalmok amiket szét verve lehet ércet szerezni, konkrétan 1-3 között! De Egy fejlesztés már 100ba is kerül, de ladakbol össze szedsz 30-50 darabot. Mi értelme van ennek?Nagyon sokszor csak fogom fejem és facepalm van amikor játszok.
-
nagyúr
válasz spleenszuru #164622 üzenetére
Jópofa kaland volt, 1-2 éve nyomtam végig en is haverral. Több ilyen játék kéne
-
_drk
addikt
válasz Rigormortiis #164628 üzenetére
Az nekem is tetszett, kb 2vel találkoztam eddig. Meg van még pár érdekesebb ilyen mini quest.
Kislánynak azt mondta az apja hogy mire lehull az összes levél a fáról addigra hazatér, hát nem tért és nekünk kell leütni az utolsó levelet a fáról hogy a kislány tovább lépjen.
Ez is tetszett és még ehhez hasonló sok van a játékban.Viszont a kulcsos rendszert aki kitalálta azt megverném és egész életében száműzném csak kulcsot másolni!
-
TBT
addikt
Ne feledjétek, holnap Star Wars Outlaws trailer!
"A "Star Wars Outlaws" közösségi menedzsere, Shauna Jones számos közösségi média posztban támadja a fehér férfiakat."A lehető legjobb kezekben van ez a "játék" is! Az Ubi összehozta ezt is!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Wesder #164633 üzenetére
Ez igaz, rá is férne az Ubira már egy igazán jó játék.
Meglátjuk majd milyen lesz, de az biztos, hogy ez a rasszista hozzáállás nem segít sem a játék, sem az Ubi pozitív megítélésen. A vezetőség helyében én behívnám némi elbeszélgetésre ezt a Community manager-t.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Marci79
senior tag
“So, yes, white supremacists: diversity is indeed white genocide. And white genocide is exactly what the world needs more than anything else.”
Na az ilyen lényeket kell eltakarítani a föld színéről.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
-
Wesder
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ha PS Plusból elkezdek egy játékot, de lejár az előfizum és lemezes változatával folytatnám akkor nem kell törölni és újraleszedni, igaz?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
The Sea of Thieves Closed Beta on Playstation 5 takes place this weekend, April 12th-15th.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz cyberkind #164642 üzenetére
A stray? Séta szimulátor a közepesnél jobb fajtából. Abban pl pont nem láttam, hogy ez mitől jó játék, nem is vittem végig. Macskásoknak biztos jó.
De én borsodi paraszt vagyok, nekem a Goat Simulator a játék. Vagy az I'm bread. Ami tényleg jó kaliber volt, az meg a My friend Pedro.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #164643 üzenetére
Mindenkinek aki előrendelte, az részt tud benne venni!
Viszont, már PS5-ön is elérhető már most (igazából pár hete) a Sea of Thieves Insider. Igaz csak azoknak akik jelenleg is SoT Insider-ben vannak (regisztrálva már a programba). Ez az Insider program külön van a Beta-tól, és jelenleg nem lehet regisztrálni rá (ezért írtam, úgy, hogy aki már rendelkezik SoT Insider-el az ki tudja már most próbálni (de mivel az ebben lévő minden dolog NDA alá tartozik, így nem lehet beszélni róla, hogy mi van benne)!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest