-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
A KV-nál most komoly ez a 17:00 órai átvétel? ( nekem nem oda van, nekem reggel 10től átvehető iponba) csak hát ez mi?! Olvastam itt csomóan közületek szabadnapot vettek ki stb, azok akkor kb a semmiért?! Ez elég patkány húzás.
Ja és mellesleg ha 17órakkor lehet átvenni személyesen akkor ott mi ember mennyiség lesz?!
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
_Balee_
aktív tag
Platinumshop-tól, pontosabban a futárcégtől kapott már vki SMS-t, hogy feladták a csomagot?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
DonDennis
senior tag
válasz Deepest #9804 üzenetére
Azért holnap remélem 17órai átvételkor lesz ott legalább egy index videó vagy hír24, megnézném amilyen ordibálás lesz ott, majd mikor már 1,5 órája vár ott a népség, akit beszopattak ezzel a 17.00 átvétellel, mert így értelem szerűen az egész napi átvétel feltorlódik ekkora.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
_Balee_
aktív tag
válasz Elderath #9807 üzenetére
Addig nem fekszek el, míg nem jön meg az SMS. (Pedig majd összeesek a fáradtságtól.) Bár szerintem egy percet nem fogok aludni, meg holnap a melóban kibírni, nem lesz könnyű. Szerencsére csak fél 2-ig vagyunk.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Mrdevil
addikt
Még arra is gondoltam, hogy nem mindenkinek ezt a 17 órát írták, van akinek pl 13 órát, ezzel megpróbálni elkerülni az igazi nagy tömeget. Ergo nem minden előrendelő írogat ide ugyebár, de ennek azért nem tudom mekkora valóság alapja lenne, nem tudom, csak találgatok. Mert az tényleg, hogy mindenkit odarángatni 17 órára, na akkor lesz ott káosz.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
bolha23
aktív tag
válasz _Balee_ #9805 üzenetére
"Tisztelt Vásárlónk! Sajnálattal közöljük, hogy a Sony PlayStation 4 konzolra leadott rendelését önhibánkon kívül nem tudjuk teljesíteni a 2013. december 13-ai megjelenésre. A Sony Hungária Kft. a nagy érdeklődés ellenére csupán a Magyarországra várt teljes mennyiség egyharmadát tudja biztosítani a hazai üzletek számára, ezért tárgyalásokat folytatunk, hogy kárpótolhassuk előrendelőinket. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabb átadhassuk önnek a terméket, ám várhatóan január közepétől áll majd rendelkezésünkre a hivatalos magyar forrásból származó szükséges mennyiség. Amennyiben így is szeretné megtartani előrendelését, kérjük, hogy válaszban tájékoztasson minket szándékáról. Nagyon sajnáljuk és elnézést kérünk a kellemetlenségért. Üdvözlettel, PlatinumShop"
Ezt a PSC-n olvastam
-
Elderath
őstag
válasz bolha23 #9815 üzenetére
Bár sms még nem jött, de engem felhívtak előző héten hogy jön a gépem és 10ks előleget is már beszedték. Ja és június 12én rendeltem szóval szerintem az első 10be simán benne vagyok, ha ezek után nem jutna így gép rájuk borítom az asztalt az fix.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
gabor0077
aktív tag
Gyerekek! Ez még lehet az RTL híradóba is bekerül "Dühös PS4 vásárlók rohamoztak meg számos konzolboltot Budapesten" Már látom a címet
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
_Balee_
aktív tag
válasz bolha23 #9815 üzenetére
Telefonon hívtam őket ma délután, azt mondták, holnap tuti megkapom. A fullos (2 joy, plusz kamera) csomag egyébként, amelyből elvileg 5 db-ot kaptak, és az egyik az enyém.
-
raven84
senior tag
Amúgy kit izgat ha január közepén kapja meg a gépet az ember. Ünnepek jönnek. Kb esély nem lesz játékra. Nyugodalom van emberek.
-
whYz
őstag
válasz miller79 #9824 üzenetére
Mennyire vicces, hogy en egy honappal ezelott megmondtam, hogy ez lesz, de le lettem osztva, hogy az nem ugy van.
-
gabor0077
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ilyen lelkiállapotban nem nagyon tudok aludni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
haddent
addikt
Nem voltál egyedül én is meg még jópáran mondtuk, hogy globális sz***pás lesz.. Mondjuk annyiban tévedtem én is, hogy nem gondoltam volna, hogy KV és társainál közel fél éve előrendelést leadott, esetlegesen még előleget fizetett vásárlók is ezt kapják. Én nem mondom, hogy az üzletek hibája, csak azt, hogy engem tuti nem érdekelne, hogy ki hibája.. Oldják meg, én fizettem / előrendeltem 4-5-6 hónapja, és azóta ígérgetnek mindent. (Még egyszer, nem csak KV, mindenki)
gabor0077 beteg vagy
zenwalk reménykedj.. nyugtasson az, hogy ha te nem kapod meg akkor kb. senki...[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz miller79 #9833 üzenetére
Jééé tényleg, 42 vagyok, köszi.
Xirtam írt rám privit:
Elsődlegesen a futárosoknak adják fel a cuccokat, elméletileg már 13 órától ki tudják szolgálni a többieket, mindenki meg fogja kapni a gépét, csak így is iszonyat káosz lesz a boltban, mondjuk én már láttam ezt tavaly karácsony előtt, voltam bent akkor, volt egy nem kicsi sor, pedig akkor még next-gen sem volt. Most nem sajnálatból, de napi 18 órát nyomatják ilyenkor bent, valahol megértem őket is, de a vásárlókat is. Ő már nem nagyon mer írni ide, mert bannt kap reklám miatt.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
haddent
addikt
válasz Mrdevil #9846 üzenetére
Ugye tudod, hogy azzal, hogy így írtad be nem segítettél a helyzetén ?
A helyes kifejezés az, hogy én meg most beszéltem a boltvezetővel, aki szerint holnap 10 -től lehet menni a KV -ba, az SMS -ek pedig valóban szervezetten időben elcsúsztatva lettek kiosztva, hogy a zombihorda ne rohanja le az épületet
Aztán ha mégsem, akkor azért ne engem akasszatok, van telefon, email, ti is érdeklődhedtek előtte személyesen!Szóval nyugi, holnapig még próbáljatok bízni kicsit
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Én 576-nál rendeltem júniusban. Ma este jött az sms, hogy holnap mehet érte nyitásra.
Van egy olyan érzésem, hogy az 576 megkap minden konzolt, amit kért (mivel hivatalos sony partner) és a többi konzolbolt a maradékból fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest