-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Ez a remote play
Zseniális -
boost
addikt
válasz Zoli1117Bak #10406 üzenetére
Amit a kollégád linkelt SZERINTEM az nem Knack volt, hanem Little big planet, ha jól emlékszem, szóval egy PS3as cím, és az arról szólt, hogy a csaj PS3on játszott tovább, a pasi meg remote playel a PS4-en.
Amit kérdezel, az nem lehetségées, tehát párhuzamosan futtatni két játékot.
MÁS:
Ma is megcsináltam pár BF4 trófeát. Tök jó kis játék a single player része. BF3-é egyetalán nem tetszett, két pálya után abbahagytam.
Valaki nem tervez eladni egy Fifa 14-et, vagy AC4-et?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
T-mobiltol kapott vki ps4-et végül?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
k4rL^
senior tag
Az nem Knack volt, hanem Journey PS3, lehet látni ahogy a csaj portot vált a TVn
-
czappa
aktív tag
COD Ghostot tolom, nem ertem miert a sok negativ velemeny (pl. Otherwordos videoban), szerintem a tortenet egy ilyen jatekohoz teljesen renben van, grafika szep, a jatek hangulatos, "jatszatja magat".
Most egy palyat vegig jatszottam kikapcsolt aim assisttal, nem nagyon tunt fel valtozas. Igazandibol nem is ertem, hogyan mukodik az aim assist.
Ami picit vicces / gaz, az az, hogy a CODban az egyik palyanal, ahol berobbantunk egy ajtot, jo kis FPS csokkenes kovetkezik be... Persze lehet a jetek motorjanak a hibaja is, es nem az, hogy ennyit tud a masina, majd kiderul. -
boost
addikt
válasz czappa #10413 üzenetére
A CODnál már korábban is mondogatták, hogy régi a motorja, nincs ezekre a konzolokra optimalizálva (pl 8 mag párhuzamosan, speckó memóriák, stb), hanem kvázi sima PCként használja a konzolt. . Ezért is szenved az XBO is vele.
Ma rokongyerekkel beszélgettem a disznóölésen, és ő is csak áradozott róla, hogy milyen jó a sztori, kétszer kitolta, stb... Eddig BF-es voltom miatt nem toltam COD-ot, (BF-COD, Pepsi-Coca Cola, Apple-MS), de ha majd látok olcsón, futok vele egy kört.
-
Mister_X
nagyúr
Természetesen nem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gergosz2
veterán
tényleg linkelt valaki egy ilyen videót!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Ps Vita
őstag
Warthunder nincs fent a US Storeban?
Mert nem találom -
Madwe
nagyúr
válasz Zoli1117Bak #10374 üzenetére
A pc jelzésű portba (hdmi 4-es szerintem minden lg-nél) érdemes, képmódot pedig mindenképp "játékgép"re tedd, akkor a legkisebb az input lag
-
addikt
A szinteret lehet allitani (pl srgb stb.) ?
-
zzola
titán
Most működik vagyis működött a paypal feltöltés fiókra, csak 1x 10 dollárt tudtam, a másodikat már nem engedte...WTF?
-
zzola
titán
Tudtok ajánlani valami épkézláb headset-et? Egy Turtle Beach PX21-em van, de a jelenlegi használhatósággal gondjaim akadtak. Nem lehet külön szabályozni a játék és chat hangerőt, csak chat potméterrel lehet állítani a kettőnek a hangerejét-egyszerre. Néha a beszédből semmit nem hallani!
Optikai kimenetre köthető kellene, vagy Official PS3?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Tegnap elindultam ps4 venni a gyerkocnek karacsonyra Nyíregyen.
Mindenhol azt a valaszt kaptam h nincs,talan jan.vegen lessz ha elo rendelek.
Mind 1.akkor varunk nincs mit tenni.de lehet ha mar megvaratnak xo lessz.ez van.Asus Rog Phone 6
-
haddent
addikt
válasz mrhyper #10427 üzenetére
Keresgéltem én is egy kicsit, találtam egy UK eladót, úgy tűnik, hogy ez egy valós UK cég eBay profilja, direkt ilyen szilikon szirszarokat gyártanak. Én jobban bízom bennük, mint egy Hong Kong-ból jövő valamiben, és a mintája és barátságosabbnak tűnik.
így néznek ki:
Infók:
- hamar ideér, ~1 hét, (mai rendelés elvileg szerda-csütörtökre ideér!)
- össz. ára 3.5GBP körül mozog, ebben benne van a posta, illetve 4db (2 pár) ilyen cucc
- színek: fekete, kék, pirosHa valakit érdekel és betársulna hozzám (én ma fogok rendelni), akkor jelentkezzen
Link: eBay
[ Szerkesztve ]
-
-
haddent
addikt
Elvileg az X360 -as dolgok tökéletesek rá, több helyen is írták. Aztán, hogy mi igaz belőle..
Egyébként ez is érdekes: 1800mAh akksi a 650mAh helyett -
haddent
addikt
válasz kovsol #10438 üzenetére
Igen tudom, de a feszültség nagyjából ugyanaz (0.5V senkinek nem ártott még meg ), méretre ugyanaz (és belefér nagyobb is, láttam amikor szétkaptam a DS4 -et), csati ugyanaz (de ezt is meg lehet oldani ).
Def26 jaja tudom, nekem lézer 1.5hónapig jött
Na, szóval akkor aki szeretne ilyen fentebb képesen linkelt cuccot, és nem tud/nem akar egyedül rendelni az írjon bátran privit, ma estig várok
-
zzola
titán
Nem tudom, kinek van hasonló gondja...
Csatlakozom egy party-hoz (chat) és néhány embert nem hallok. Kiírja a konzol a sarokban, hogy valami NAT type2 probléma van. WTF? Router mögött vagyok és bizonyos emberekkel nem tudok chatelni...
Mi lehet a megoldás? -
boost
addikt
válasz Csillag01 #10429 üzenetére
szia csillag, szoktak lenni normál áron PS4-ek, egy egy konzolboltban. Meg ha körülnézel hardverapro-n egy kis felárért van bontatlan, számlás verzió. Neked kell eldönteni, hogy megér-e annyit. Érdemes körbetelefonálni a konzolboltokat, 576, konzolokszervize, konzolvilag, hogy hol maradt még tegnapról.
[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Killzonet el lehet adni, vagy annyi van belőle, hogy esélytelen normál áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest