- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz Vasy09 #63299 üzenetére
Holnap ugye 8, szóval nekem sem világos, az volt az sms-be, hogy következő munkanap 8 és 18:00 között hozzák. Az meg ugye holnap Szóval nem értem, hogy mi a szitu, egyszer 7, aztán kiderül, hogy 9, de 8.
Lehet, te is meg fogod ma kapni az smst, e-mailt[ Szerkesztve ]
We were here
-
james001
veterán
válasz barack1997 #63296 üzenetére
Sprint csak az UC3 multijában volt,single-ben nincs. Akkor kezd el gyorsabban futni amikor akció van,egyébként normál gyorsasággal kocog más helyeken.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz barack1997 #63303 üzenetére
Hát akkor nyomjad normálisan azt az analógot
-
addikt
Az oké, ezzel nincs is semmi extra, mert írja hogy csak kilencedikétől játszhatok vele, csak idáig minden játéknál volt előtöltést, hogy ne a megjelenés napján kezdje el tölteni, hanem előtte jóval, hogy amikor már hivatalosan megjelenik/játszható, akkor egyből lehessen is csapatni vele.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Scholes9
nagyúr
válasz barack1997 #63303 üzenetére
Ez full automatikusan fut vagy sétál. Nincs semmi baj a Joyoddal. Amúgy nekem bejön a játék. Az első részt játszom épp, de sztem nagyon szép a grafika. A 60fps meg eléggé adja
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
james001
veterán
válasz barack1997 #63308 üzenetére
Háromszög,de csak a 3-ban lehet visszadobni,az első két részben még nem lehetett ilyet.
-
Zanik
addikt
válasz gyuribácsi88 #63309 üzenetére
Akkor passz. Nekem ez volt az első pre-orderem Store-ban, fogalmam sincs hány nappal előtte ajánlja fel, hogy letölthető. Lehet hogy csak holnaptól lesz tölthető neked.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok páran twitteren osztogatnak kódokat battlefront beta-hoz.
Én https://twitter.com/Braddock512 -nak írtam, 1 percre rá küldte a kódot, már töltöm is -
Tuomas
addikt
válasz Vasy09 #63304 üzenetére
Nézd, ezt facebookon írták ki ma, nem tudom láttad-e
"Megérkezett az Uncharted The Nathan Drake Collection!
Személyesen átveheted üzletünkben. Ha kiszállítással kérted akkor holnap érkezik hozzád a futár.
Azonban, hogy ne legyen szomorú aki futárszolgálattal kérte, kárpótlásul a késésért egy eredeti Playstationos karkötőt vagy nyakba akasztót kap ajándékba."Még most se kaptál visszaigazolást?
We were here
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #63287 üzenetére
Nekem sem szedi meg. Azt irja, hogy elotoltes 10.07-tol. Gondolom Los Angeles idozona alapjan. Szoval szerintem este kezdodik el az elotoltes
-
delibab
senior tag
576-l nem szégyenlősek... reggel még 18k volt az UC collection, most már 20... a gyűjtői 24k (mondjuk ez még reggel nem volt az oldalukon)
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Wlac
Ármester
Na, egy NDC-s bundle-ben én is beszálltam a PS4 tulajok közül. Még megy a patch-elés, de eddig lenyűgöz a gép sebessége. Mármint maga a PS gyorsasága. Az előbb vettem valamit a Store-ról, és egy percen belül végeztem. PS3-on maga a Store startlapját volt, hogy 3-4 percig töltötte. Furcsa váltás.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
addikt
válasz ForRedGlory #63319 üzenetére
Na, akkor nem vagyok vele egyedül, kösz az infót
Csak az az érdekes hogy más játékot 5-7 nappal előtte simán leszed, na mindegy. Tölti ameddig tölti, úgy is jön az SW béta.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
krx21
nagyúr
Az meg tudja mondani valaki, hogy az új NDC-s bundle-ban a lemez miért hangos (Uncharted), ha benne van, pedig már indul mind a 3 játék? Létezik, hogy még tölt, installál???
-
kola99
tag
Hali , SW Battlefront betat honnan lehet letölteni a ps4-es verziót ? playstation storebe lessz ?/mert most még nincs/
-
gaebriel
tag
válasz Vasy09 #63304 üzenetére
Nekem sajnos volt rossz tapasztalatom velük. Fifa 16 előrendelés, kb. megjelenés előtt 3 héttel. Megjelenés előtt 2(!!!) nappal telefonon egyeztetés, minden rendben, küldik majd a csomagot. Még aznap meg is kaptam az emailt, hogy csomagolva a játék, és kiszállításra vár. Megjelenés napján dél körül rájuk csörögtem, mivel nem jött futár. Kiderült, hogy sajnos már elfogyott előrendelésben a deluxe edition, csak "valamilyen kommunikációs hiba" miatt erről nekem elfelejtettek szólni. Mindezt úgy, hogy 2 nappal korábban telefonon beszéltem velük...szóval szerintem csörögj rájuk, ha tudsz.
-
barack1997
senior tag
Néha nagyon idegtépő, de nagyon jó játék ez az Uncharted. Mire kezd monoton lenni, addigra bedobnak tökjó hangulatos elemeket, átvezetőket.
-
barack1997
senior tag
válasz barack1997 #63333 üzenetére
Mondjuk most már 50x próbáltam egy dolgot és rohadtul nem akar sikerülni, lassan ott tartok hogy kilukasztom a falat a kontrollerrel... Egyszerűen nem képes felugrani..
-
varadigabor
senior tag
Japánban már 8.ik a van gondoltam még nézzem a storeban a Star Wars Battlefront Bétát de még nincs fent
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
-
PandaMonium
őstag
válasz barack1997 #63312 üzenetére
Én először a Last of Us-ban vettem észre, hogy rossz a bal analóg kar a joyomon, pont úgy ahogy te: Nem akart sehogy se sprintelni a karakter. Dugd rá PC-re a kontrollert és az USB játékvezérlőknél válaszd ki, majd tulajdonságok. Told ki teljesen a kart és nézd meg mit mutat a négyzetben. Ha folyamatosan egy helyben marad felül a kereszt akkor jó, ha oda-vissza ugrál akkor besz@rt az analóg sajna. Nálam is ezért lett kontroller csere...
What I cannot create, I do not understand
-
cyberkind
félisten
válasz PandaMonium #63341 üzenetére
Az én analógom nem is áll vissza teljesen a középpontra, csak olyan 98-99%-ra, oké, semmit se jobbra vagy balra a karakter vagy kocsi, csak nem ezt vártam volna, főleg úgy hogy alig volt használva a joy.
-
Jhonny06
veterán
válasz barack1997 #63312 üzenetére
Alapból futnia kellene, sétálni/sprintelni nem is lehet a játékban szerintem. Legalábbis én végignyomogattam mindent és nem változott.
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #63322 üzenetére
Toltheto az Uncharted, csak keress ra... Nekem is hiaba volt beallitva az automata letoltes, nem kezdte el, de storebol vagy librarybol indithato
-
andro93
aktív tag
Konzolgame-tol elorendelte valaki az Uc collectiont? Ingyenes volt a kiszallitas? Ill a spec ed-t is kivittek szerdan?
-
delibab
senior tag
válasz Kakaduku #63327 üzenetére
Ezt a pitiáner brigádot... egy ekkora üzletlánc rá van szorulva ilyenekre? Ez elég gáz... mondjuk mivel hozzám ők vannak közel még így is megveszem náluk, de ez akkor is kispályás dolog, nem bírom az ilyeneket...
-
Elims
veterán
válasz toompa #63254 üzenetére
Köszi! :-(
Fityere: "Eddig csak az amazon raktárházától vásároltam..."
Ennek utána kell néznem.Láttam már én is nagyon jó áron dolgokat,de soha nem "mertem" onnan rendelni.Nem csak a használtakra gondolok."Assassins Creed Unity sajnos nem magyar, majd a Syndicate."
Köszi! :-) Nézegettem..Láttam belőle komoly gyűjtői darabot aránylag jó árban.De még hezitálok a mostani vételén,kezd erre a gépre is felgyülemleni pár játék,időm meg nem sok van. :-(
Bandi: Ha jó az a matrica,rendelek én is.Linkeld ide légyszives hátha kell másnak is.A többit üzenetben...
Árpi: "...nem az amazon volt a kérdéses Webáruház."
Köszi! :-)
Tuomas: "Nem kódot kaptunk..."
Sajnos. :-/ Én is kerestem -most- benne.
Oda adtam volna vkinek innen.Engem beta nem érdekel.
Bár még így sem kizárt...Ha vkinek majd nagyon kell,írjon rám.Megtudnám oldani,hogy odaadjam neki.PandaMonium: "...szerintem baromi hangulatosak voltak..."
Szerintem is. :-) A 2. rész online része hatalmas! :-)
Barack: Nálam fut rendesen mindenféle pluszgomb megnyomása nélkül.
VirDan: "...az árát sem piszkálták."
Mázlid volt. :-)
Delibab: "576-l nem szégyenlősek... reggel még 18k volt az UC collection, most már 20... a gyűjtői 24k (mondjuk ez még reggel nem volt az oldalukon)"
Én már nem rendelek tőlük egy ideje.Ezután az írásod után meg megsem nézem az akcióikat.
Wlac: "Na, egy NDC-s bundle-ben én is beszálltam a PS4 tulajok közül."
Gratulálok a géphez!!!! :-))
Látom már irtod az uncharted-et. "El Vazul: X fejlövés" :-)James: "Hétvégén talán már én is csatlakozok..."
Úgy legyen. :-)
Kakaduku: "...holnaptól Glamour napok vannak és van 2000 forintos kupon az új játékokra."
De egy gusztustalanok!!Az eszem megáll!!!
Uncharted.
Kár,hogy a dobozra és nem a fóliára rakták azt a "kötelező" fehér matricát. :-/
Hátul a papírdoboz hátulján szintúgy.Alig bírtam levenni pedig nem régóta lehetett rajta.
Szép,bár kicsit összedobottnak tünik nekem a special edition.Viszont a matrica tetszik benne. :-)
Ha lesz vmikor vkinek eladó,írjon rám,érdekelne. (Az enyémet nem szivesen ragasztanám fel.)
Jó volt vele újra játszani. :-) Bár az ára kissé tompított az "érzésen". :-/ -
delibab
senior tag
válasz xenom0rph #63348 üzenetére
Én még nem vettem náluk semmit, de mivel nekem a XI-be ez a legegyszerűbb, így sajna ez marad... special edition lenne még a platinumshop-ba, de nekem az kiesik, nem fogok átvergődni a városon, pedig szívesebben venném náluk...
Elims : nem is érdemes, csak ha nincs más megoldás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest