- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Most lattam egy luke-s gameplayt a star Wars betabol hat kb a röhögő görcsöt kaptam....ezt ugy mondom hogy Star Wars es bf fan vagyok..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
semetka
őstag
Hát ettől csak röhögögörcsöt lehet kapni. Időközben elfelejettek a készítők jó játékot csinál vagy mi van? Nagyon csalódtam ebben a generációban, persze vannak kivételek
@gyuribácsi: én is azt hittem hogy a gatyám rámegy, de mostmár kb ott tartok hogy nem veszek semmit.
Tele remastereddel, nem mintha bánnám de legalább lennének azok mellett is jó játékok@tepenzed: black ops-on én is agyalok, mert annak a betaja nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
tepenzed
őstag
-
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz gyuribácsi88 #63057 üzenetére
Szerintem ez magától értetődik, főleg hogy az említett címek Ubi és EA tulajdonok.
-
semetka
őstag
válasz gyuribácsi88 #63057 üzenetére
Last of us Remastered megvan meg a TR is, és az U trilogy is meglesz szóval én is szeretem, legalább ezeket van kedvem nyomni
NFS tetszene de ez a beta szarakodás amiket olvastam elbizonytalanított[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz gyuribácsi88 #63063 üzenetére
Minden évben GOTY játékokkal halmoznak el minket?
-
barack1997
senior tag
Én a Bugity után nem várok semmit tőlük... Na meg a Watch Dogs. Tők jónak indult. Nekem a Black Flag az nagyon bejött, bíztam az Ubisoftban, de kár volt Ez az idei AC is nagyon max C tervnek lesz jó, ha már, ha már nagyon unatkozok. Lesz helyette Uncharted Collection, lehet NFS és CoD is számomra. CoD-ba, ha a single jó nekem már az megéri. A multi csak másodrendű nálam.
-
james001
veterán
Lassan már amúgy mutathatnának valamit Ubiék,mert így reggel lesz ha így haladnak.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz james001 #63072 üzenetére
Egyébként Uborkáékból simán kinézem azt, hogy két-három óra múlva teljes lesz a kép, egy még nagyobb barlang rajzzal, aztán meg kiírják, hogy új cím bejelentés novemberben.
szerk:
Egyébként feljött, hogy lehet hogy a Wild-ot átvette az Ubi. [link]
Esetleg egy Time Commando folytatás? Remake?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sittes79
addikt
Valaki megy innét a pécsi play it-re és legalább 30+, szőrős és 120 kg és 195 cm, nem akarok nagyon kilógni
-
boost
addikt
Assasins Creed - Prehistory
-
Blaise
veterán
Előrendelte innnen valaki az Uncharted The Nathan Drake Collection Special Edition-t? Szerdán vagy pénteken jelenik meg? (okt 7 vagy 9)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Far Cry: Primal. A török IGN nem bírt magával.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Blaise
veterán
Köszi, csak mert felhívtam az egyik boltot ahol előrendeltem, ott azt mondták, hogy szerdán kellene jönnie, de a gyűjtői változat péntekre, de inkább a jövő hétre csúszik állítólag.
-
Elims
veterán
Most tölthető a magyar store-ból hardware: rivals beta.
Milyen az?Érdemes letölteni?
És meghirdetni??Mennyire viszik majd kétezerért? ;-) -
addikt
válasz killer095 #63091 üzenetére
Sose érdekelte őket a minőség, amíg a játékosok minden további nélkül megveszik a félkész sz@rjaikat, minek erőltessék meg magukat?
Ha csak a Division-t csinálnák, akkor ok. De már lassan megszámolni sem lehet hogy hány projekten dolgoznak, kár érte, csinálhatná valaki más ezeket a címeket, talán akkor reménykedni is lehetne.
Más; a battlefront pc-s gépigényét nézegetve, nem sok jót remélek
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Rathrol
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #63093 üzenetére
Az a gépigény durva ha igaz, főleg a ram nézve!
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Tényleg nem kell BO3-hoz plusz? Akkor pláne megveszem. Mostanában ezek a játékok amiket adnak nem vettek rá hogy előfizessek
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest