-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazRic
senior tag
Fent a 2.0!!!
Eddig jónak tünik, de témát nem találokPSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Ne legyetek mérgesek, hogy itt is és az XBOX One topikban is felteszem a kérdésemet, de egyszerűen nem tudok dönteni. XOne, vagy PS4... Szeretnék venni végre egy konzolt, de nem tudok dönteni. Igazából mindkettőre van olyan játék, ami érdekel. A kontrollerek, valamint a médialejátszási képességek okoznak plusz fejtörést még.
Segítő tanácsaitokat, véleményeiteket, tapasztalaitokat előre köszönöm szépen.''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Madwe
nagyúr
válasz Hókusz Pók #33902 üzenetére
Kontrollert próbáld ki médialejátszásra ps4 nem jó (ugyan xone képes rá, de tényleg konzollal akarsz ilyeneket intézni? 20kért már kapni rendes médialejátszókat, azt a konzol pályafutása alatt feleslegesen elhasznált többletáram ára többszörösen túl fogja lépni...)
-
Cyberpunk
félisten
Mind a kettő, ha van pénz. Amúgy PS jobbnak tűnik, bár ez nyilván szubjektív.
GazRic: ja most kapcsoltam be én is egyből el is kezdte tölteni lefelé.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
haddent
addikt
Kontrollert élőben nézd meg, mert a DS4 -nek semmi köze a DS3 -hoz klasszisokkal jobb. Nekem jobb az X360-XO kontrollernél is, de ki kell próbálni. Ha lesz/van különbség akkor a ps4 -en futnak jobban a játékok, ez biztos. Médialejátszás mostmár 2.0 -val úgyahogy, xbox többet mutat, de egyik konzol sem erre való.
-
WaterWave
veterán
Novemberi gamekből szemezgetve
Néztem Gameplayt a hamarosan megjelenő Cod-Advanced Warfare játékról... Rendben van nagyon, viszont multi részét megöli az ugrálós jet-pack szerű dolog... Ezt előre látom... Nem is értem ezt miért rakták bele a készítők, mert az oké, hogy a játékmenetet felgyorsítja, de számomra ez teljesen abnormális. Single része meg nem fog nekem megérni 18 ezret... Ugyhogy ez a játék kiesik.
Far Cry4 is rendben van, erre szerintem beruházok
Assassin's Creed - Unity számomra egy kellemes meglepetés videok alapján. Gondolná az ember, hogy már minden bőrt lehúztak erről a sorozatról de nem. Szóval ez is "must have" gyanus
Gta5 öt meg nem tudom még hova tenni az majd kiderül
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
addikt
Szegény, milyen paraszt válaszokat kap a túloldalon, atyaisten jól bemutatkozik az a tábor
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz Hókusz Pók #33904 üzenetére
Nem feltétlen. Ha neked fontos a médialejátszás konzollal, akkor xonenak ott +1. Nekem erre van egy dedikált lejátszóm, ami alig fogyaszt, jobb, több mindent visz, telefonról is lehet pl irányítani, halkabb, megbízhatóbb, uh nekem ez nem szempont.
A kontroller meg szubjektív, nekem a ps4é sokkal jobban bejön, sokaknak fordítva, fogdosd meg mindkettőt h rájöjj, neked melyik a jobb
(#33908) gyuribácsi88 kissebbségi komplexus sokmindent kihoz az emberből
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #33908 üzenetére
Hát tudod, az pattog aki érzi, hogy bizonyítania kell. Kisebbségi komplexus
-
addikt
válasz haddent #33911 üzenetére
Hát ja
Én meg azt mondom hogy ha nem volt eddig konzolja és nincs egy kialakult baráti köre a játékokhoz akkor azt a konzolt vegye, aminek az exkluzív játékai neki jobban bejönnek. Én pl nem fogom győzködni, nézze meg hogy melyikre milyen játékok jönnek a közeljövőben és döntsön a szerint.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
optikal
tag
Na meghalt a PSN?.....
PSN:Optikal89
-
fricci
tag
akár az is lehet egy konzol meletti/elleni érv hogy milyen a community ami körülveszi
azaz hogy melyik fórumban milyen válaszokat kap
-
Tegla80
addikt
Ilyenek ezek ottan....
Az a baj veluk,h mind1ikben +van a tuske,h "gyengebb a one", de hat ez van.
Ez atjon,ha olvasod folyamat azt az oldalt is.Nem tudjak kiolni magukbol. Igy okosan ,h is ervelhetne barki is ott....max a kinect ami jobb es,h eszi az mkv-t.....na bumm es ennyi.
A tavoli jovokepuk szted mi lehet....."lesz ez meg rosszabb is,es idovel nohet tovabb a szakadek.....??!!"
Erosen gondolkodom,h bedobjam e nekik a 900p s gta5 dolgot igy ebed elott.Legyen min ragodniuk.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tutu7030
veterán
válasz wannnabeees #33918 üzenetére
Ááá..! Persze amikor multit játszanék a dc-ben, akkor lehal a szerver.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
sting2
addikt
Logikusan nézve, a PS4 talán már jobban " Elindult ".
Az XO, inkább 2015 őszétől indul be de akkor nagyon.
Tehát most PS4, később XO..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
haddent
addikt
válasz cyberkind #33917 üzenetére
Egy cseppet sem szurkolok az XO -nak, de irreálisan nevetségesnek tartanám, ha egy remastered cím nem lenne 1080p. Szerintem 1080p lesz. (Azt azért nem mondom, hogy sajnos nyugi )
sting2 hülyeség... egy éven keresztül pontosan ezt hallgattuk, hogy "az xo már megjelenéskor tele volt játékkal", most meg az ellenkezőjét? Be van indulva mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Azért a $350-os xbone ac unity v cod aw bundle elég vonzó ajánlat, pár százezret biztos lefarag majd most a hátrányából usában a box, főleg ha black fridaykor még olcsóbban adják majd.
PSN: ne0teric_sAN
-
addikt
-
haddent
addikt
válasz cyberkind #33925 üzenetére
Kizárt dolog. Egy remastered, ráadásul ilyen fontos nagy címnél egy ilyen fail örökre szálka maradna mindenki szemében. Ilyet nem lehet nem szabad csinálni. Ha kell akkor zsebbe kell nyúlni (mint a Unity-nál ). Meg lesz az
US is megkapta a 2.0 fw -t!
[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Ez a 2.0 egyenlo a szarommal. Osszevagtak mint a szart. Temanak nevezik azt, hogy valtoztatni lehet a hatterszint? Nem is lenne ezzel ekkora baj. De legalabb a gyari kek ikonok is valtoznanak. Nagyon jol mutat a sarga hatteren a kek ikon
-
cyberkind
félisten
válasz haddent #33927 üzenetére
Itt esélytelen mert a Rockstar és a Sony jóbarik, mint az Ubi meg a Microsoft, de az tuti hogy ezt senki se felejtené el a Micro-nak, hiába akármilyen Forza, Halo meg GoW reamstered.
Jajj de messze van az a rohadt 18.-a.
Viszont itt a másik dolog is, amíg 10/8 stúdiót letud fizetni a Micro, addig tökmind1 hogy melyik gép az erősebb, vagyis én így látom, de 2 év múlva nem lesz mind1. -
haddent
addikt
válasz cyberkind #33930 üzenetére
Meg fogják oldani hidd el. Ha mást nem, akkor lerenderelik 480p -ben és felskálázzák 1080p -re és ha az összes látni fogod a különbséget is letagadják. De érthető, ki ne tenné ezt?
sting2 kettő címmel adós is volt .. Mellesleg tudtommal (tippre, nem számoltam) nemes egyszerűséggel több az exkluzív ps -re, nem?
-
Tegla80
addikt
válasz sting2 #33922 üzenetére
Ha most ps4,akkor kesobb miert is xo??
Mert meg jobban kijon majd ami mar most is latszik?,h mar most is keves??!!(es ms berenc kell a jatekfejlesztok nyakara,h annyira mar megse maradjon el!!! )
Ne viccelj mar. Eltosztak azt a gepet.....ha visszakeresel En mar megjelenes elott leirtam,h jobban jarnanak ha tolnanak az xo kiadasan es ujragondolnak ezt az egeszet,mert nagy lekvarosbukta lesz..... az is lett. es idovel megjobban kierzodik majd ez a 2gep kozott. Igen tudom....megtanulnak majd jol pogramozni es optimalizalni one ra,h csokkentsek a dolgot.....
Csak kerdem En,addig a ps4re dolgozo emberek ,nem okosodnak??mer valszg ok is jobbak lesznek ugye.
A kezdeti elony marad es sztem a vasat kiismerve es a maximuma alatt futtatva picivel a dolgokat ,messze veri majd a one-t ebben a generacioban!! (vegig)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Rage47
veterán
nekem ez eldöntötte (sajnos, pedig a one-ra most jobb játékok jönnek sztem)
-
-
haddent
addikt
Na aki akar Driveclubbot tesztelni shareplay-el jöhet: Rowra44_US
(Egyébként minden hülye kérdést és xbox fánt megelőzve: De, tökéletesen megy a PSN az update után is )
Def26 na mer, mi baj?
[ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
Szeretnek share playezni, lecci vegyetek fel: gordon8501
Asus Rog Phone 6
-
Tegla80
addikt
válasz cyberkind #33948 üzenetére
Erre nem is valaszolok hosszan.....a forza nincs egy szinten a gt vel..... es nem irom azt sem le,h melyik a jobb vezetesi elmeny kormannyal.
(Teny,h vannak benne jo dolgok,de az nem jobb amit "jatekfizikanak" hivnak.Innentol kezdve meg..... )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Cyberpunk
félisten
válasz cyberkind #33948 üzenetére
Valóban a Forza jobb ez egyértelmű. Ráadásul ott a Horizon is, irigylem is, de PS-re több volt a komolyabb exkluzív.
Amúgy meg mindegyik egy rakás... A valódi szimulátor ott kezdődik, hogy rFactor például.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest