-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogen
tag
ahogy elnézem a storet vannak olcsóbbak vannak drágábbak megéri azért nézelődni..
például a GTA5 is jó árban van + 1 milla kezdőpénz elég jó ..
meg daily offerban 9 ért a black flag se rossz szerintem .. -
caska1991
tag
Igen általában sajnos drágábbak sokkal a storeos játékok, de vannak kivételek. Pl én anno a destinyt a béta alatt 15ért be tudtam zsákolni, rá 3 napra 22 volt, meg a driveclub sem rossz vétel. De igen általában drágábbak.
[ Szerkesztve ]
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
kovsol
titán
válasz ForRedGlory #33586 üzenetére
A lemezeknek is van régiója. Viszont hajlandó elindulni bármilyen régiós accounttal. De a DLC-nek ha más a régiója akkor nem települ fel. Pl van egy KZ játékom ami EU régiós, és a hozzá járó ingyen DLC-t "megvettem" az US accal, majd letöltés után nem telepíti fel, csak vár a végtelenségig. Felmegyek az magyar accal a storeba és megvettem ugyan azt a ingyen DLC-t és feltelepült gond nélkül, és az US accon csak úgy tudom használni ezeket a DLC-ket, hogy a magyar megosztja a játékokat.
Pl amit rendeltem játék kanadából az vagy régió zár mentes, vagy amerikai egyes régiós lemez. Amit itt veszel a boltban az EU régiós. Régiót a lemez hátulján tudod elellenőrizni.Egy kis négyzetben van egy gömb mellette egy szám. 1=észak emrika, 2=EU, All=zár nélküli.
Szóval ha én veszek mondjuk egy magyar boltban CoD -t, akkor nem fog feltelepülni hozzá a season pass amit amicsi accal veszek, a Killzone példáját követve.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
shunter
aktív tag
Nem bírtam magammal, uh bezsákoltam a DriveClub ot. Már csurog lefele 😊
2,7 gb ír. Ennyi adat elég, h elinduljon?[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
válasz optikal #33607 üzenetére
Én azt olvastam, hogy minden előrendelőnek jár 1 misi (Grand Theft Auto V ($500K) and Grand Theft Auto Online ($500K)), de a ps storeból előrendelt digitális verzióhoz grátiszba adnak még 300 ezret az Online részhez.
Itt is látod, hogy van külön digitális + dobozos verzió és mindkettőhöz jár az 1 misi.
[ Szerkesztve ]
-
Hogen
tag
válasz wannnabeees #33609 üzenetére
-
optikal
tag
-
Hogen
tag
valaki nyomja a diablo 3 RoS -t ? tapasztalatok ? pc-n jó volt itt is adja ? ha jó beszaladok megvenni
-
BlackDesert
tag
Ennél olcsóbban tud valaki GTA-t lemezesen itthon? [link]
-
haddent
addikt
válasz ForRedGlory #33614 üzenetére
De nem ám
-
Jakesz
addikt
válasz BlackDesert #33613 üzenetére
Ez PC-s. Egyébként nem, a legolcsóbb 20990 ft.
-
shunter
aktív tag
Am a DriveClub ba klubbot, csak a játékon belül lehet csinálni, vagy pc böngészőből is?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
Jakesz
addikt
válasz gyuribácsi88 #33619 üzenetére
Sorry
-
SzlobiG
félisten
válasz Rabbitf_24 #33585 üzenetére
Nincs hely? Vagytok már 6-an?
Amúgy a multi még mindig rakat fos... Tegnap gondoltam meg nézem egy kör lemegy majd csatlakozási hibával eldobja... Kb 5 versenyt mentem mindnél ez volt.
Mikor lesz ez már jó??
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Megjött a hivatalos AC: Unitiy gépigénye [link] Épp most veszek egy GTX 680 -as kártyát pár héten belül és erre ez a minimum amit a játék igényel Ezek után elgondolkodom azon hogy lemondok az 1080p 60Fps-ről és inkább PS4-re kellene megvenni. Érthető most már az is miért lett csak 900P@30 a korlát,ha ilyen 200K-s a minimum gépigénye van a játéknak Nektek mi a véleményetek erről ?
Szerk.: Ha ekkora gépigénye van akkor előre elkönyvelhető az is,hogy a játék ismét egy totál optimalizálatlan hulladék lesz és PS4-en is ez várható kb,hogy még a 30Fps-t sem fogja megtartani csak a 20-25 fps-t...
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
ForRedGlory
félisten
válasz N@idia #33624 üzenetére
Mestersegesen van felhuzva. Jo a karacsony, kell a motivacio az uj hardvetek eladasara. Eytol fuggetlenul UBI tovabbra is leszarja ahogy latom a PC optimalizalast.
Amugy nem gondoltam hogy valaha is ezt mondom: elvezem a Driveclubot Mondjuk ehhez vezetheto kocsi kell...
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Cyberpunk #33626 üzenetére
Ha kamu vagy fake akkor az ubisoft oldalán található gépigényt is igen csak elírhatták,mert már ott is ez van kint ... Én nem merem előrendelni ezek után megvárok pár véleményt és csak azután fogom megvenni vagy PC-re vagy PS4-re
-
kovsol
titán
válasz N@idia #33624 üzenetére
Az a játék ami nem indul el egy HD7770/GTX750 szintű kártyán az halálra van ítélve PC-n, mert az ilyen gyengébb kártyák teszik ki a piaci eladások nagy részét. Nagyon kétlem, hogy ez igaz.
De konzolon se lesz optimalizált, talán majd a FC4-el még tudnak valamit villantani optimalizálás szempontból. (én naiv )[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Cyberpunk
félisten
válasz ForRedGlory #33625 üzenetére
Mondjuk én még nem próbáltam, de a sajtó eléggé lehúzta. Nem igazán van állítólag különbség vezethetőséget illetően a kocsik között. Az győz, amelyik gyorsabb. De kéne valami autós játék NFS Rivals vagy ez, azt jövőre P.C. lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
N@idia
őstag
válasz Cyberpunk #33630 üzenetére
Előre félek a Division-tól az mit fog kóstálni,ha már ennek egy atomerőmű kell Nagyon remélem,hogy vmi vicc akar ez lenni,mert ha ez igaz akkor a hamarosan megjelenő FC4 is egy optimalizálatlan bughalmaz lesz ....
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz N@idia #33631 üzenetére
Mondjuk én részemről már jó ideje nem probléma a PC-s játékok gépigénye, mivel OS X-et használok. Ezen a 2011-es MBP-n szépen lefut a Diablo 3 nekem ennyi elég is. Persze ettől még nevetséges. A grafikáját elnézve nem indokolt.
-
N@idia
őstag
válasz kovsol #33632 üzenetére
Akkor az FC4 esetében remélhető némi optimalizáltság,mert az jön a régi konzolokra is Az AC esetében mire írták,ha nem nextgen-re? Tudtommal ez a játék nem jön a régi konzolokra épp ezért kellett volna remekül optimalizálni és elvileg a nextgenre sokkal könnyebb már programozni fejleszteni.... akkor milyen fejlesztői környezetre gondolunk
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
-
Cyberpunk
félisten
Ugye jól sejtem, hogy nálunk nem érhető el a Driveclub PS+on? Mekkora genyóság ez.
-
d3tox1c
senior tag
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Most lattam egy videot a jatekrol... Huhhhh.
Az alapjan nagyon mindent vivo!
Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere…: http://youtu.be/mt6W2N5Nfak[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz SunMount3r #33641 üzenetére
Nincs. Úgy volt de csak be lettek etetve az emberek.
-
stilo18
addikt
Ha valaki szeretne csatlakozni klub-hoz, akkor jelezze nekem privatban.
Wings of poWa a klub neve!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
shunter
aktív tag
válasz stilo18 #33646 üzenetére
Épp 15perce néztem be a multiba és láttam a Clubbotokat. 😊
Próbáltam a DCt, bár sok időm nem volt vele játszani. A fizika nem olyan rossz mint amennyire sokan beállították. Viszont az ellenfelek nagyon agresszívek. Nem vok nagy hc autós gémer, uh nekem kicsit nehéznek tűnik. De ez nem is baj, legalább van kihívás. -
ForRedGlory
félisten
válasz shunter #33647 üzenetére
Kizarolag akkor van eselyed, ha nagyon ismered a palyat. Javaslom, hogy pattanj be egy Wolksvagen Golt GTI-be es korozz orrverzesig. Csak utana menj bersenyezni, kulonben sz@pni fogsz es elmegy az eletkedved is tole.
Amugy is akarki akarmit mond, az AI szar. Olyan nem fordulhatna elo, hogy megyunk az egyenesben fej-fej mellett, en vagyok a belso iven, erre ez a szerencsetlen nekemjon, mintha ott sem lennek. Az kulon jo, ha szuk az ut, mogottem 3 kocsi jon egymas mellett (mert szlalomozok es nem tudnak elmenni mellettem ), majd hatulrol a negyedik mindenfele fekezes nelkul beleszall az elotte levo hatomba.
Szoval, gyakorolj hogy le yudd oket hagyni, mert ha hibazol, rafaragsz
Viszont mintha a patchtol mar kevesbe lenne unfair a buntetesek kiosztasanal.
stilo18: ha lesz hely, szolj. Viszont csak olyanhoz tarsulnek, aki jatszik is, azaz halad a klub felfele
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest