-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabMester
senior tag
"A Destiny már több mint 9,5 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet, akik átlagosan napi három órát játszanak.
Ezek után talán nem olyan nagy meglepetés, hogy a Bungie nemcsak a már bejelentett kiegészítőkön, hanem a következő teljes játékon is dolgozik. Bizony, készül a Destiny 2!"
Most akkor ez mégsem évekig tartó kiegészítőkkel bővített móka lesz? :/[ Szerkesztve ]
-
hudekira0
tag
válasz Tatyla #34849 üzenetére
hát ige na filmek más témák.. de szerintem egy marveles polgár háború is elég társadalommal foglalkozó témát boncolgat esetenként, tény nem egy sandman például. De igen ízlések és pofonok kinek mi szerintem nekünk is ezen felesleges beszélgetni akkor mert "szinte" egy a véleményünk és h vissaztérjünk ps4 topikba akkor már kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki az új Batman játékból , valamint mi lesz a következő képregény adaptációs játék
-
mfranky
őstag
2.01 rendszerfrissítést nekem most tölti...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Elderath
őstag
Making a fan film about Uncharted can get you places. It can even get you a tour of the Naughty Dog studio and an exclusive first look at Uncharted 4: A Thief’s End. This is exactly what Martin Sofiedal just did and he’s pretty impressed at what he saw.
- I got to see some pretty raw stuff from the new game, including drawings of planned action sequences and how all the characters look like now with upgraded graphics. It was almost scary to see Sully as an almost living person. I also got to see a few seconds of the opening scene, which is still under development, but already looking incredible.”
Martin goes on and compares the graphical leap as PlayStation 2 to a Pixar movie.
They showed some tests where Drake was going through a bit of tall grass and how every straw reacted to his movements while also responding to the wind. It was crazy. I’ve never seen anything like it.Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
raiden1bak
tag
Üdv a csapatnak!Ki hogy tisztítja a ps4 et a portol,porszívoval oldalt vagy burkolat leszedés és kifujás?
-
Madwe
nagyúr
válasz raiden1bak #34862 üzenetére
Porszívóval? naneee... ha nagyon tisztítani akarod, akkor sűrített levegő áramtalanítva. Vagy ha lejárt a gari szétszed és úgy akár.
-
Madwe
nagyúr
válasz Tegla80 #34866 üzenetére
2.0 óta a stand by új neve a rest mode, amibe küldve sokaknál (köztük nálam is) a gép lefagyott: narancssárgán villogott folyamat, venti pörgött, nem állt le, kikapcsolni nem lehet csak ha áramból kihúztad és újraindítottad, inicializálta a lemezt s utána ment rendesen... Na, mostmár úgy működik, ahogy illik neki, s eddig is tette 2.0 elött
[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
Nemtudom kik írják a szoftvereket, pont ma akartam hívni a Sony supportot.. az xboxom is oda van szervizbe, mert arra meg úgy írtak meg h annyi feszültséget vett fel alapból mintha kinect is lenne, és a nélküle lévő gépek túlfeszültséget kaptak, kerregtek + zizegett a táp.. de ahogy olvasom erre is ma jött a javító update, nagyon össze dolgoznak a fiúk
-
WaterWave
veterán
Ha még nem volt... esetleg aki most barátkozik vele
[Advanced Warfare multi pályák]
Szerintem a Defender visz mindent
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Elderath
őstag
Sose voltam codos, de mostanit megvettem. Nem gondoltam volna, hogy egyszer codra fogom azt mondani, hogy baromi jól néz ki. Hangok is végre nem pattogatott kukorica meg paintball fegyverek. Egyelőre kampány meg multi is tetszik
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
trane08
tag
Sziasztok!
Adott egy Benq monitor(gw2320) ami a pc-re van kötve. Szeretném valahogy a PS4-et is rákötni, de semmi ötletem nincs, hogy hogyan. A monitoron csak dvi meg vga bemenet van, de a dvi foglalt, mert azon van a pc. Mit tudnátok ajánlani, hogy össze tudjam hozni a dolgot? Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm![iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
trane08
tag
válasz losilee1337 #34873 üzenetére
monitor marad, más megoldás kell
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
BabMester
senior tag
-
trane08
tag
Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre nem akarok még monitort cserélni, szóval muszáj lesz megoldanom a kábelezést :S Ilyen átalakítókat hol találhatok? Most keresgélek, de semmi értelmes oldalt nem találok. Még olyan kérdés lenne, hogy ha egy foglalatban lesz a kettő, akkor hogyan fogok váltani pc és ps között?[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
Madwe
nagyúr
válasz trane08 #34877 üzenetére
A dvi közösítőn van gomb erre mint pl ennél is.
Hdmi dvi kábel kb még a sarki trafikban is kapható
-
nkAAA
aktív tag
GTA V - PS3 vs. PS4 verzsön - nem gyenge
https://twitter.com/nkaaa
-
wannnabeees
aktív tag
-
sittes79
addikt
Fullos:
Így használja ki a GTA V a PS4 kontrollert
"A telefon és a rádiórecsegés hangját a kontrollerbe épített hangszóró adja majd ki, a touchpadon le-fel mozgatva az ujjunkat válthatunk a fegyverek között, jobbra-balra mozgatva pedig a rádióállomások között.
A light bart is használja majd a GTA V, az körözéskor kéken és pirosan fog villogni."
[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
válasz wannnabeees #34882 üzenetére
Ismerős a szitu
#34883: ennek azért jó esélye van rá
#34884: az már bőven elég
https://twitter.com/nkaaa
-
WaterWave
veterán
Várjuk meg a gta5-öt.. Nekem olyan "túl szép, hogy igaz legyen" érzésem van... Ha ez tényleg ilyen lesz, akkor komolyan feladják a leckét a játékiparnak... Nem sokat kell már rá várni
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Csillag01
aktív tag
Ezek a ps+ free jatekok annyira nyomorultsagok. A sony helyebe nem egetnem magam ilyen sz@rokkal.Inkabb neis adnanak semmit,tobb ertelme lenne...
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Apropó: ezt a live from plaplaystation csatorna ez most mi akar lenni?
A multkor fuvezett 3-4 feka, bogyos szoke maca riszálta a pics@jat,2 kirivo ruhaju tini fetrengett az agyon kozben irkaltak nekik hogy sexeljenek , egy csapat tini ivott es bohockodtak,stb,stb...hm.erdekes[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
mrhitoshi
veterán
válasz WaterWave #34891 üzenetére
Nekem is ilyen érzésem van kicsit. A Mass Effect 3 óta nem rendeltem elő, semmilyen játékot, és akkor is meg lettünk kicsit szopatva, azóta kicsit félek az ilyen üzletektől. Egyedül azért mertem, mert már eleve volt a játékban ~50 órám, és folytatni akarom.
(#34885) sittes79: Ez komoly, de még komolyabb lenne, ha az érintőképernyős telefont a touchpaden keresztül tudnánk kezelni...
PS4
-
cyberkind
félisten
válasz WaterWave #34891 üzenetére
Mitől ne adnák fel, amikor megtették már tavaly szeptemberben is.
Ez a grafmotor annyira le volt butítva hogy csak egy vak nem vette észre, ebben igen komoly tartalék van még, és szerintem ez még nem a max mindig, mert ugyanis nem árt hagyni a 6-ra is valamit, mert új motort csak nem írnak, de ki tudja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest