-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A promo disc-nek van bármiféle hátránya a normáéhoz képest. Én eddig kb mindent promo-n toltam, és nem nagyon éreztem hátrányát.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kkris
csendes tag
Sziasztok! Ti hol rendeltétek a gta v-öt?
-
haddent
addikt
válasz Sztalker762 #34553 üzenetére
Nem, hiába akarod majd éjfélkor indítani, átugrik 5 órára. Diablonál is ez volt.
tarti19 ez biztos? De akkor is, ez legyen a legnagyobb gond.. Ezzel senkinek nem ártassz
[ Szerkesztve ]
-
optikal
tag
Látom nálatok is drága a GTA 5 ps4-re 20-22k. Azt hittem hogy csak nálunk az 65€. Bár várható hogy drága lesz mert sokan rá vannak kattanva a gémre.
PSN:Optikal89
-
addikt
-
Hogen
tag
válasz wannnabeees #34528 üzenetére
szia
csak új érdekelne és feketében -
k4rL^
senior tag
válasz gyuribácsi88 #34561 üzenetére
Reggel 6töl fog menni, 12:01AM EST.
-
-
wannnabeees
aktív tag
szia
Az általam ismert boltokat végignézve ezek a lehetőségek legolcsóbban:alap gép: 111 500 ft (corvin konzol 1 év garancia)
Tour De France és Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bundle 120 000 ft (corvin konzol 1 év garancia)Minecraft vagy Last of Us bundle 120 000 ft (konzolstudio 2 év garancia)
alap gép + 1 joy: 130 000 ft (konzolstudio 2 év garancia) (1 joy ára újonan 15-17 ezer ft, használtan 12-13 ezer ft körül)[a konzol studio garanciája bolti garancia, ami annyit jelent, hogy hozzájuk kell vinned és ők küldik el a sonynak]
----------------------------------------------------------
GTA V bundle # jövőhéten még sehol sem kapható, de még utána héten se tuti (18-án jön ki a játék)
konzolvilágnál lesz GTA V bundle fixen, de még nem tudni az árát, viszont várhatóan 140-145 ezer ft körül várható (1 év garanciás PS4 mellé)illetve
lentebb már linkeltem, de berakom neked is
!!!nem ismerem a boltot!!!
gta V bundle 130 ezer huf----------------------------------------------------------
Shadow of Mordor játékot használtan találsz már 10 ezer ft körül (8-ért is láttam már)----------------------------------------------------------
elérhetőségek:
corvin konzol: http://www.hasznaltkonzol.net/
konzolstudio: http://konzolstudio.hu/
konzolvilág: http://konzolvilag.hu/[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz wannnabeees #34569 üzenetére
A GamerTech boltot én meg ismerem, onnan vettem a PS4-em. Eredeti Sony garanciával árulják a konzolt!
Barátságosak, segítőkészek voltak a vásárlásnál! Megbízható bolt!PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Hogen
tag
válasz wannnabeees #34573 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatót !
lehet megvárom azt a gta 5 bundlet vagy megveszem valamelyik olcsóbb játékkal aztán megjelenés után GTA -ra lecsapok majd kitalálom de még egyszer köszönöm !! -
FIREBLADE78
addikt
Hali. Héten vettem egy fifa 15 csomagot konzolvilágtól,de csomag kibontása illetve játék kipróbálása után szembesültem azzal a ténnyel,hogy nem magyar nyelvű a fifa. Ezt nem reklámozzák a weblapjukon,sajnos ugye kibontottam,tehát lehet joggal mondhatják,hogy rábasztál. Tudok ez ügyben reklamálni náluk? Számomra élvezhetetlen nem magyar nyelven.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
wannnabeees
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #34575 üzenetére
Mivel nem írták oda, hogy magyar nyelvű a játék ezért nincs helye a reklamálásnak.
szerk: Úgy értem ezt, hogy nem vezettek félre téged a nyelvezet terén, mert semmilyen adatot nem adtak meg róla. Van a fifa 15 és azt adják mellé úgy ahogy azt az EA kiadta.btw: Miért élvezhetetlen a játék nem magyar nyelven?
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz wannnabeees #34576 üzenetére
Akkor úgy kérdezem,hogy létezik magyar nyelvű változat is? Hosszabb szövegeket nem nagyon értem,annyira nem vok penge angolból és néha kellemetlen,hogy szótáraznom kell
-
BabMester
senior tag
válasz FIREBLADE78 #34577 üzenetére
"Nextgen"-re nem fordítják le még a játékokat, kedves MO-i forgalmazó úgy gondolja nincs elég konzoltulaj még, nem érné meg
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #34577 üzenetére
Nincs magyar nyelvű verzió, csak az előző generációra.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Köszi,pc-hez hasonlítottam ezért is gondoltam,hogy alap a magyar nyelv hozzá,de kénytelen vagyok belátni a tévedésem. Még jó,hogy nem csináltam hülyét magamból
-
Jakesz
addikt
válasz FIREBLADE78 #34575 üzenetére
Ne mondd már, hogy a FIFA élvezhetetlen, ha nem érted azt a pár feliratot meg a kommentárt! Egy Skyrimnél még oké, mert ott fontosak a párbeszédek, de itt, ahol csak a játékosokat kell irányítani a labda után...
(#34578) BabMester
Nem a kevés nextgentulaj miatt nem lokalizálták, hanem mert az EA már nem magyarít játékokat 2012 óta. Az azutáni FIFÁ-kba csak azért került bele a magyar nyelv, mert gyakorlatilag csak át kellett másolni a következő részbe, semmi munkába nem tellett. És mivel tavaly új motort kapott a játék, ezáltal teljesen újra kellene írni a játék nyelvi fájljait, ezért hagyták. -
Elderath
őstag
Akinek 2.0 óta nem jön ki Rest módból gép próbálja ki ezt. Állítólag ez a tényleges fix.
YAY! Fix for the PS4 not rebooting from rest mode in 2.0: Settings>PSN>Account Information>Sign-In ID (Email)>Verify. Click link in email .
PCs webstoreból is meg lehet account settings résznél írja is felül, hogy email megerősítést kér az acc, én előbb csináltam.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
N@idia
őstag
Akik megvették az új Cod AW-t azoknak a véleményére nagyon kíváncsi lennék... Főleg a multi része érdekel a játéknak és az hogy ez is olyan lesz-e vajon,mint a Ghost már mint az akadás. Köztudott volt,hogy a ghost-nál vmit elrontottak nagyon a játék készítők,mert akadt elég durván... Nagyon bízok abban,hogy az új cod nem esik bele ebbe a hibába
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
tarti19
senior tag
Kibővült az aláírásom
Remélhetőleg tudok segíteni azoknak akik éppen hezitálnak egy-egy játék vásárlásánál s pont arra járnakˇˇPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
sittes79
addikt
A konzolstúdió mennyire korrekt olyan tekintetben, hogy Én még 18.000-ért rendeltem tőlük a GTA V-öt, de már 21k az oldalukon! Remélem tartani fogják az árat...
-
Madwe
nagyúr
válasz sittes79 #34592 üzenetére
Amennyiban a forgalmazó miatt módosul az ár (miattuk 21k) akkor jogilag ők is emelhetnek egészen addig, míg az (adásvételi) szerződés létre nem jött... A megrendelés nem szerződés, viszont ha már kifizetted, nyugodt lehetsz, mert az már az. Ha nem, akkor 99% hogy 21k lesz neked is, különben ők konrkétan buknának pénzt veled.
-
haddent
addikt
Na, 3 napja játszogatok a Lords of the fallen -nel, és mostmár kezd kialakulni egy tartós vélemény. Azt a multkor is jól mondtam, hogy rétegjáték. Ez az olyanoknak akik azt élvezik, hogy leülnek, nyomnak egy gombot és nyernek és folyamat nyernek és k**a jók és erősek nem fog tetszeni soha. A türelmetleneknek sem. És a jövőbelityútyúshútereseknek sem. Nekem először nagyon tetszett, aztán nagyon megszivatott, de túl jutottam a 2. bosson, utánna jó volt csak nagyon elveszettnek éreztem magam, majd a 3. bossnál majdnem feladtam és kezdtem árulni a játékot
Utánna áttörés, ma már kifejezetten élvezetes. Van nehézség, de rá kell érezni. Ez egy olyan játék, amivel meg kell tanulni játszani. Erre ma nincs igény, arra van, hogy kazsuál jani leül és nyer és nagyon vérember. Ennyi idő után és mondhatni kiismerve, megtanulva a játékmechanikát még mindig nem könnyű játékról van szó és rendesen szivat ahol tud.
Beszéltem a többiekkel róla és nagy lelkesedéssel soroltam rengeteg dolgot ami szerintem érdekessé ,egyedivé és hiánypotlóvá teszi majd jött a válasz, hogy Dark souls-ból van. Kinek-hogy, engem nem zavar ha jól lopnak.. És itt jól loptak.
Minden egyes ellenfélnek (és van többféle!) saját egyedi támadásai, mozgása és védekezése esetleg speckó képessége van. Ez a City Interactive lengyel csapata meg tudta csinálni, a Bándzsínak 500 misiből sikerült 3 féle ellenfelet 1 féle mesterséges intelligenciával és támadással. Gratulálok nekik ezúton is.Na ennyi elég is lesz róla. Röviden sokan 10 perc után ki fognak akadni és viszik vissza/továbbadják, de a maradék 5% imádni fogja szerintem. Nálam is most a CoD, Unity, AC, GTA V stb.. miatt visszamarad későbbra valszeg, de mindenképp végig akarom vinni és megkockáztatom, hogy "megtartós" játék egy egyedi, jó sajátos hangulattal, jól bevállt építőelemekkel.
-
hudekira0
tag
végre visszakerültem a ps4 hez 3 nap után és mondom na ma EVOLVE- erre másfél órája nem tudok belépni mert tele a szerver -.-'
egyébként én is szívesen várom majd a cod teszteket, mert a reakciókból dönteném el hogy destiny vagy cod -
shunter
aktív tag
válasz N@idia #34587 üzenetére
Köze sincs a Ghosts hoz. Inkább a BO2 re hajaz, bár sztem látszik, h a sorozaton belül új a style. Ugyebár új fejlesztőcsapat. Hogy, hogy fog futni a PS en? Sztem tuti frankón, de ez holnap kiderül. De az biztos, hogy a 360 már alig bírja. Haver behozott a 12fős hostra egy dumdum fegyót és rendesen nem bírta a gép a robbanásokat. 😃 Leáldozott az előzőgennek. Jövőre nyugdíjba vonulhat. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest