- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Menő ez a Resi 3 demó, gondolkodom még a teljes játékon.
-
Mezcal
addikt
válasz Batistuta7 #238064 üzenetére
Szerintem az a szomorú, hogy ennyi kritikát sem tudsz elviselni. Itt tartunk.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
markknight
veterán
válasz Batistuta7 #238064 üzenetére
Ja, tanulj meg játszani contival, aztán közbe ők is ilyen 1-es KDR-eket tolnak vele
[ Szerkesztve ]
-
-
wierra
senior tag
-
saelin
veterán
Néztem, de azt mondták igyekszenek megoldani a visszafelekompatibilitást minden játékkal. Azért nehogy már kelljen egy külön hdd a régi játékoknak. Ha SSD-re lesz telepíthető egy ps4-es játék az szárnyalni fog töltések alatt.
Amire te gondolsz azt a magasabb órajelekre gondolta. Vannak még mindig játékok, amik fizikája és hasonló dolgai framerate-hez vannak kötve. Ha nem az a spec amire írták, akkor instabillá válik a program. Az ssd ígyis-úgyis gyorsítani fog. Már a ps4-be is rakhatsz ssd-t és futnak róla a játékok minden gond nélkül, sőt, gyorsabban is töltenek, de csak egy kicsivel, mert részleges támogatás van ps4-ben az ssd kihajtására (sata 2-es csati). Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az ssd igen is látható előny lesz a prev gen játékoknál.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
-
válasz Peace #238121 üzenetére
Mentem dolgozni, végállomáson szóltam egy drogos csövesnek, hogy le kell szállni az meg megvárt a megállóban. Bár ronda, de nem én húztam a rövidebbet a látszat ellenére. Az én kezemben volt az irányítás csak óvatlan voltam és nem vettem észre az adrenalin miatt, hogy megkarmolt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sxxorp
őstag
válasz Xaels #238117 üzenetére
Mi történt? Azt hittem a kattintás előtt, hogy karantén...
Szerk.: Ah, az durva! Reméljük nemrég használt kézfertőtlenítőt... Merre volt?
Ne haragudj, nem személyes, de gyakran azonnal asszociálok valakire látvány alapján: tuti behívnálak egy God of War-film (pedig fogalmam sincs mikor jutok el a játékig...) főszereplő casting-ra!
Jobbulást![ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Köszi mindenkinek, jó játékot mindenkinek aki szintén el tudja kezdeni most, illetve azoknak is, akik éjféltől, vagy az után nyomják!
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Neoteric
addikt
Mar most PS4-en is gyorsabb a betoltes ha SSD-re rakod a jatekot es nem HDD-re. Miert ne lehetne ugyanigy gyorsbb PS5 eseteben is? Mas kerdes, hogy nem fogja megerni rarakni a PS4-es jatekot az internal SSD-re, ha amugy is hely szukeben leszel, mert kelleni fog minden placc a PS5-os jatekoknak.
PSN: ne0teric_sAN
-
F-ECT$
titán
Lost Legacyt érdemes venni ha tetszett az uc sorozat?
Dive ever, work never.
-
vg
addikt
válasz Wesder #238120 üzenetére
Te nem mondtál semmit, csak annyit, hogy "gyorsabb", noha az ég adta világon semmi infó nincs erről. Az arc mondta, szó szerint, hogy lehetséges, hogy nem bírja a régi kód az új meghajtó sebességét, jelen pillanatban is tesztelik. Tényleg nincs értelme veled se beszélgetni, se semmit. A legjobb az lenne, ha letiltanál. A pasztázás pedig valóban felesleges, ott is egy olyan "hozzáértő" emberrel vitatkoztam, aki harakirit követett el itt, hogy ne lehessen a sok hülyeségét visszanézni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sxxorp #238125 üzenetére
Budafok Városház téren volt, itt az elmúlt 2 évben volt több hasonló is. 1 hónapja másik kolléga állast kapott ott egy másik rendezte le az illetőt. Tavaly kolléganőnek estek neki ugyanitt. Régi villamosokon nincs kamera.
GoW filmhez lehet kéne nőnöm 15-20cm-t meg ki kéne pattintanom magam. Amúgy amikor megjelent az új a gyerekeim simán bevették, hogy én vagyok a játékban
Mimdenkinek köszönöm a jobbulás kívánást.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F-ECT$
titán
válasz hombre[EU] #238134 üzenetére
Eddig megvoltam az 1 magyar fiókommal, de lehet ezért csinálok egy UK-t is, Köszi!
Dive ever, work never.
-
wierra
senior tag
válasz Xaels #238123 üzenetére
Resident Evil/Days Gone élőben...
Jobbulást kívánok minden tekintetben!"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Szabi®
addikt
Jók ezek az új konzol megjelenések,az ország összes 2-4 osztályos nettel rendelkező emberkét bevonzák fikázni egy kicsit a konzolokat,most már sikeresen kihozták hogy a ps exkluzivok szarok és nem is fogynak jól,jah meg a ps4 pro hűtése eleve sz@r
Király ez a topik [link]Xaels jobbulást
[ Szerkesztve ]
-
válasz Carlos Padre #238145 üzenetére
Ááá, azt nem úsztam volna meg ilyen olcsón
-
Wesder
félisten
válasz Szabi® #238146 üzenetére
Amit neked kell otthon újrapasztàznod, azt te minek neveznéd? State of the Art?
Inkàbb örüljünk annak hogy a PS5 hűtésére rendesen odafigyeltek és kussban lesz még akkor is mikor a TurboGPU dolgozik.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest