- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Szabi®
addikt
válasz saelin #238648 üzenetére
Ha lesz is Pro változat már olyan sokkal nagyobb különbség nem lehet.
Eleve a simába is biztositani fogják a 4k-t.Nem lesz framerate probléma sem.És már a standard változat is ray tracinges lesz.(#238555) Plague666 "A wolf a németeknél és az osztrákoknál cenzúrázott csak"
-
Peace
nagyúr
válasz Citroware #238640 üzenetére
Akkor nagyon jó vétel lehet, ha tényleg menni fog a visszafelé kompatibilitás és sok PS4-es cím kimaradt. Akkor az valószínűleg jobb élmény lesz majd a köv. generáción. Már ha gördülékenyen fog menni a start és nem lesz problémás a mostani játékok futtatása. Nekem személy szerint még két cím van hátra a jelen generációból, a TLoU 2 és a GoT. Úgyhogy nem sietek PS5-öt venni, amíg nem érkezik rá valami igazán ütős. De lehet leesik majd az állunk és olyan játékokat jelentenek be a startra, hogy csak nézünk. Nem lenne rossz!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Szvsz egyáltalán nem éri meg prora váltani most... Max ingyen. Sokkal nagyobbat fog legalább ütni a grafikai és teljesítménybeli különbség. Én óva intek mindenkit az ilyen vásárlástól. Inkább tegye félre a pénzt és Ps5, ami meg marad mehet játékokra, ps+ra stb. Ne legyünk szarkák feleslegesen, amikor a kanyarban van egy milliószor jobb deal.
Egyébként kisebb-nagyobb leárazások konzol esetén - magára a a gépre értve -, mennyi idővel megjelenés után szokott lenni? Már egy 10-15k HUF is egy plusz játék ára majdnem.
Szerk:
Áh, ma nagyon pörgök.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Frod
addikt
válasz saelin #238657 üzenetére
Hát, de én is ezen a véleményen vagyok
Ami a leárazást illeti ezzel egyelőre kár spekulálni, ki tudja milyen helyzetben lesz addigra a piac, meg a mennyire lesz erős (lol) a Ft.
Plusz tudni kéne a dátumot is (beleeshet-e egy black friday, stb, lesz-e megint Alza-kupon ), sok a változó.Do you see the white shadow?
-
nagyúr
-
Callisto
őstag
válasz Lackooo84 #238568 üzenetére
És hogy kinyílna ha nem ilyen gagyi Astrot vagy Razert hallgatnál, hanem egy normális audiophile/high-end fülest...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki az eddig saját maga által tapasztaltakhoz mérten nyilvánít véleményt. Számára előrelépés és majd a jövőben remélhetőleg fog még előrébb lépni. Nem kell rögtön leszarozni mindent, lehet normálisan is.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Tdizsolt
senior tag
válasz hombre[EU] #238544 üzenetére
Nem tudod,a digitális verzióban van magyar felirat?
Psn ID: Tdizsolt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Na, pont egy éve van PS Plus előfizetésem, összeszedtem milyen játékokat kaptam ez idő alatt és melyikkel mennyire voltam elégedett:
Játszottam vele:
- Overcooked
- What Remains of Edith Finch
- Batman: Arkham Knight
- Titanfall 2Játszani fogok vele:
- Bioshock: The Collection
- The Sims 4
- Shadow of the ColossusNem érdekel / nem fogott meg:
- Witness
- Surge
- Conan
- Horizon Chase Turbo
- WipeOut Omega Collection
- Darksiders III
- MLB The Show 2019
- Nioh
- Outlast 2
- Monster Energy Supercross - The Official Videogame
- Goat Simulator
- Sonic Forces
- Firewall Zero HourMegvolt már korábban:
- COD Modern Warfare
- Borderlands: The Handsome Collection
- Detroit: Become Human
- Sniper Elite 4
- The Last of Us Remastered
- Uncharted: The Nathan Drake CollectionÖsszességében a játékok miatt nekem nem annyira nagy deal ez a plus.
-
-
Tdizsolt
senior tag
Egy adott játék demo-ja mennyi ideig játszható? Rosszul fogalmaztam, mennyi játékidő van benne?
Azért kérdezem, mert a MGS V. a letöltési listámban volt már egy ideje(igazából gőzöm sincs honnan/hogyan, vélhetően a store-ban rányomtam), és a napokban elindítottam a letöltést. Hétvégén játszottam vele legalább három órát. Ez nem is lenne érdekes, de az tuti, hogy nem fizettem érte, és nem emlékszem rá, hogy bármikor is ingyenes lett volna, ezért kissé furcsálom a dolgot... (jelenleg is 6k)Psn ID: Tdizsolt
-
_drk
addikt
válasz tboy93 #238672 üzenetére
Nem szabad backlogot duzzasztani.
Szerintem simán megéri, 13k de akár a 18 is mert az online játék jó, a mentések nagyon jók a felhőben.
Első darabos ps4et még én adtam el kollégának. Pihenő módban áramszunettel meg is baszódott a rendszer. Hard reset segített de days gone fele meg rdr2ből rengeteg és sok más játék idő is oda lett...A double discount miatt már jó!
Egy évben meg ha bejön 4 játék akkor már anyagilag is ugyan ott vagy. -
-
Steve1207
veterán
válasz #42308056 #238677 üzenetére
Durva, hogy elkezdték szórni az UC-t, a 4-re nem gondoltam volna, hogy egyhamar lesz. DR2 is meglepő, mert egy éves a játék, viszont nagyon hamar beesett az olcsó kategóriába, volt 4e-ért is már heti akcióban. Ennyire nem vették volna? Várjuk ki a végét, amúgy szép pack lenne.
.
-
Dreimus
senior tag
-
Bogyi007
veterán
válasz Dreimus #238681 üzenetére
Az eddigieknél is lassabb lesz?!
De jó hogy a Digis Gigás netem még kevésbé ér bármit is...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
-
Tdizsolt
senior tag
-
Tegla80
addikt
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Tegla80 #238690 üzenetére
Előtte ps3-on nyomtam,ott ingyenes volt a tagság. Az account-om onnan maradt meg, de kb 2 évig nem volt konzolom,akkor nem használtam a plus-t. Viszont a MGS V. Ground Zero amivel játszom, utána néztem, egy dlc. Még mindig nem értem, hogy egy sima dlc hogy játszható az alap játék nélkül?
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Callisto #238662 üzenetére
Astro gagyi.... aha... azért ne túlozzunk... Játékhoz tökéletes, megvan a mély és magas tartománya, és nagyon jó dinamikus a hangzása. A sony füleseknél senki ne keressen pl. mélyet, mert nincs, az azért eléggé a legalja. Az általad említett fülesek nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak.
The Truth is out there...
-
Tegla80
addikt
válasz Tdizsolt #238691 üzenetére
Akkor tegyuk tisztaba....... ps3 nal nem a tagsag volt ingyenes hanem a multi. Igy neked akkor gyakorlatilag nem volt semmid,max ugy erezted,h van plus -od,de azert ott is fizetni kellett,szval valojaban nem volt.
pl az acbf -nel a freedom cry dlc is megy az alap nelkul ha csak azt veszed.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
saelin
veterán
Ez a Dishonored 1 nagyon jó volt! A grafika már eléggé kopottas, de a gameplay.... Ah, a gameplay!
Kíváncsi vagyok a Dlc-k mit nyújtanak, mert van egy pár belőlük. New game+ vajon van? Ahogy elnézem többféle befejezés van.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #238505 üzenetére
Oldalon kiírva, 14 giga.
A valóság, 54.
Jól beszopatott.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A Batman Arkham Knight batmobil mozgásáért felelős alkotáját tuti érte gyermekkorában vmi abúzus.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Callisto
őstag
válasz Lackooo84 #238693 üzenetére
A kis tudatlan.
Bizony fogadd el, az GAGYI és bizony az általam említett (nem is említettem konkrétumot érdekes...) kategória mérfööldekkel jobb azoknál a GAGYIK-nál.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
félisten
válasz Lackooo84 #238616 üzenetére
Egyetértek.Nekem is Astro 20 van szenzációs és nem csak játékra, fimekhez is nagyon jó,plusz kényelmes is. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon megszerettem egyedül zenét nem annyira szeretek rajt hallgatni,de a metált nem sok füles szereti. Egyébként van egy Pioneer SE is, azt PC hez használom, az is jó,de az inkább zenében mutatja meg magát, és egy AKG N700 NC is ( nekem az az, amire azt mondom hogy számomra tökéletes,de hát az ára is magasabb ) Én is kerülöm a Sony füleseket, úgy általában is.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest