- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Nekem a Control egy nagy vágyam, de hála a csökkentett számú lemezes kiadásnak kevés helyen kapható / még mindig borzalmasan drága -> emiatt használt példány is alig van belőle.
Plusz valamiért a Store-on sem nagyon szórták még meg akciókkal.
Majd ha dlc-stül lesz 10e környékén, addig várok.
(A Foundation ugye holnap érkezik is!)Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #238749 üzenetére
Én a legvégén, ahol
, na ott azért újra kellett próbálnom párszor, de az se volt olyan őrjítően nehéz. Igaz, én elég tankos karaktert csináltam. Minden pontot a védelemre/HP-ra nyomtam el.olyan vörös minden már (#238751) Frod
Igen, elég kevés lemezes példány van belőle. Nekem is kellett egy kicsit kocsikáznom amikor megjelent, hogy tudjak egy példányt venni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
laci1117
tag
Akinek lenne kedve csapatban nyomulni Warzoneban dobjon PM-et Esténként mehet pár kör, hétvégén meg főleg
-
hombre[EU]
veterán
-
.LnB
titán
"Sony's pitches to developers as it attempts to turn playing a PS5 game into something "as easy as Netflix." teljes cikk: [link]
Nos, egy rohadt egyszerű dologgal kellene kezdeni. A céglogók, animációk elhagyásával a játék indítását követően. Gondolom az epilepsziás roham figyelmeztetés kötelező. Az oké. De én még csak olyan játékkal se találkoztam, ahol ezek az "intro"-k kikapcsolhatóak. PC-n ilyen opció szokott lenni, ha nincs, akkor meg csak ki kell törölni pár file-t. Engem eléggé idegesít, hogy minden indítás után ezeket a videókat el kell nyomkodni. Sőt van olyan játék, ahol az opening trailert kezdi el lejátszani a játék automatikusan, minden indításkor.
Szal' ezeket el kellene felejteni. Elég a sok Íjésport cünögém-ből már.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
De jó is volt az a korszak - az EA Games szempontjából mindenképp - amikor úgy indult ez EA égisze alatt készült játék, hogy "Íjésport cünögém".
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #238756 üzenetére
Most meg úgy indul, hogy minden egyes indításkor kiválasztod a nyelvet. Vagyis az NHL20-nál ha jól emlékszem úgy van, és a 19-nél is. Az se kis ökörség azért...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238758 üzenetére
Nem baj? Egy sport játéknál? Ki az aki minden egyes indításkor más nyelvet választ? Vagy miért jó? Sub lehetne alapértelmezetten ON, aztán aki akarja, az kikapcsolja.
-
RangerFox
veterán
válasz Carlos Padre #238758 üzenetére
Fun fact, hogy pl. a Witcher 3 is ilyen
-
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #238762 üzenetére
Hát nézd meg! [link]
De ott a Siege is, azt te is ismered. Figyelmeztetés, még egy felirat, intro, és akkor még kiírja, hogy nyomjál meg egy gombot. Hát minek? Miért nem tölt rögtön a főmenübe? Kikészít az is.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz RangerFox #238761 üzenetére
Sok ilyen játék van, de az Ubi játékok ragadtak meg bennem, mert ott mind ilyen volt. Rutinná vált, hogy elnyomkodom az elejét amíg el nem érek a menuig, majd elölről kezdem az egészet. Nem kicsit rontotta a játékélményt. Ma már jó az angolom és nem okoz gondot, és ahogy látom a játékok is egyre többször bekapcsolt felirattal indítanak, de azért ez megmaradt bennem
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Bad Pritt
félisten
Friss példa: Nioh 2. Lemennek a céglogók, mindig elindul az intro cinematic, ki lehet nyomni, majd gombot nyomsz, hogy elindítsa a menüt, de előtte még kiírja, hogy auto mentés van a játékban. Ha kb fél percig úgy hagyod, megint elindítja a cinematic intrót. Agyrém.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
RangerFox
veterán
Engem ezek az introk nem zavarnak (egészen addig, amíg el lehet nyomkodni őket). Inkább az zavaró, ha ki kell lépni a játékból a főmenübe ahhoz, hogy bizonyos beállításokat megváltoztassak.
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #238768 üzenetére
Engem zavarnak. Én sokszor csinálnom azt, hogy rányomok a játék indítására, és kimegyek kicsit a szobából. Jó lenne ha mire visszaérek, már a menübe várna a játék, hogy csak a "Play"-re kelljen rányomni. De nem. Vagy az intro felénél érek be a szobába (nyilván, erre megoldás ha tovább maradok kint #logic ) Vagy az vár, hogy nyomjak egy gombot. Vagy válasszak nyelvet, kedvenc háziállatot stb stb.
Persze az is rossz amit te írsz.(#238766) Bad Pritt
Ha belegondolok, ez az opening cinematic dolog, ez japán sajátosság talán. Persona 5, Dragon Quest XI... ezek tuti így indultak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
No, ezért van konstans rest módban a PS nálam NEm zárom be a játékot, egyszerre egyel játszom, ja és nem játszom online Így legtöbbször egy játéknál egyszer látom a főképernyőt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz consono #238770 üzenetére
Teljesen jogos. Én valamiért nem így használom. Talán, hogy ne porosodjon, esetleges áramszünetek (bár nem jellemző). De amúgy az egyetlen jó megoldás erre, ez tény.
-
KaitouP
nagyúr
válasz RangerFox #238768 üzenetére
Én a régi PS1-es Tomb Raider-ekben szerettem azt, hogy amikor a menüben álltál tétlenül egy darabig, akkor elindult egy kis demo adott pályarészekről.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
hombre[EU]
veterán
Gondoltam a PS5 topikba linkelem, de alaposabban megnézve a videót arra jutottam,hogy ez ide való
Systemic Reaction game teaser az Avalanche stúdiótól
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Én akkor álltam le ezzel a módszerrel, amikor elszállt egy mentésem Stellaris-ban. Corrupt lett. Egy sima kis áramszünet ezt csinálta vele. Persze lehet egyedi eset és esetleg ki is lett az ilyen patch-elve, de mégis csak egy 30 órás mentést vesztettem el. Jó hogy volt korábbi, de az vagy egy órával az előtt volt, és annyi idő alatt rengeteg minden történik abban a játékban.
A Ps5 ilyen szempontból zseniális lesz, mert az ssd áramszünet esetén is tartja az adatot. Rettentően izgatott vagyok az új gépek kapcsán.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #238778 üzenetére
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
vg
addikt
Minek teszel ilyeneket ide?
-
törölt tag
Migiri!
(#238782) vg: Miért, nem a sok videojátékozástól olyan bika a karja? Amúgy az örökérvényű, néhai Tech2 videó megvan?
[ Szerkesztve ]
-
Halihó.
A PS VR kompatibilis a PS3 kamerájával?
-
-
felixo
őstag
Üdv !
Ez a Predator: Hunting Grounds fps vagy tps lesz ?
Videók alapján nem tudom eldönteni, ugyanis mutatnak mindkettőt.Redmi Note 9
-
eisento
addikt
Votma?
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olyan játékot amivel ketten lehet játszani és a menete olyan mint a Knack II-é? Azaz olyan játékot keresek mint a Knack 2 csak más történettel illetve karakterekkel
Köszi!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest