- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kendek & nemorino
Köszi a segítséget!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wlac
Ármester
válasz Wesder #217746 üzenetére
Nekem a Before the Storm is tetszett nagyon. Más perspektívába helyezett pár dolgot az alapjátékból, illetve súlyt adott egyes jeleneteknek. Szívem szerint a BtS-t ajánlanám először, csak sajnos a legvégső jelenet nagyon durván spoileres az alapjátékra vonatkozólag. Viszont ha valaki szeretne a BtS-sel is játszani, az vegye meg a teljes pakkot, mert a bónusz epizód is nagyon jó lett.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Peace
nagyúr
válasz ProEvoFan #217666 üzenetére
Köszi, én is megvettem! Végre egy újabb barátnővel játszós történet. Hidden Agenda volt utolsó, amit együtt játszottunk, de hátha ez is tetszik majd Neki. Until Dawn lehet még állat, csak ugye nuku magyar felirat. Ő pedig azért jobban élvezné szerintem azzal. Erica-val szemeztem még, de annyira nem győztek meg a tesztek és élménybeszámolók...
-
markknight
veterán
Itt miért van nov 22?! Nem úgy volt, hogy késik? [link]
-
30z.Samu
félisten
-
.LnB
titán
válasz markknight #217754 üzenetére
2020. március 20
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Most a Death Stranding exkluzív vagy sem? Valahol azt olvasom hogy nem az, valahol azt írják hogy az.
Sic Parvis Magna
-
penge111
addikt
Mivel szervizbe akarom vinni a kontrolleremet, így mostanában a hardveraprót bújom, hátha kifogok egyet ami papíros, garis tip top állapotú. Ma jött szembe velem egy hirdetés, ebből idéznék ide egy részletet, hatalmas:
"Másodlagos kontrollerként használt, de rájöttem nincsenek is barátaim, így csak porosodik. Semmi baja."
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
törölt tag
válasz tboy93 #217744 üzenetére
Szerintem szuper játék, nekem nagyon bejött a hangulata, meg az egész, és komoly témákat feszeget. Kicsit csúnyácska ugyan, de a zenéje kiváló. Komoly szívfájdalmam, hogy kvázi tök mindegy a játék során miben hogy döntesz, a végkifejlet ugyanaz lesz.
Szerintem óriási ziccert hagytak ki ezzel a fejlesztők.
Most épp a második részét tolom, annak is a harmadik epizódját. Szerintem ez az évad mindenben alulmarad az első két játékkal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Monkey King: Hero Is Back | Launch Trailer könnyed kis játéknak tűnik, szeretem a kínai mítológiának ezt a részét.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
törölt tag
Sziasztok!
PS4 Pro tápkábelt keresek, tudnátok segíteni, hogy hol tudok vásárolni?
Így nem dobott ki semmit a kereső. Bp.
Köszönöm! -
Friss Fallen Order videók nekem még mindig tetszik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csak a Star Wars Explained-es videót néztem meg, de nekem is nagyon tetszett. Átgondoltnak tűnik a játékmenet és a pályadesign is kreatívnak hat ahogy az ellenségek is változatosnak tűnnek. Nem eszetlen vagdalkozás van és úgy tűnik nem leszünk félistenek sem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nemrég tesztelték PHn ezt a TVt (LG 55UM7450PLA) Valaki használ ilyent? Vajon mennyire ok benne a HDR?
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #217781 üzenetére
"A televíziónak nem okoznak problémát a nagy dinamikatartományú videók, filmek és játékok sem. A HDR10 és a HLG szabvány jöhet szóba, viszont a viszonylag kicsi maximális fénysűrűség (600 cd/m²) miatt nem annyira látványosak a HDR tartalmak, mint például amit az ennél nagyobb fényerejű OLED vagy nanocellás tévék produkálnak. A készüléket ellátták egy speciális konverziós eljárással is, amely képes a hagyományos anyagokból HDR hatásút varázsolni, azonban ez nem működik makulátlanul, ugyanis olykor oda nem illő árnyalatok bukkantak fel a képernyőn, emiatt a használatát annyira nem is forszíroztuk."
Ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #217783 üzenetére
Nehéz téma ez evo. Alapjáraton mindenkinek egy tv-je van otthon. Az jó neki, arról van tapasztalata. Sokan adatokból jósolnak, okoskodnak. Látták a tv-t mondjuk az MM-ben egy másik mellett, amik még csak rendesen beállítva sincsenek..
Olyan embert meg aki tényleg képben van, látta őket, tudja mit kell nézni stb stb.. nem itt fogsz találni. Egyértelmű, hogy ezek az olcsóbb Direct LED, vagy Edge LED tv-k még nem (olyan) jók HDR-re. Látsz különbséget a HDR nélküli képhez képest, de nem az igazi. Ezt a HDR dolgot inkább onnan közelítsd meg, hogy ha ez neked fontos, akkor fizetned kell érte. Csodák nincsenek. Egyébként meg megveszed a cikkben szereplő tv-t és boldogan elleszel vele. Mert neked is egy tv-d van otthon, szeretni fogod, örülni fogsz, hogy nagy szép tv.De ha így kergeted a HDR-t, akkor a Dolby Vision-t inkább meg se nézd.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz ProEvoFan #217786 üzenetére
Én is vakarózok egy ideje 4k hdr tv vásárlásán, külföldi fórumokon az olcsóbb kategóriában ezt a modelt ajánlgatják: TCL 55R617 és 615. Igaz idehaza sajna még nem találtam, ahol árusítanák Kicsit aggódtam amárka miatt, de fórumok alapján nincs igazán gond vele...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
30z.Samu
félisten
válasz bandi0000 #217791 üzenetére
Nekem ugyan nincs több száz ezres TV-m, de így is látok különbséget. Oké, ha feljebb mentem volna az árral, akkor biztos jobb lenne a HDR élmény, de ez is nagy előrelépés volt számomra. Már csak méret miatt is, előtte egy 24"-os monitoron nyomtam, most váltottam 50-re. Elsőre rohadt nagynak tűnt, de elég hamar megszoktam.
Sic Parvis Magna
-
VTom
veterán
válasz ProEvoFan #217786 üzenetére
Én nem tudom, hogy mekkora keretből tudsz gazdálkodni, de ha elfogadsz egy tanácsot, és belefér anyagilag, akkor oledet vegyél, még ha tovább is kell spórolni érte. Megéri.
Én júliusban vettem, azóta nem láttam LCD-t, csak múlt hétvégén feleségem szüleinél. Elképedtem, hogy mennyire fakók a színei, mert hozzászokott a szemem az oledhez. Az AC Odyssey-ről pl. meg vagyok győződve, hogy szebb, mint PC-n, mert annyit dob rajta a HDR.
Szóval HDR esetén sajnos meg kell fizetni a minőséget, de én tényleg azt tanácsolom, hogy ha belefér, akkor inkább spórolj rá, de ne engedj belőle. Úgyis 5-10 évre vesz TV-t az ember.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Bazsi1987
őstag
Tegnap téma volt a generáció legjobb játékai én gondolkodtam mi lenne ha beszélgetnénk kinek mi volt a kedvenc generációja persze csak akkor ha nem megy át konzol háborúba😁 nekem a sorrend 1. Xbox360 2.ps4 3. Nintendo switch 4.ps2
-
ManUnited
aktív tag
válasz bandi0000 #217791 üzenetére
Ha már lcd és hdr akkor én csakis fald (local dimming) lcd-t vennék (így is tettem). Lehetőleg minél több zónásat. Az oled talán most kezd egész jó csúcs fényerőt hozni, de a hdr-hez (szerintem) nem elég a jó kontraszt. Néztem c8 oledet egyik barátomnál, brutálisan szép volt a kép, de nekem hdr-ben akkor is hiányzott a fényerő. HDR-re egyelőre jobbak az lcd-k.
-
pr0bi
senior tag
LCD és LCD között is van különbség. Egy jól kalibrált prémium kategóriás lcd tv látványban nagyon közel van egy oled-hez. Tény, hogy az oled minőségben jobb képet ad megfelelő tartalom esetén, ott is van nem kis különbség a belépő és a felső kategória között. És megvannak a hátrányai is de ebbe ne menjünk bele mert az egy másik topic.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz ManUnited #217798 üzenetére
HDR nek nem az a lényege hogy minél nagyobb fén,ereje legyen, hanem hogy pixelenként meg tudjàk hatàrozni a fényt, nàlam oleden egy làmpa fénye is kisüti a szemem pedig csak 400 nit körül ban, 1000 meg sztem màr kellemetlen, persze sötét szobàról beszélek, vilàgosba nyilván jobb lenne a mégnagyobb fény de akkor ott màr a 0 feketeszintnek sincs sok értelme
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest