-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz hitvanyalak #209395 üzenetére
4K felbontást inkább 32"-os monitoron keress, van abból is választék, nagyjából ugyanolyan áron, pl.:
LG 32UK550-B
SAMSUNG LU32J590UQU
BENQ EW3270U
PHILIPS MOMENTUM 326M6VJRMB"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mike
veterán
válasz ldave #209396 üzenetére
Most ezzel a nickeddel léptél be? Szerinted fogok nyomozni? Hogy tudomisén melyik offline újságba ír? vagy ide? ebből meg lehet élni?
de tudod mit, játsszuk el! melyik offline újságban melyik rovatot vezettem? melyik könyvben jelent meg publikációm?
esélyed nincs, hogy valaha rájöjj
de valaki mielőtt túlgondolná, hogy mindezt azért írtam, hogy elém kell borulni, nem
jó időszak volt, szerettem, de elmúlt[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz hitvanyalak #209395 üzenetére
Szerintem 4k tul sok 27 colra, fhd meg tul keves. Vannak koztes felbontasok.
-
Carlos Padre
veterán
-
fausto
addikt
A Wipeout VR-ban elég állat, pedig egyébként nem vagyok oda a szériáért
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #209409 üzenetére
Most az van terítéken hány mm-ről KELL nézni az x"-os TV-t?
-
Mike
veterán
A sniper elit a hereellövős? vagy nem?
-
lol..
(#209408) Mike: A HÁZIGAZDA rang annyit tesz, hogy valaki a PROHARDVER! lapcsaládnak dolgozik és szerződés keretein belül pénzért tartalmat gyárt (ergo cikkeket ír).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
vg
addikt
válasz Carlos Padre #209423 üzenetére
Abban igazad van, hogy ilyen lesz a szemed a kemény 27" monitortól ha pc-t használsz rajta 4K felbontásban. Múltkor láttam ilyet, kb két percig bírtam nézni az apró betűket kb húsz centi távolságból. Neked mondjuk jó lesz úgy is, bohóckodni lehet vele.
-
Már rég elárultam. Csak gondoltam, hogy 17 éves reggel (és addikt ranggal) már képben vagy a lapcsaládot illetően. Eddig PH!-n ez van: [link]
A PC Guru meg...ki tudja.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Carlos Padre #209424 üzenetére
Azért nem olyan fejlett, mint neked, nem?
-
-
Carlos Padre
veterán
Lehet, de miután 4 éve egy 27,5"-os 4K Dell monitor előtt ülök egy méterre mikor játszom vagy fotókat pimpelek mindig felbasz ha jön valaki és megmagyarázza nekem, hogy nem láthatom a különbséget full HD és 4k között, mert az olvasta a neten. A legjobb ha még táblázatot is hoz a netről.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Deck
titán
-
válasz Carlos Padre #209433 üzenetére
Az megvan, hogy amikor a hatalmas felbontasu szeretett kepeidet masszirozgatod, mikozben birizgalod magad a 4k monitorod elott, az mas, mint amikor jatszol?
Kerlek, magyarazd mar el, hogy mekkora kulonbseg lathato playstation-os jatek kozben 4k es fullhd felbontas kozott?Kivancsisagbol: Melyik jatekkal jatszol, ahol jatek kozben szerinted van valos, erezheto, plusz penzt ero kulonbseg FullHD es 4k kozott 1m-rol egy 27"-os monitoron?
Jah, remelem az az 1m az valoban egy meter, mert az alapjan, ahogy leirtad, inkabb normal monitorfelhasznalasnak tunik, ami sokkal inkabb 50-70cm, mint 1m altalaban.Hangnem: Tudod, bunko stilus, melto valasz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nagyúr
RDR2. Öcsémnél próbáltuk 4K TV-n slimmel, úgy ugye fHD. Szép volt, de utána Pro-ra dugva sokkal szebbé vált.
Korábbi munkahelyemen dolgoztam fHD 27"-os monitoron, nekem már a windows is pixeles volt (monitor nézési táv.-ból).
De ezen kár vitatkozni, tökre egyéni preferencia kérdése...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz tboy93 #209446 üzenetére
Es probaltatok ugy is, hogy pro-val is FHD felbontason nezitek meg? Csak mert abban biztos vagyok, hogy szebb volt, abban nem, hogy a 4k miatt. Valszeg pro-val FHD felbontason is sokkal szebb lett volna.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Carlos Padre #209445 üzenetére
Video az megint mas kerdes. Jateknal. Konkretan melyik az a jatek, amivel jatszol, ahol ennyire latszik/erzik a 4k felbontas elonye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest