-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
1 hétig ps nélkül srácok. Balatonon csapatjuk.. Holnaptól fesztivál
Van aki lenn van/lesz?PS5
-
-
Nova96
őstag
Sziasztok, ha regisztrálok és egyenlőre csak megveszem a játékokat, attól az ott marad igaz?
Hülye kérdés tudom. -
.LnB
titán
Mióta mondom már, hogy legyen topik tali?! Csak megszervezni nem akarok. (Bár lehet, hogy volt csak nem hívtatok meg, esélyes. )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Warhammer 40K Inquisitor: Martyr Bemutató ha valakit érdekelne egy másik írás is tőlem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nova96
őstag
Köszi.
Kendek
Azt nézem,de köszi az ötletet.tboy93
Néztem ,pont ezt de egyik sincs, jó lesz az angol is.Szerk: A konzol meg majd jön black friday alkalmával. Hátha lesz egy olyan akció mint tavaly,hogy 135e környékén RDR2-vel, csak most Death Stranding-val.
[ Szerkesztve ]
-
válasz tboy93 #209613 üzenetére
Nekem is előbb voltak lemezeim, mint maga a konzol. : >
PHYSICAL COPY 4 LYFE, yay.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nagyúr
válasz Synthwave #209614 üzenetére
Nekem is van egy buzériám, hogy szeretem tapizni a lemezeket, meg nézegetni a borítókat, pedig jóval egyszerűbb lenne az élet only digitális játékokkal. Így viszont lehet cserélgetni, öcsémnek kölcsön tudom adni és nem utolsó sorban árban is jobban szoktam kijönni.
-
válasz tboy93 #209615 üzenetére
En oszinten szolva donteskeptelen vagyok az ugyben. Imadom a fizikai hordozos jatekokat, mert jo erzes megfogni, nezegetni, konkretan erzed, hogy kaptal is valamit a penzedert, masreszt viszont kenyelmetlen, cserelgetni kell a lemezt, fogja a helyet meg a port...
Rocket League pl ezert van meg digitalisan meg lemezesen is."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wlac
Ármester
Nekem 10 éve bannolták a Steam fiókomat, mert öcsém bunnyhop (?) scriptet használt CS:S-ben egy szerveren, és ezzel buktam kb. 25 játékot. Azóta bennem van, hogy amit a későbbiekben szívesen játszanék újra, azt inkább lemezen szerzem be. Nyilván ha van egy jó akció a Store-ban, akkor rámegyek arra, már csak az account megosztás miatt is, de a single player játékokat szívesebben kiteszem a polcra.
szerk:
Deck: LINK
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Deck
titán
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Az nem baj, hogy az "induló" és "középszintet" jobban szegmentálták, de alapvetően egyetértek.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Nem azt (is!) vontad le következtetésként, hogy saját (akármilyen) accountot soha senkivel meg nem osztunk, passt oda nem adunk?
------------------------------------------------------------------
(#209615) tboy93: Hát igen, a játék élvezete nálam sem csak a képernyőn történik. A borító, artwork, füzetecskék, az illat, az egyéb csecsebecsék (ha vannak) - és vitrin ofc. Viszont a magam részéről eredeti szoftvert kölcsön soha többet senkinek, akkor sem, ha sírva könyörög. Ezt a nehezebbik úton tanultam meg a full retail boxos Final Fantasy VIII-am kapcsán: jóbarátomnak anno kölcsönadtam 2 hétre, 3 hónap múlva vissza is került hozzám, csak a sokoldalas user manual nélkül. "Wtf ez, Pupuka?" "Ööö...elnyelte a szoba.." Másodjára egy hölgyeménynek adtam kölcsön, ismét 2 hétre. Ebből is lett vagy 2 hónap és mikor visszakaptam, a papírdobozon egy jó 10 centis szakadás, hevenyészve összetákolva celluxszal. Azóta senkinek semmilyen gémet.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz Synthwave #209634 üzenetére
Nem igazán. Egy számítógépünk volt, miért csináltunk volna 3 Steam accot és vettük volna meg ugyanazokat a játékokat háromszor, ha egyszerre úgyis csak egy ember ülhet előtte? Szerintem családon belül normális dolog az egy fiókon való osztozkodás. Nyilván multimédiára és szórakoztató dolgokra gondolok, nem bank- vagy email fiókra.
Ellenben, hogyha melóból hazaesve nem tudnék belépni a PS fiókomba, mert egy unatkozó hacker lenyúlta és vissza sem tudnám szerezni, rögtön több játékot buknék, ha mindenem digitális lenne. Persze, be van kapcsolva a két lépcsős azonosítás, de ki tudja, hogy azon mikor eszi át magát valaki.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
hombre[EU]
veterán
Nagyon jó árban van a PixelRipped1989. Az egész ~3 óra, de az immersion nálam nagyon mūködött kicsit visszaröpít az idōben
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Sztoriban van összefüggés a két Injustice játék közt? A másodikról egész jókat hallottam, gondoltam majd beszerzem, de nem tudom kell-e az első is előtte.
-
TXT
őstag
Sracok! Erkezoben van egy VR szett, amit valoszinuleg holnap mar birtokba is tudok venni. Mit ajanlanatok hozza, ami tuti elmenyt biztosit? Kinek-mi volt a legjobb VR elmeny eddig?
Remelem, birni fogom a VR-t![ Szerkesztve ]
-
Ha meg nem VR-oztal, es van tarsasag, akkor kezdesnek ajanlanam a "the playroom VR"-t, aranyos, rengeteget lehet rohogni, es tokeletes arra, hogy szokd kicsit a dolgot mielott belecsapsz a lecsoba.
Ezen felul nekem eddig magasan a Farpoint (aim controllerrel), illetve az Astro Bot Rescue Mission voltak a favoritok eddig.
De haverom pl egyhuzamban letolt 3,5 orat a VR ping pong pro-val is, imadta, igaz, ahhoz kell hely boven (meg move controller)."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #209647 üzenetére
Skyrimot kerüljétek. Fércmunka VR-ban. Nincs benne 3d audio. Olyan szinten immerziógyilkos, hogy 1 nap után eladtam. Szörnyű. Mindegy milyen távol vagy valamitől, merre nézel, fal van közte, ugyanúgy hallod. Égjenek mágján érte, hogy így merték kiadni.
Én még egy Batman: Arkham VR-t beajánlanék. Rövid, de ütős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Hibás Playstation 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest