-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Skillerz #197450 üzenetére
+1
(#197451) sutyesz96
Az meg a másik, aztán legfeljebb 2 év alatt széthullik, aztán ezek persze olyan cipők, amikkel egy suszter már nem tud mit kezdeni. 110+K Forintért. Nice deal.PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Zoleee83
addikt
válasz markknight #197453 üzenetére
Nálam meg az idei év legjobban várt játéka a Days Gone!
Jó hogy nem vagyunk egyformák.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bétaville
senior tag
Srácok!
Leszeretném tölteni a Van Helsing-et.
Van egy ilyen, hogy: The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition
Ez tartalmazza mind a három részt?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
-
MODERÁTOR
válasz Bétaville #197464 üzenetére
Ahogy írja, 5.990 Ft az első rész és 4.590 a második. Olvasd el a description-t, hogy mit jelent az Extended jelző, de egyértelmű, hogy nem tartalmazza mind a három részt ha egyszer nem írja, és a telepítési méretébe sem férne bele.
<-ƘƘ->
-
bbdzyx
senior tag
válasz sutyesz96 #197451 üzenetére
Nem teljesen értem a fújolást a Footshop-os kuponra. Nagyrészt limitált példányszámú, két márka kollabjaként tervezett, ritkaságszámba menő gyűjtői cipőket árulnak. Ennek is megvan a maga piaca, a 100k felettiek vitrinben tárolva, pár év múlva akár többszörösüket érhetik eBay-en, csakúgy mint egy limitált Konstantin Chaykin vagy Rolex. Egy ilyet 25% kedvezménnyel megvenni pedig nem rossz üzlet.
De azért bőven akadnak 20-25 körül is darabok, amit az utca embere is meg tud fizetni, ennek ellenére nem jönnek minden sarkon szembe veled a fővárosban.
Szóval én ma hazafelé be is ugrok az üzletbe.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
-
markknight
veterán
Ez nem akció, hanem lehúzás. Elveszik minden pézeteket de van akinek ez is bejön.. LoL
-
S e t h
nagyúr
válasz markknight #197482 üzenetére
Ilyet én is tudok.
Van aki megkeresi rá a pénzt és ezért telik is rá, a másik meg irigykedik.Ez sem jobb, de legalább xar.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gebriel
veterán
W. War Z lehet osztott képernyőn játszani?
-
Bétaville
senior tag
Eddig kb. fél órát játszottam a Van Helsing-el, hát mit ne mondjak... Jobban tetszik, mint a Diablo és ami nagyon jó, hogy van benne magyar nyelv.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Gebriel
veterán
-
felixo
őstag
Ha ez igaz, akkor nagyon szupi lesz.
ForrásRedmi Note 9
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #197496 üzenetére
Faszé nem lehetett ezeket az infókat már korábban kiadni?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #197499 üzenetére
Mi a gond vele?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest