-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz ldave #197596 üzenetére
Sima fekete? Hát az a leggagyibb...onnan tudom mert nekem is az van.
Az 12 gigaflipfloppal kevesebbet tud...
De 6ot vissza tudsz szedni ha veszel rá ebay-en piros matricát.....annyi hogy este ragaszd fel, mert ha nappal csinálod, akkor látja a PS és akkor hatástalan...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sutyesz96
őstag
válasz Sirandrish #197601 üzenetére
Meg még hangos is.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Kendek #197594 üzenetére
Nincs benne pl, hogy a ps4 (és pár régebbi ps2) játékok letölthetőek és offline is játszhatóak, de a bemutatója is egy 8 éves, eléggé negatív hangvételű cikk. Ez a ps now már rég nem az a ps now ami 2011-ben volt. Összességében az jön le belőle, hogy van, de minek, nem túl kedvcsináló. Hamarosan itt a magyarországi megjelenése is, talán nem lenne rossz frissíteni.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sutyesz96 #197599 üzenetére
Try Free Demóra nem a teljes játékot szedi le?
FAQ szerint már rég tölthető a játék:
"For PS4 and Uplay PC, a preload will be available at 4pm UTC / 12 noon Eastern / 9am Pacific, on April 23.
Please see the release map above for exact times per platform."Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz Carlos Padre #197603 üzenetére
De, beleírtam, és nem linkeltem semmiféle bemutatót sem...
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
válasz Carlos Padre #197609 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk mert nem értelmezted azt amit írtam. Az összefoglalót lenyitván naprakészebb a tartalom, mert múltkor újraírtam az egészet. De nem akartam A`rpi minden munkáját eltüntetni, így a linkjei egy jó része megmaradt.
<-ƘƘ->
-
felixo
őstag
Ghost Recon Wildlands játéknál mi a különbség a standard, gold és ultimate verzió között ?
Redmi Note 9
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #197610 üzenetére
Szerintem várható, de nem tőlem, nekem nincs most PS4-em.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #197572 üzenetére
Ne fogd vissza magad.Én most tolom ezerrel.Gyere coopozni
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #197619 üzenetére
Emiatt a kettő miatt:
-Kill 100 enemies in Arcade Multiplayer maps (Arcade only)
-Win 10 featured maps in Multiplayer (Arcade only)
(Featured maps change very frequently, there are currently 53 but aren't all created by Ubisoft. The annoying thing is that other players may not vote for them, and you also have to win the matches. )Időrabló szenvedés volt nekem, bár igazából lehet nem volt elég türelmem/időm hozzá, így inkább eladtam a játékot, és emiatt nem lett platina.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
Ha minden jól alkonyul megérkezik következő hónapban a PS4Pro GoW és Spiderman-nel.
Jelenleg meg van húzva az a bizonyos nadràgszíj úgyhogy úgy nézek ki mint egy szaloncukor.
Lesz majd poszt Logout-on ha végére értem a két műnek.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz marilllyo #197513 üzenetére
Én kellemes kis játéknak titulálom ezt a The Crew 2-t. De ennek az update-nek a trailerét látva az "idiotizmus" szó jutott eszembe. :S Azok a gumik mik?! Minek?
Egyébként meg néha-néha játszogatunk vele, és így baromi nehéz benne pénzt szerezni. Ez a Divo tetszik, kipróbálnám, de tuti milliókba fog kerülni. Eddig egy Hurricane volt a max amit megvettem benne.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
legenda
válasz Wesder #197622 üzenetére
"Jelenleg meg van húzva az a bizonyos nadràgszíj úgyhogy úgy nézek ki mint egy szaloncukor."
Hogyhogy? A nyakadra is tettél egy szíjat?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #197624 üzenetére
Persze, úgy a kajàval is tudok spórolni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #197622 üzenetére
A számlát ne felejtsd majd el feltölteni, hogy egyes itt lakók is jóváhagyják majd a posztjaidat
Egyébként meg jó szórakozást majd, ebben a két játékban szerintem nem fogsz csalódni (spidey-nél az egyéb feladatokat a fő küldik közben csináld, mert utólag darálva egy idő után unalmasak)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
felixo
őstag
-
GEIL
addikt
sziasztok!
Elvileg "minden" vezeték nélküli billentyűzetet tud kezelni a PS4 ? ( ha nem is megy minden funkció az nem gáz, csak pl az alap mozgásgombokra gondolok hogy azt lehet-e konfigolni stb ?....) vez, nélküli Logitech billentyűt tervezek rálógatni.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Carlos Padre
veterán
-
sutyesz96
őstag
Min múlik, hogy a DS4 kontrollert éppen tudja-e kezelni a PC vagy nem? Vannak jó napjai, amikor elsőre minden klappol, de van amikor fogja magát és 1 kontrollert kettőnek érzékel, meg egyéb nyalánkságok. Pláne ha 2-3 kontrollerrel szeretnénk couch-coopozni, olyankor richtig sz@r.
Vagy vegyek inkább XO kontrollert PC-hez? No matter what, you keep finding something to fight for.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #197631 üzenetére
Huhh ez az első kép, ez igen pofásan fest.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #197631 üzenetére
Hinnye, egyesek nem szeretnek olyanokkal foglalkozni mint embargó meg hasonló.
szerk
Ok, már gond van az oldallal. ERR_TIMED_OUT
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
marilllyo
veterán
Nekem nagyon vegyes a Crew 2. De már többször is írtam róla itt. Legfőbb gondom az volt, hogy mikor megvettem... (megjelenés után 2 héttel) konkrétan egy délutánnyi játékidőnek megfelelő tartalom volt benne. A platinája nincs 20 óra. Azóta szép számmal jött hozzá ingyenes frissítés. Versenyek, járművek, online pvp stb.
Most...amikor már 5500 vagymennyi akciósan... most tart ott a játék ahogy ezt illendő lett volna kiadni. Ezzel a mennyiségű tartalommal nem gondolnám, hogy 2 hét után már 40%-os Sale-n lett volna. Így jobban megéri nekik, hogy most már 5000-ért meg tudod venni és ehhez gyártják továbbra is az ingyenes tartalmakat?
Ez, ami most van...egy egész jó kis tartalmas cím lett volna megjelenéskor.
Szóval mára jó kis game lett ez...azt leszámítva, hogy a járműveken és a vízen kívül minden ronda, mint a világháború...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Carlos Padre
veterán
válasz oriic #197634 üzenetére
Lol, tényleg
Nekem még meg van nyitva az oldal, itt a lényeg spoiler nélkül. Jó lesz ez én mondtam.Pros:
-Unique zombie apocalypse story where things aren’t as they seem
-Amazing character type and depth in the conflicted Deacon St. John
-Gameplay mixed with survival and shooting elements ensures smarts will win in the end
-Beautiful open worldCons:
-Gun strafing is clunky and not an effective gameplay strategy
-Just a few too many, minor technical issuesGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #197639 üzenetére
Jó lesz, ezt tudtuk eddig is. De mivel több mint a többi átlagos zombis cucc? Annyi média feldolgozta már ezt a témát, annyi játék is. Van olyan amit még nem láttunk? Számomra ez a kérdés. Nekem ez még mindig egy Daryl Dixon szimulátor.
-
Woodslave
félisten
nekem mondjuk elég is ennyi (továbbra is fenntartva nem feltétlenül premierkor, de nem volt és sok ilyen már nem lesz ps4-es pályafutásom alatt)
az open worldtől félek kicsit, hogy egy idő múlva a lootold ki a 100-adik benzinkutat és öld meg a 10ezredik túlélőt Meg már úgy mész el egy freaker mellett hogy rá se nézel, de majd meglátjuk
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Wesder
félisten
Nézőpont kérdése, de ha egy jàték csak annyit tud felmutatni hogy exklúzív akkor igazàból nem ér semmit az a plusz. Mutassanak valami újat a fiúk és ne az exklúzivitàsra bizzàk az eladàsokat.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #197647 üzenetére
Ebben az esetben a story/narrativa lesz ami egy jó játékká teszi, freakeres/zombis köntösbe bújtatva, egy megtört motoros életén keresztül.
Történet mesélésben erősek a sony exclusivak.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest