-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
PS 4-re már lementett videót, hogy tudom feltölteni különböző csatornára? (Pl Youtube, FB stb)
Illetve PS-re van olyan app mint a Game DVR a Boxra?[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Gebriel #196704 üzenetére
Szia!
Keresd meg ps4-en a Capture Gallery-t. Ott szépen játékonként rendszerezve lesznek a lekapott képeid és videóid. Navigálj a neked tetsző videóhoz, majd öss egy share gombot és válaszd ki hová szeretnéd felküldeni. Ha az optionsra kattintasz akkor tudod vágni is őket (starting & ending point)
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz markknight #196705 üzenetére
Köszönöm.
-
-
Gebriel
veterán
Király, köszi mindenkinek az infót.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam számítógépen a PS4 Remote-ot. Működik jól, egy a gond, hogy a számítógépre nem hozza át a hangot. Képet látom, hang nincs.
Néztem a hivatalos leírást hogyan kell használni a Remote PC appot, de hangal kapcsolatban csak egy link van, hogy nézzem meg az országomhoz tartozó ügyfélszolgálati oldalon. Azonban a linkelt oldal már nem létezik.
Hogy lehet a hangot is áthozni PC-re? Használja valaki a Remote szolgáltatást?
-
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #196710 üzenetére
jogos!
-
.LnB
titán
válasz felixo #196723 üzenetére
Írd meg nekik, hogy szeretnéd az 1000ft-ot ennél a vásárlásnál jóváiratni.
Egyébként szerintem is hülye kifogás ez. Pedig én mindig mindent tőlük rendelek. Vissza lehet, hogy nem mondanám de hülyeségnek tűnik ez tény.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mike
veterán
válasz felixo #196718 üzenetére
arról miért ők tehetnek hogy az euro 320? egy 20 rugós programnál számít 900 forint? plusz még kompenzálást is adtak? miért nem veszed a store-ból, ott 21k?
miféle elvek? az összes itthoni forgalmazó ezt csinálja
de mondom ott a store, ha megveszed, akkor a sony nem fog érte többet kérni
ja hogy az még drágább...[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Ilyenkor (is) érzem mennyivel jobb külföldön élni :U
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Mike
veterán
válasz Gebriel #196727 üzenetére
fogalmam sincs
gondolom hűségesítés
illetve kár minimalizálás
ugye nem mindenki fogja becserélni, meg nem azonnal
nem tudom mekkora nyereség van egy játékon, de nem hiszem hogy akkora összeg mint mondjuk a könyvön, max 10%, de ez csak tipp
ha hardvert veszem alapul akkor kb ennyi vagy még kevesebb, inkább 5%(#196728) felixo
ezt valahogy sejtettem[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Engem eddig 3x szivattak meg ezek a sz@rhaziak. Vagyis vittek be az erdőbe...
Akciós terméket simán lehetett a kosárba tenni és rendelni. Majd kiderült már nincs nekik készleten , aztán ment az ígérgetés , hogy ekkor méleg akkor érkezik újra a beszállítótól .
Persze én hivogattam őket... Vissza jelzés zéró ... Aztán töröltettem a rendeléseket.
Ezt eljátszották 3 különböző játékkal egy egy db "vásárlásakor"Tőlük soha többet semmit .
-
Woodslave
félisten
Azért ne baxakodjanak már. Azért rendelte itt mert jó ár vokt aztán mondjak 900ft + ja nektek qrva mindegy. Boktban se szólj ha a kasszás erzsi 1000-el többet kér vmiert.
Igen én a storeban venném ha ugyanannyi lenne mert nem arulgatom a játékot és biztos akkor megjelenéskor meglesz
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
válasz WhiteWalker #196732 üzenetére
Azért mert én ott veszek játékokat, az nem jelenti azt, hogy a legjobb bolt is. Az RDR2 Bundle-nél nekem is volt némi kalamajka. Viszont játékokat mindig megkaptam, időben, gond nélkül.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
Az elmúlt félévben 1x ment egy hétre 315 alá az euro-forint árfolyam, szóval számíthattak erre, egyébként sem ez az első eset, hogy valamit sunyiznak, anno (azt hiszem) a Pókembernél is volt valami ilyesmi, hogy ő náluk lehetett a legolcsóbban előrendelni, majd megjelenés előtt felvitték arra az árra ahogy más is adta, egyszerü vevőcsalogató húzás tőlük, undorító az ilyen, vissza kell mondani és megrendelni máshol.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Mobilon nem találom a játékot.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Xaels #196742 üzenetére
Valamiért még nincs ott a Store-ban, holott holnap már megjelenik. Lehet csak késő este/éjjel, vagy reggel/délelőtt lövik fel az oldalát. (Mondjuk az is érdekes, hogy xbox-os gameplay-t mutatnak a launch trailerben. Vagy PC-set kontrollerrel)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
-
Zoleee83
addikt
-
seniman
veterán
válasz zzola #196721 üzenetére
Nem a 900 forint a gáz,hanem az inkorrekt hozzáállás.Cserébe adnának kedvezményt másból?Akkor miért nem ebből engedik el?Most kéne belinkelnem a múltkori hozzászólásomat,miszerint rendeljen elő bármit akinek hat anyja van nyolc különböző városban.Még a szutyok teszkóban is kártalanítanak a vevőszolgálatnál,ha többet fizetsz a kiírt árnál,sőt én még ajándék utalványt is kaptam kárpótlásul.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest