- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Szerintetek melyek azok az oldalak ahol a lehető legfrissebb Játék trailerek, bemutatók, kiszivárognak?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
penge111
addikt
válasz kentucky #148148 üzenetére
Ps store most akcióban 18000 forintért 15 hónap jár, az 1200/hó. De nem is ez a lényeg úgy akarom a ps+élőfizut elintézni, hogy kpval, ne legyen utalás, ezt nem lehet akkor sehogy? Alzán is csak digitális van, ergo utalnom kell!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
sp8787
addikt
válasz gianni85 #148150 üzenetére
Marhogy feltoltod es abbol vasarolsz ps+-t?
Na azt eddig 2-szer vagy 3-szor megcsinaltam ps+-al.Eleve igy vasarolok mindent, feltoltok VISA-val , adatok delete es ha jon vmi ertekelheto akkor.
Biztos sokakat zavar ,hogy a Sony-nal all a penze vagy fillerre pontosan akar fizetni de pl engem nem erdekel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz penge111 #148155 üzenetére
Elég sok újságosnál tudsz venni PaySafe Cardot, és azzal is fel lehet tölteni a PSN Store egyenleged. Csak annak nézz utána, milyen összegeket fogad el a rendszer mert fix mennyiségekkel működik.
Én is így töltögetek már pénzt az UK profilomra, igaz, mindig marad kicsi a kártyán a valuta konverzió miatt, de több kártyával is össze lehet dobni egy feltöltést, szóval az sem vész el.
Ha meg PSN feltöltőkártyát vennél, szerintem olyan helyen nézd ahol van valami hűségpontos téma. Ha már ott hagysz 18000 forintot, járjon vissza valamennyi. Később játék vásárlásakor azzal is tudsz spórolni.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Fura tényleg hogy így érzel
Én is sokáig néztem a TWD-t,képregényt is olvastam baromi sokáig,de a TLoU valahogy sokkal kiemelkedőbb,sokkal jobban "szívhez szóló" vagy hogy is írjam... TWD is próbált sokszor drámai lenni de nem igazán sikerült neki,itt meg már az elején olyan érzelmi bombát dob rád,hogy kész véged van Legalábbis én sokszor bekönnyeztem egy-két résznél,ciki vagy nem. Igaz én először PS3-on játszottam ki,de másodjára itt PS4-en is elérzékenyültem elég rendesen néha
Meg szerintem az egész "zombis" dolog is ötletesebb,mert igazából egy tök valóságos sztorit rak le elénk,ami meg is történhet simán a mi világunkban,mert ez a fungus ez létezik,csak éppen bogarakat meg kisebb rovarokat pusztít. És a zombi szót is idézőjelbe raktam direkt mert ezek nem zombik amik a játékban vannak,még nem is élőhalottak,ezek fertőzött emberek akiknek a gomba megfertőzte az agyukat. Ezzel most arra célzok hogy ebben sem érdemes a TWD-hez hasonlítani,mert ott tényleg élőhalottak vannak (még ha ott se hangzik el a zombi szó egyszer se.)
De a lényeg hogy tetszett Remélhetőleg nemsokára jön a második rész,az még ütősebb lesz az tuti[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
válasz penge111 #148155 üzenetére
Hallod penge! Ez egyszer ki fog tudódni, mert minden kitudódik, ez törvényszerű, csak idő kérdése.
Szóval arra az esetre tedd el ezt a linket: [link](#148161) james001 Én sem nézem már a TWD-t. De 7 évadot láttam, abba történt pár dolog. Élveztem a LoU-t, és értem miért ennyire híres játék. De ez van, nem tudok mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gery9112
őstag
-
.LnB
titán
Ne törjünk pálcát felette látatlanban. Én csak viccelek vele, mindenféle rosszindulat nélkül. Mert a legutóbb is vette a poént.
Én mikor megvettem a PS-t most, csak hazaállítottam vele. Aztán jött az "Ez mi? Ez most minek?" "Most majd ez előtt fogsz ülni?!" Pedig én nem hanyagolom az asszonyt, de most a Final Fantasy XV nagyon behúzott PC-n, aztán ezt megérezte..
Ja LoU sztori. Szombat este nyomtam a játékot, (kicsi a mamáéknál aludt). Ő nézett egy kis sorozatot míg játszottam, aztán felült mögém a kanapéra. Én fülessel játszottam, nézte. Egyszer csak kirohan. Gondoltam túl véres neki a játék, azt besokallt. Erre hallom b*szódik be izomból a másik szoba ajtaja. Hát nem a játék brutalitással volt baja. Úgyhogy abbahagytam egy kicsit a játékot.
(#148166) Kvelstadt Meghatónak megható volt nálam is néhányszor. Csak meglepő nem volt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Hátha érdekel még valakit: két héten belül megjelenik a City of Brass (trailer), pár BioShock fejlesztő új játéka.
Le se tagadhatná amúgy, hogy BioShock leszármazott, ez a Távol-keleti miliő is jól áll neki, ráadásul a 20 eurós ársávban nyit, szerintem nekem instant get lesz megjelenéskor (május 4).
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #148168 üzenetére
Ezt nem értem már így a sokadik komment után. Én nem neveztem őket zombiknak. Nem is az a bajom. Azért mert a TWD-t hoztam fel példának, azért még nem a zombi téma a lényeg.
(#148167) Bad Pritt Nekem gagyinak hat az alapján amit belinkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
A TWD-ben hanyszor hivjak zombi-nak a zombi-kat?
-
-
.LnB
titán
-
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Mármint mihez vagy buta? Szard le a "zombikat", gombákat, meg minden effélét, nem ez a Last of Us lényege, sőt, ha belegondolsz arányaiban keveset is találkozol velük, több gondod van emberekkel, mint fertőzöttekkel (mondjuk ez pont közös a TWD-vel). Ellie meg Joel kapcsolata a lényeg, ugyanúgy mint Booker és Elizabeth az Infinite-ben, minden más csak egy olyan körítés, amit muszáj adni egy kapcsolat fejlődéstörténetének.
Szokták amúgy csesztetni, hogy TWD The Game, meg létrapakolgatás szimulátor, ami amúgy tök igaz is lenne, ha a gameplay lenne a hangsúlyos a játékban, de szerencsére nem az. Talán ezért is öregszik jobban, mint az Uncharted-ek mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #148177 üzenetére
Ezt értem én, és a játék gyönyörűen fűzi egyre szorosabbra a kapcsolatukat. Nagyon jó a karakterfejlődés. Ez a része magával is ragadott. De pont a körítés "zavart meg".
-
Bad Pritt
félisten
Abban amúgy full igazad van, hogy a TWD franchise úgy elkoptatta ezt a "személyes dráma a zombiapokalipszis közepén" témát, hogy más ismerősömről is tudok, aki már elő se venné a Last of Us-t. Remélem mondjuk a Part II-ig megjön az esze.
-
marilllyo
veterán
De azok! A Zombi egy átfogó gyűjtőnév az ilyen öntudat nélküli akármikre...
Azon belül lehetnek walkerek, virals, volatile, clicker...stb.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gery9112
őstag
válasz Bad Pritt #148177 üzenetére
Az Uncharted nem feszeget olyan komoly témákat mint a Last of Us. Nem is állna jól neki szerintem. Annyi komolyságot bír el, ami a 4. részben volt. Az Uncharted 4-ben, ami rosszul öregedett sőt már elsőre is zavaró volt az a játék tempója. Az első felében kb. 10 ellenféllel ha megküzdünk, majd az utolsó 2 fejezetben meg Budapest fél lakosságát kell kiirtani, annyi robbanás és akció jelenet volt, hogy tuti titokban Michael Bay csinálta azokat a részeket. A régebbi Unchartedekben és a Last of Usban nem volt ilyen.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #148176 üzenetére
Nálunk ilyen gond nincs, ha már sok a gépezés, megoldja, h rá figyeljek és nincs "hiszti"
El vagy veszve, xbox-zol?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz prokxy #148190 üzenetére
Nem... sok a dolgom a sulival esténként, meg sorozatokat filmeket néztem mostanában abban a kis időben ami volt... Lost in Space dara, meg pár Marvel filmet IW előttre... ilyesmi.
De már csak 1 bő hónap és kb visszatérek... most is beadandót csináltam egész vasárnap...Most nem boxoztam... de majd felváltva...
El vagyok maradva tudom, mint a borravaló, látom te szépen tologatod...
Mondjuk én ilyen FC5, GoW meg új játékokra rá se nézek amíg ott a sok régi. Talán utána olcsóbbak is lesznek ezek is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pomk
őstag
válasz #20844032 #148196 üzenetére
Szintén Cloud, I. széria. Tökéletes volt, amíg az előző kutyus szét nem rágta a vezetékét. Sajnos a javítás nem az igazi, ill. lifeg-lefeg játék közben főleg úgy, hogy a mikrofont szint nem is használom rajta, így az a szál nincs is dedugva (mivel az Y közösítő sem érintkezik megfelelően a javítás után) így van még egy plusz madzag ami lóghat... Azt hiszem eljött az idő a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest