Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Rage47 #113666 üzenetére

    Nagyjából 50-60 óra tartalom, könnyen platinázható, újrajátszhatósági faktora szerintem open world játékhoz képest alacsony.
    Jó, csavaros, szerencsére rendesen megmagyarázott fősztori, remek narratíva, jól kidolgozott, érthető világ. Szimpatikus főhős, a mellékkarakterek sablonosak és nem kapnak teret egy kivételtől eltekintve (Rost), a mellékküldetések nem túl változatosak, nincs is igazából túl sok belőlük, de azért élvezetesek. A játék nem fullad unalomba, sokféle módon lehet megközelíteni a küldetéseket, sokféle kütyü, meg lehetőség van, végletekig csiszolt játékmenet néhány apróbb hibával (kereskedelem a játékban nagyon ergya, plusz kb 10 óra után értelmetlen a farmolás, annyi cuccod lesz, vertikális felfedezés keretek közé van szorítva, csak ott és úgy mászhatsz, ahol és ahogy a játéktervezők megálmodták, a játékmenet meg azért elég egysíkú önmagában, a saját stílusoddal tudod feldobni).
    A világ maga elsőrangú, nem túl tömény, de mindennek helye és lényege van, amit rendesen meg is magyaráz a játék. A zene, hangok 10/10-esek, a látványról asszem írnom sem kell. Én amúgy várok majd egy GOTY-ot és azt fogom behúzni, mert szerintem is kötelező vétel akció tps kedvelőknek, de csak az alapot nem játszanám végig még egyszer.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák