Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hamyka

    senior tag

    válasz Flashcash #3695 üzenetére

    köszi a linket szerintem sokaknak lesz hasznos :K

    tomi7711 : ha olyat veszek persze szívesen elmondom, de már annyi fajtát láttam hogy ihaj csuhaj, egyik azért drágább mert gyorsan feltölthető mint pl ez : [link] erről mi a véleményetek? azt írják hogy 2x hosszabb élettartam, szerintetek igaz??

    vagy van olyan is amihez 2 db akkut adnak: [link] szerintem a 2. akku lemerül mire én azt használatba veszem....., a 90 perc a 2 db-ra értendő vagy pedig úgy hogy 2x 90 perc ??

    vagy egy ilyenről mi a véleményetek? : [link] azért durva áron adják, majd 70 ezret elkérni érte......

    és utálom azt hogy összevissza irkálnak mindent ááááá, mint pl az általam kinézet Remington PG 6060 készletről egyik helyen azt írják 160 percig használható aztán 110 percet olvasok, hol itt az igazság??

    érdekes a 3 év garanciát sehol nem szeretik bevállalni, a Braun csak 1 évet vállal, ha olyan nagy cég és jók a termékei akkor mérnem vállal be 3-5 év garanciát? csak tán azért nem mert nagyon megdrágulna?

    és az is érdekelne hogy csak azért jó a lithiumos akkumulator mert mindig rá lehet tölteni ergo: ha hirtelen elmegy az áram akkor nem lesz semmi baja, míg ha használható eneloop micro vagy normál ceruza akkuval akkor azt az állapotot jelzi meg amikor elment az áram? értem ezt úgy hogy ha mondjuk 700 mah van az akkuban akkor csak ennyire fog feltöltődni az akku? ( bocsi ha rosszul írtam az akku teljesítményét, annyira nem vagyok szaki csak filozofiálok)

    előre is köszi ha írtok :)

    [ Szerkesztve ]

    Comodó új távlatok...........

Új hozzászólás Aktív témák