- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Philips RQ 1250 vs. Braun 760CC-4 ?
Ez a két versenyzőm, de nincs tapasztalatom, hogy vágási hossz, borotválkozási idő, bőrkímélés, zajszint, tartósság, karbantartás, szempontokat figyelembe véve melyik technológia a jobb.
Elegem lett a pengéből, de még nem volt villanyborotvám..
Megköszönném ha valaki pl. a fenti szempontok alapján elmondaná a véleményét a két típusról.
-
n00n
őstag
válasz Snooker #3599 üzenetére
Szia!
Ugyanígy voltam, mint te. Nekem egy Braun 390-cc4-es borotvám van és már nem tapasztalom a dolgot, pedig naponta, kétnaponta használom. Elégedett vagyok vele, pedig nekem nagyon hülye szőrzetem van, a nyakamon nagyon megszenvedek vele. Ki szeretnék próbálni egy újabb Braun gépet is, hogy az mennyire bírna ott el a szőrrel, ha jobban, akkor biztos valami húzósabb borotva lesz a következő. Egyébként mindenhol máshol babapopsi sima lesz, a nyakamnál is, viszont kb 2x annyi időt vesz igénybe, mintha rendes borotvát használnék. Bár nincs irritáció, kipattogás, stb.
-
magyargyerek
tag
válasz magyargyerek #1513 üzenetére
(#1513) magyargyerek hozzászólása: írtam:2010-05-17 06:29:47
"Sok sok hozzászólást elolvasva úgy döntöttem veszek egy Braun 9585 Borotvát.
Szerencsémre az Alléban a EW-s polcok alatt találtam .Nem volt kirakva de a dobozát felismerve azonnal megragadtam. Igen kedvező az ára, elsőre el sem akartam hinni hogy 29900-ért az enyém lehet. Eddig Panasonic borotvám volt annó 5-6 évet kibírt. Nem cseréltem volna le ha nem megy tönkre a kapcsolója. a vágóéle még mindíg frankón vágott. Aksija is szuper volt. Sajnáltam hogy ilyen primitív hiba miatt kellett dobnom. A Braun igen finoman dolgozik, jónak találom. majd az idő megmondja mennyit is ér valójában, tartós fog e lenni. Mindenesetre ez a tisztítórendszer amit adtak hozzá segít majd a hosszú élettartalmát befolyásolni. Csak hát annak is ára van, 5ezer körül láttam egy csere patront.:-( Nem tudom mennyire érzékenyek ezek a készülékek a vízköoldóra? Mert nyilván ebben a folyadékban ez is van."
......
Hát ez volt 3 éve!
Akkor vettem ezt a Braunt és eddig bírta. 3 szük esztendőt. A Pana előtte 5-6 évet elment.
Egy életre megutáltam. először szétment a pajesznyitója. Aztán most a végén elektromos baja lett. Egyébbként Sokszor húzta a szörszálakat a Braun, már új korátólkezdve nem voltam oda érte. Viszalépés volt a Pana után.
Most nyitok a Körkéses, felé. Még ilyenem nem volt. Egy hónap után azt mondom jó ez a Philips. Kicsit féltem tőle, meg a 3 forgókésest abszolút nem ismertem.
Eddig ezt tapasztalom a Philips-el:
Jól vág. Persze mert még új de mikor vágjon jól ha most nem.
Kiméletes, de nagyon! Egyetlen vérfolt még nem volt a kényes helyeken. Tényleg pozitív mind a Pana mind a Braun azért bele-bele vágtak azok az anyajegyeimbe és vérzett. Nem nagyon ez férfidolog de azért a sorkéses az másként vág. Negatívum eddig talán az hogy ezzel pár percel tovább tart megborotválkozni mert többször köröznöm kell az arcomon.
Eddigi borotváim a 20-30K-s árkategóriában voltak/vannak. Eddig 3 márka közzül Philips RQ1180 a nyerő. Aztán a 2. Panasonic és végül a 3.a Braun. -
Egysejtű
újonc
Helló! Az új Braun Series borotvák között a desing, vízálloság és egyebbek mellet a motorerő között is van különbség?
-
hamyka
senior tag
válasz andrasferenc #1817 üzenetére
Szép jó napot
Örülök hogy ide találtamA lényeg: anno nem igazán borotválkoztam, hajamat se vágtam, ismerős vágta idáig a hajamat, borotválkozni egymagam szoktam olcsó borotvával nem elektromos....
És elkezdtem gondolkozni én is egy ilyen ketyerén, kicsikét úgy bele-bele olvastam a fórumba de nem teljesen
Engem az érdekelne hogy mi a véleményeitek a Remington PG6050 készülékről?
Nekem az miatt tetszik hogy önélezős, állítólag titánium vagy micsoda anyagból van csinálva, 3 év garancia, mintaboltjukban láttam most épp akcióban a neten
vagy esetleg Remington pg 6066 vagy micsoda ez akkuról üzemeltethető csak a PG 6050 megy a leírás szerint hálózatról is, a 3 év gondolom csak maga a masinára vonatkozik vagy a kiegészítőkre is ?
Azt nem tudom hogy a kiegészítők cserélésére van-e lehetőség ha elkopott ? itt valaki írta a fórumon hogy problémás a Remington, kérdem én hogy miért problémás a Remington? ha csak maga a masinára az az a motorjára vállalnak 3 év garanciát már ezért megéri vagy nem ?
van ugyan a Braun de az azért is drágább mert lassan a márka nevet fizessük meg és nem a készüléket és ez borzasztó......
meg hogy forgó meg lengő késes vagy micsoda idáig nem foglalkoztam vele, hülyeségnek tartottam idáig hogy többkéses, lehet én vagyok a hülye na mind1
írjatok és üdv: Hamyka
ui: lehetőleg szakértő szóljon hozzá aki ért is hozzá, esetleg szervizel, javítgat ilyeneket
tanácsok jöhetnekja és azért is tetszik a Remington pg 6050 masina mert a leírás szerint hajra, arcra, füll-orrszőrre,szemöldökre, testszőr vágásra is jó tehát mindenre ami szőr, azt nem tudom hogy hónaljszőr vágására jó-e
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
n00n
őstag
Nekem régebben volt egy Remington borotvám, hát nálam pár hónap szenvedés után a kukában landolt. Tény, hogy a Braunnál a márkát is meg kell fizetni, de gondolod a Remingtonnál nem?
Hogy neked beválna-e, azt csak te tudhatod. Van olyan ismerősöm, hogy olyan puha szőre van, hogy pár ezer ft-os elektromos borotvákkal vígan el van. Nekem pedig olyan hülye arcszőrzetem van, hogy mélyen a zsebembe kell nyúlnom, ha meg akarom magam kímélni a szenvedéstől. De megéri, mert így legalább nem pattog ki, pirosodik a bőröm.
-
hamyka
senior tag
szia
köszi hogy írtál
hát nem lettem okosabb, na de ott a 3 év garancia a készülék motorjára, felejtsem el?mondjuk tény hogy a Remingston masinához nem igazán láttam pót alkatrészt mint pl: pengét vagy mit stb
facén megtaláltam a Remingstont írtam nekik jó sok kérdésta téma még mindig adott vagy Remingston pg 6050 készülék vagy pedig hasonló masina amihez van minden,
sima penge sem lehet rossz csak ugye azzal kényesebb borotválkozni, apám pengével vagy mivel borotválta az arcát és hát összevissza vágta magát
írj/írjatok és üdv[ Szerkesztve ]
-
-
hamyka
senior tag
válasz Dluinet #3610 üzenetére
Remington
elírtam bocsánat
próbáltál Remingtont és rossz a tapasztalatod vele?
a többi lássuk be azért drágább mert dizájnosabb esetleg LCD kijelzős, új technológiás a Remington lehet kicsit maradi de nekem szerintem jó lesz, csak kíváncsi vagyok hogy kapok-e hozzá csere alkatrészeket, szerintem van csak meg kell találni
láttam én majd 70 ezerért is eszközt azt hiszem Braun volt hát majdnem borultam székestől
Általános használatra jó lesz nekem a Remington PG 6050 vagy micsoda
ha megveszem majd írok róla mindenképp ha érdekel pl: milyen a fogása hogy nyír stb persze ha téged és a többieket érdekli
Nagyon bolondítsák a népet ezzel az akku dologgal, még promot is hirdetnek hogy ha megveszed a Remington Pg 6060-as készüléket akkor kapsz ajándékba hordozható akkut vagy mit amit feltöltesz és üzemeltetheted róla a cuccot, szerintem állásában lemerül vagy tévedek? minden akkunak ez a baja hogy lemerül amúgy jó lenne ez a akku dolog....
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
a Remington pg 6050 készüléknél írják ezt a keskeny trrimmelő fej (0.2 mm) szerintetek hajvágásra, borotváláshoz, fül szőrzet,test szőrzet vágására alkalmas ? vagy csak szép álom nekem?
az a érdekes hogy 1-2 márkájú masinához van vágófej és toldófésű is külön és nem is kerül annyiba mint maga a készülék... vélemény?
ezekhez van vágófej és toldófésű külön :
-tondeo Tondeo Eco-XS mini hajvágógép 3268 ára : 44900 ft ( ez csak hajvágó ha jól néztem)
- Wahl Super Taper professzionális hajvágógép állítólag több mindent tud ára : 19480 ft helyett 17337 ft
ezekre 1 év van egyiksem tud 0,2 mm előcsikarni magából
szal a Remington pg 6050 jó választás kb: 17-20 ezer ft- ért szerintem ha majdnem mindenhol használhatom a 0,2 mm trimmelő fejet, illetve nem teszek semmit a gépre akkor meg gondolom akár kopaszra is nyírhatom, 3 év garancia szerintetek ? nehéz a döntés valóban
amiket felsoroltam egyik ki is esik mert csak hajvágó gép, a másik elméletileg jó több mindenre de csak 1 év garancia....
ahogy nézegetem az árakat a Remington pg 6050 kenterbe veri az összes gépet mert 3 év garancia és vezetékesről is használható, érdekes hogy sokan még is ellene vagytok furálom
És szerintem nem baj hogy én is szóba hoztam hogy milyet legalább sikerül választani de jót, remélhetőleg kevés pénzből
nem hiszem el hogy nincs hozzá pót alkatrész
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
A Remington amit kinéztél egy multifunkciós készülék, magyarul sok funkciója van, de egyik funkcióban sem lesz jobb mint egy céleszköz. Ha lehetne valódi jolly joker gépet gyártani, akkor mindenki azt használná és venné.
-borotvaként ránézve a kialakítására kb. a legalsó kategóriás Braun Series 1 alatt van
-hajvágógépként rákerestem, többen is írják külf. oldalakon, hogy hosszú hajra már nem igazán alkalmas
-a sohasem kopó penge szerintem inkább max. 2-3évet jelentÖsszegezve, ha pl. csak hetente egyszer kell borotválkoznod és olcsón szeretnél venni valamit, ami mindenre jó egy picit, akkor megfelelő lehet.
-pl. 2-3 naponkénti borotválkozáshoz én már biztosan vennék min. egy alap Braun Series 3-at (vaterán néha felbukkan egy-egy bontatlan 11-14K között, ha sokallod a bolti árát vagy keress Panasonic-ot)
-hajvágás részhez nem értek, de szerintem biztosan lehet kapni olyan hajvágógépet a 10-15k-s árkategóriában, ami ennél nagyságrendekkel jobb -
hamyka
senior tag
ehh, lehet másképp kellene kérdeznem, mondjuk így :
tudtok-e olyat ajánlani mint a Remington pg 6050 készülék csak jobbat?
jobb alatt azt értem hogy :
kapható hozzá :
-vágófej/nyírófej/vezetőfésű illetve mini borotva fej/test szőrtelenítéséhez fej
– orr,- fülszőrzet és szemöldök nyírásához fej/Hálózati vagy akkumulátoros üzemmód/Csúszásgátló markolat
Mosható fejek/Önélező mechanizmus/Titán bevonatú vágóél vagy mégjobb / ja és ha lehet ne kelljen olajozni sem semmit rajta/ lehetőleg minél több garanciát vagy nem a garancia hanem a márka a mérvadó?na kb összeírtam
tudtok ilyet ajánlani? így már talán jobban kérdeztem
jó lenne ha egy fodrász válaszolna a kérdésemre aki ért is hozzá és tud ilyen masinát ajánlani és kíváncsi vagyok hogy mennyibe kerül kb 1 ilyen masina
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
semmi cicomára nem vágyom tehát se LCD képernyőre,se táskára csak ami fontos és lényeges nekem ez számít, nem nézegetni akarom az LCD képernyőt, bár szép meg minden de el is romlik , kizárólag vezetékes érdekel, legyen egyszerű de nagyszerű
-
hamyka
senior tag
találtam 1 ilyen érdekeset :
Braun Clean & Charge CCR2 tisztítópatronezt írják róla :
A szabadalmaztatott tisztító-és töltőegység a cserélhető tartályban lévő alkoholtartalmú folyadékkal atuomatikusan tisztítja, keni, szárítja és tölti a készüléket, s mindezt egyetlen gombnyomásra. Mintha minden nap új borotvát használna.tisztítani, kenni, szárítani saját kezűleg is lehet, vagy saját kezileg nem lehet úgy kitakarítani mint ahogy ez a tisztító patron teszi? és ez milire vagy mire megy ? komolyan mondom hogy rengeteg oldalon sok a hiba, egyszer a fogyasztóvédelmisek rengeteg céget megfognak büntetni és lehúzhassák a rólót, fogyasztóvédelmi hatóság hatáskörébe tartozik ez hogy helyesek-e az információk stb
Én nem bánom hogy ennyire belebonyolodtunk legalább 1x végére érünk
Flashcash
(Közösségépítő) te is írj bátran és nyugodtan, nem lettél leoltva ne félj, mond csak az okosságokat, én ha már veszek akkor lehetőleg olyat amit érdemes is megvenni, amiket írtam szempontokat az csak egy álltalánoság, és ha a Braunnál az a tisztító patron jobban kitakarítsa a készüléket mintha én magam tisztítanám ki ám legyen, de gondolom ezzel drágul a készülék is amibe használható, félek a majdnem 70 ezer ft-os készülékbe jó csak akkor padlót fogok és lemondok akkor erről a tisztító patronrólmeddig elég egy ilyen tisztító patron? mely készülékbe jó?
1 biztos: egyik készülék jobb mint a másik
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
talán ebbe jó a Braun Clean & Charge CCR2 tisztítópatron :
Braun Series 3-390cc-4 borotvaezzel csak az a problémám hogy csak borotva engem meg olyan szett érdekel amibe minden benne van és a hajvágó olyan hogy mindenféle méret benne van, van ritkító funkciója is és olyan mint Remington pg 6050 szett
braunból van ilyen? és olyan amibe jó ez a tisztító patron ha van haszna? // és persze mindene cserélhető és sok év garancia, szervíz hálózat sejtem túl léptük a 30 ezret is, 1x csak megtaláljuk a nekem megfelelőt
jól át akarom gondolni az áráról később vitassuk meg hogy megéri-e vagy sem, először találjuk meg a nekem legmegfelelőbbet, ha segítetek nekem nagyon megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
vagy ha ilyen nincs Braunban és egyik cégnél sem hogy önmagát kitisztítsa akkor talán hajlandó vagyok annyit engedni hogy nem 1 cég termékéből hanem több cég termékéből össze állítani olyat ( ha másképp nem megy) hogy könnyen tisztítható-szárítható-kenni is könnyű, árat nem írok ismét
na az elképzelés meg van, csak egy zseni legyen aki megért engem
-
hamyka
senior tag
Vegyes érzelmeim vannak a Braunnal kapcsolatosan elmondom miért :
ugyan némelyik készülékhez lehet kapni ezt a úgymond ,,csoda,, akármit, de a Braun készülékre 1 év van csak és ez engem lesújtott, nem azt mondom hogy rossz mert jó, de nálam 3 év az alapkövetelmény, igaz a Remingtonnál nincs semmilyen tabletta vagy micsoda ami ki tisztítja a masinát,de kézileg csak kitisztítható, ha lesz olyan készülék amit összeírtam és mindez 20 ezer ft környékén majd akkor borulok székestől addig nem, láttam hogy van amelyik Braun készüléken van óra, nem az órát fogom nézegetni hanem hogy tudjam használni, a Remington nagyon alap dolgokat tartalmaz és nem is kel túl cicomázni, a Braun kicsit túl cicomázza a dolgokat, lehet még is megfogok próbálkozni a Remington Pg 6050 készlettel mert ár-érték arányban biztos hogy jó, és akár mindennap használni, bár nem szokásom mindennap borotválkozni, ki az a emberke aki mindennap borotválkozik?
ettől függetlenül természetesen várom továbbra is megjegyzéseiteket
üdv néktek: Hamyka
ui: az is úgymond ,,kicsit,, bajom a Braunnal hogy nincs készlete mint a Remingtonnak és ha cserélhető is a penge vagy mi a készülék egy év után kinyiffan mert csak 1 év van rá, szal kicsit ellenmondásosnak érzem a dolgot....
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
vagy esetleg ez? : ezekkel szemezek : Philips BG2036/32 testszőrtelenítő nem találtam hozzá alkatrészt, vagy pedig ezt:
Braun cruZer Z 6 body: Fogyasztói ár: 18 090, - Ft
Alapvető információk:
Modell év
2012
CruZer6szín Szürke-fekete
A termék típusa Trimmer
Jellemzők
Betöltése van folyamatban
Elektromos Vágó rendszer
Vágás és borotválás egyetlen mozdulattal
Vezeték nélküli működési idő [perc] 50
Töltési idő [min] 600
A fürdő vagy zuhany alatt is használható
Type of Power vezeték nélküli
További penge Gillette Fusion
puha fogantyú
zuhanytartó
csatolt berendezések
eset
3 vágás mellékletek------ ------
Braun Cruzer 5 Body : 11 905 Ft / db
Hatékony trimmer rendszer és Gillette fusion penge használata biztosítja a teljes test tetőtől-talpig történő hatékony, egyszerű és zökkenőmentes borotválását. Használhatja még a zuhany alatt is. Mindkét funkció használható külön vagy együtt, tökéletesen rugalmas formázást biztosítva ez által.
Tulajdonságok
Töltési idő: 10 óra
Működési idő: 50 perc
Akkumulátor típusa: Li-Jon
Tisztítás: vízsugár alatt
Tartozékok: töltőállvány, zuhanyakasztó
------ ------
cruZer6 beard&head:17 290 Ft
Integrált precíziós trimmer
„Click&Lock” fésűk:A maximális precizitásért
Mosható
Egyedülálló csúszó trimmer: Fésűvel együtt is használható
Dupla akkumulátor:A hatékony trimmelésért
Vezeték nélküli üzemmód:40 perc.
Tölthető
Szakállvágó kefe:1-11 mm
Hajnyíró kefe:10-20 mm
Tápellátás:Vezetékes és vezeték nélküli.
Töltési idő:60 perc.
Töltésjelző LED
Alacsony feszültség-kijelző LED
Feszültségbeállítás:100-240V.
Csúszásmentes markolat
Extra utazótáskaha jól néztem a honlapon elméletileg bármelyikre rámegy a Gillette Fusion penge vagy tévedek ?
te melyiket vennéd?
ui: philipshez nem találtam alkatrészt , Braunhoz van, philipsre akár 2 év garancia is Braunra 1 év garancia melyiket vennéd?
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
na szóval:
lehessen vele: hajatvágni/borotválkozni rendesen/fülszőrt/szemöldököt megszedni/testemen/intim területen levágni a szőrt/
és ami kimaradt az a orrszőr
és olyat ajánjatok amihez tuti kapok felszerelést,remélem tudtok segíteni
és ajánjatok orrszőr nyírót is amihez van minden, vagy nem kell orrszőr nyíró ?
na lassan csak körvonalozodik bennem hogy milyet
-
hamyka
senior tag
És még valami:
megnéztem a Braunt is nem rossz de amelyik borotvához lehet is kapni tartozékot az olyan drága hogy falnak megyek
nem is értem hogy ti akik Braunnal borotválkoztok ( csak borotválkozás meg esetleg itt-ott megnyírni magunkat de hajvágás nem ) nem sokalljátok a borotvaszita árát ?
már nem tudom milyet vegyek, lehet egy ilyet kéne vennem? : cruZer6 beard&head ? majd 20 ezer ft kicsit húzós az ára ahh
akármelyiket nézem nem igazán van hozzá olcsón cuccok,
na remélem már más nem jut eszembe
tényleg várom a javaslataitokat,
üdv
-
hamyka
senior tag
válasz Flashcash #3614 üzenetére
Értelek mit mondasz, de azt is vedd figyelembe hogy 2-3 év alatt maga a gép is meghal, lehet az bármilyen márkás akármi ha sűrűn van használva meghot és onnanstól vége, amennyibe kerülnek a Braunnál a termékek az röhely annyiból megveszem újra a szettemet, lehet még is megpróbálom ezt a Remington pg 6050 készüléket, már beregiztem az oldalra és nemsokára lehet meg is veszem
üdv
ui : és beletörödöm abba hogy ilyen sokba kerül minden, és ha van is alkatrész a falnak kell mennem
Mindenki azt hajtogassa milyen rossz a Remington, ha mutattok bizonyítékot akkor talán elhiszem
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
papám kipróbálta most a braun cruzer borotvámat, de nem igazán lett sikere, mert már annyira finom, vékony a szakálla, hogy eltömíti a borotva nyírófejét, meg a rezgőkések sem bírkóztak meg vele olyan könnyen.
tudnátok ajánlani valami rezgőkéses borotvát, ami könnyedén elbánik az ilyen finomabb szőrzettel is, és mondjuk elég vele 2-3 naponta borotválkozni, plusz talán a mérete is kicsit nagyobbacska, mert már nem annyira ügyes a keze
azért nem a legdrágább 70-80k-s braunokra gondolta, de legyen jó minőségű, és vágja szép simára az arcát
szerk: amiket én találtam hirtelen
series 1 150s
series 1 190s
series 3 330s
series 1 130s
series 3 320 smelyikkel van tapasztalat? én így magamtól a 320 s-t venném, de ha olcsóbb is kiszolgálja az se baj
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
hamyka
senior tag
válasz Flashcash #3627 üzenetére
de jó hogy jönnek a vélemények még még, és mér nem írtatok hamarébb?
7 éves a masinád? az szép idő
nem néztem meg annyira a masinádat de gondolom csak borotva, hajvágásra nem jó
nem azt mondtam hogy a tiéd rossz, de amit a Braun csinál őrület, olyan drágák az alkatrészek hogy annyiból megveszem újra a teljes szettemet még ha kicsit rá is kell fizetnem, itt 1 példa hogy érsd:
használnék Braunt ugye arra csak 1 év van, aszem olyan készletük nincs ami jó mindenre, jó a készülék de cserélni kell a pengét vagy mit na itt a bökkenő: 12 ezer ft-ba kerül, oké megveszem, hupsz aztán elromlik a készülék újabb 12 ezer ft mennyinél is tartunk? durván 24 ezerft-nál na remélem érted
remélem írtok még,
írjatok és üdv: Hamyka
ui: azt nem tudja itt valaki hogy a Remington pg 6050 miért nem kapható a márkaboltban csak a mintaboltban? nem fogják nagyon már árulni? én sajnálnám nagyon ha eltűnne mert szerintem nem lehet rossz, azt mondod ne vegyek Remingtont? és mivel vágod a hajad? meg az érzékenyebb területeidet? érdekelne
orrba nem tudsz nyúlkálni a borotvával
ja és nem értem mi az ez őrület hogy vízálló!! azt ne felejtsétek el hogy a villany nem víz álló ezzel is hülyítik a népet istenem
lehet így kellett volna kérdeznem:
ajánjatok olyan masinát amivel minden szőrt letudok szedni a testemről, van hozzá alkatrész ami nem kerül olyan sokkba mégis super, tudtok ilyet ? d
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
nem akarok beleugatni de miért nem veszel olyat ami mindenre jó?
Én ilyet nézegettem : [link]
külön nem lehet hozzá kapni semmit ha jól néztem, de az olyan árba lenne hogy jobban jársz ha megveszed újra az egész készletet nekem ez a véleményem, ár-érték arányban szerintem tökéletes, megtaláltam a céget facebookon nem reagáltak mikor voltam fenn, nem értem mi van velük , még ha csak a motorra van a 3 év garancia akkor is megéri szerintem de ahogy gondolod
persze meg csinálhatod azt is hogy veszel külön hajvágot ami szuper 40 ezer ft+borotvát 80 ezer ft ( braun legújabb csodája) + még orr-fülszőr nyírót is kell +5 ezer ft mennyi is? á csak 125 ezer ft
kérdés persze hogy kapnál-e hozzájuk alkatrészt, és remélni hogy nem döglik be a gép, ja és cipelhetsz úgy 2-3 kg +-ba, egyiket elhagyod bam, amit kinéztem ha elhagyod az egész szettet akkor vehetsz újat
erre mondják azt hogy : kinek a pap és kinek a papné
továbbra is várom véleményeiteket, ötleteiteket
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
itt 1 példa milyen árakon vannak a Braun cuccok:
egyik borotvához még 20 ezret is lehet rákölteni azta
ez van most kiárusítás alatt: [link] és ha jól nézem ez a a borotva amire lehet költeni 20 ezret, a probléma ugyanaz: vállalnak rá 1-2 évet, ( nem írják mennyit vállalnak, utálom az ilyet mikor nincs kiirva) közbe veszel hozzá amit kell kerül 20 ezer ft-ba közbe elromlik a gép is újabb költségek miről is beszélünk?
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
kapható a Remington márka boltban is nézzétek csak:
rámentem, beletettem kosárba és azt irta ki hogy ingyenes szállítás, oldalon meg azt olvasom hogy 1500 ft a posta vidékre ki érti ezt
illetve láttam náluk egy ilyen masinát is:
elég érdekes 1 masina, 85990 ft-ért elkérni érte nem semmi
használ ilyet itt valaki? ha igen elmondaná milyen és hogy tényleg olyanjó-e?
ez a 1500 villanás érdekes dolog, 1 alkalommal ha a testen mindenhova használjuk szerintem 3-4 száz villanás tuti hogy van, eltelik félév-egyév újra 3-4 száz villanás, aztán ismét 3-4 száz villanás kb: 3 esetleg majdnem 4 évig elég az a 1 db izzó, kérdés 3 évet kibir-e a készülék
nem írják mennyi garanciával
én véleményem az hogy nem érdemes erre sokat áldozni amit linkeltem az az ezt: [link] ha jól néztem itt a legolcsóbb, postával együtt : 15090 ft mert 13900 ft a készlet+1190 ft a posta igy: tényleg 15090 ft a posta
érdekes hogy a mintaboltban és a márkaboltban drágább, vajon azért mert maszek mindkettő? emez nem maszek és azért olcsóbb?
-
hamyka
senior tag
ti láttok ezeken a boltokon különbséget az ár és a postán kívül? íme a linkek :
[link] itt a legolcsóbb és mint mondtam 13900 ft a készlet+1190 ft a posta így: 15090 ft
[link] itt a szett ára : 15545ft+posta ami 1250 ft = 16795 ft
és a remington márkabolt:
szett ára : 15545ft+posta ami 1.500 Ft így = 17045 ft
remélem válaszoltok minél hamarébb
üdv
-
hamyka
senior tag
Ha jól néztem a felszereltségből nem vettek ki semmitsem
és kicsit visszatérve a Braunra:
úgy érzem tényleg igazam van, megveszed a masinát és 1 vagy 2 év garanciát kapsz hozzá, azt nem tudom hogy pengét vagy mit adnak-e hozzá, ha adnak is 18 hónap után cseréld le vagy 2 évente, ha 2 évet adtak a készülékre akkor pont addig kibirja a készülék míg nem kell cserélned a pengét vagy mit, aztán garancia lejár, közbe kicseréled a pengét és lehet közbe a masina csütörtököt mond még akkor is ha épp péntek van, tuti az is közre játszik hogy márkás, tehát: márka név után fizetsz és nem a termék után, nem a márkával fogok én nyiratkozni hanem a masinával
azon is elgondolkoztam hogy jó lenne énékem a legegyszerűbb masina is, ki tisztítani én is ki tudom, szóval: van olyan egyszerű kis masina amivel lehet hajat vágni, borotválkozni, orrban turkálni vele, testről leszedni a szőrt? és esetleg kapható hozzá alkatrész is nem brutális áron? de ha tudtok is ilyet tuti hogy ugyanott leszek mint a Braunnál hogy nem érdemes ilyet venni.......
-
hamyka
senior tag
és nem értem hogy ezzel a 3 késes izével is miért hülyítik az embereket
mindegyik az alapból lett kitalálva,1 alap borotva ugyanolyan jó mint a legmodernebb akármi, csak azért drágább mert pl: kapni hozzá tisztító patront, garanciát csak egy évet hajlandó adni, alkatrészek ugyan vannak hozzá de olyan drágák hogy az ember esze megáll
azt tudja valaki hogy az orrszőr az mennyire nő ?
-
Flashcash
Közösségépítő
Néha vissza szoktad olvasni magadat?
Értelmetlen, semmitmondó hozzászólások nyolcasával-tízesével. Szerkesztés gombról hallottál már?
Inkább olvass vissza a topicban a hsz. gyártás helyett, a kérdéseidet elegendő egyszer is feltenni, ha lesz valakinek kedve majd válaszol... -
-
bandus
veterán
akkor azt itt nehezen fogja összeszedni
viszont nekem privátban linkelt egy nagyon jónak tűnő cuccost: [link]
ilyesmivel van valakinek tapasztalata? kellene egy kicsit minőségibb szakáll formázó/testszőr nyíró, mint a mostani braun cruzer, mert ezzel egyre nagyobb szenvedés normális borostát formázni magamnakén magamtól arra gondolnék, hogy egy ilyet [link] és egy ilyet [link] vennék, de tapasztalatom nincs a márkával, minőségi cuccok ezek? csak mert a fentebbi készlet is olcsóbb, mint az én cruzerem volt.
pl eg yilyen szakállnyíró: braun exact power
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
sanzi89
addikt
Sógoromnak volt egy Remington BHT2000-ese, egy kalap szar, fél év használat után 1Ft-ért kelt el Vaterán...
Ettől függetlenül lehet, hogy a gyártó drágább/magasabb kategóriás cuccai használhatóak.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
hamyka
senior tag
nem gyúrok én semmire csak ötleteltem hogy még is milyet kéne venni
bandus: igen én küldtem neked privátban a készülékről infókat, és mielőtt azt hinné bárki is hogy a Remingtont akarok rásózni vagy pedig hogy a cégnél dolgozom előre megmondom hogy nem akarok senkire rá sózni semmit, Remington cégnél sem dolgozom, csak kicsi a pénz na meg minél jobbat venni
és tényleg hülyítik az embereket azzal hogy tisztító patron meg kutyafüle stb, valahol jó, akinek van sok pénze vegye azt
sanzi89: amit írtál én arra csak azt mondom hogy kinek a pap és kinek a papné
Láttál a Remingtonról videót hogy hogyan lehet vele borotválkozni az az hogyan viszi a szőrt stb?
miért nem vált be a Remington? nyilatkoznál? mindenki azt fújja hogy vegyél is meg nem is Remingtont, de konkrét véleményt nem kaptunk ez így nem helytálló
És nem kiakasztani akarok senkit sem, meg nem a banra hajtok hanem arra hogy jót venni és az tényleg jó helyen
üdv
ui: nem értem miért baj az ha körbe rágom a dolgokat, telefonos topikban lehet voltam ki emlékszik már arra ?
Még az jutott az eszembe ha vennék Remington PG6050 masinát és használnék borotva habot megrázna-e az áram engem ? mert ugye tudjuk hogy ha víz éri akkor megráz
visszatérve a vízállóságra:
nekem azért vannak kételyeim mert ugye a víz vezeti az áramot, és ha a konnektorba nyúlunk az igy-is úgy is meg ráz, vagy tényleg létezik ilyen hogy vízálló bevonat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest