- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #16695808 #13849 üzenetére
Amikor én vettem szintén 30-ért úgy siettem el ne vigyék, aztán rá egy hétre még volt 25-ért is. Szerintem vakera és lófogás hirdetők is akkor bevásároltak, miután lejárt az időszakos Aldi akció felrakták netre 40-ért. Tekintve gyakorlatilag 9-es széria, még az se rossz ár érte.
-
Namelesske
addikt
Végre megérkezett tegnap, ki is próbáltam.
Szóval, eredeti hivatalos Enchen boltból vettem Kínából, Hollandián keresztül érkezett. A belépő Enchen Blackstone-hoz képest én látok némi visszalépést főleg minőség érzetben.
A mondat ami a borotvát legjobban jellemezné, az a karcolódó, ujjlenyomatmágnes: zongoralakk. Semmi tömege nincsen a kézben, ugyan nem sokkal volt drágább mint az előd modell, de funkcióban semmit sem fejlődött.
Nagyon műanyag és félek hogy eltöröm ahogy kézbe veszem. Több helyen is hanyag iparos munka van rajta, például a kések hajtásánál nincs már meg az a kis plusz rugós védelem mint a régieknél. A bekapcsoló gomb körül is szabadon bejut a szőr az elektronikához és a motorhoz, mert csak egy kivágás van az előlapon. Szétszedni nem szedtem szét, hogy a belseje laminált vagy külön vízálló borítást kapott mint a Philips AT borotvák, de szerintem csak simán ki van nyomva epoxival a panel és jónapot. Nem hinném hogy ez IP67-es lenne, hiába az van ráírva, mosásnál jobban nem dobnám vízbe.
Töltés Type-C, nagyon tetszik még mindig!
Digitális kijelzés elég hasznos, de ilyen készülékházzal inkább zavaró... költöttek volna inkább arra... Akkumulátor nagyon jónak tűnik, de a teljesítménye vissza van fogva emiatt... A borotva nagyon nagyon halk, de ezt főleg a fordulat csökkentésével érték el lásd akkumulátor.Összességében ennyiért még mindig nagyon megéri, de most valahogy nem érzem azt mint az elsőnél, hogy ez valami különleges deal volt.
Update:
Igen a vágási teljesítménye: Kb mint egy olcsó Philips borotvának, tejesen teszi a dolgát, irritációt nem okoz.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Jenne
őstag
Na akkor ... ha már Xiaomi és Enchen.
Előzmény: újságos ismerős kérdezte, hogy milyen borotvát ajánlanék, ami olcsó. hajnalban kel (fél négykor) és unja a hajnali borotválkozásikat. Pengézik. Gondolta, majd az újságosbódéban - addigra már felébred - megborotválkozik.
Ajánlottam egy, a jófogásos eladó új típusú Braun Series 5 50-M1200s borotvát, bontatlan doboz gari nékül de csak 17 ezer pénz. Biztosan jó vétel lenne.
Erre mit vett? Egy Xiaomit ---innen. Hiába mondtam előtte, hogy felejtse el ezt a vonalat...
Na megjött a cucc, bekapcsolni nem tudta. Felrakta tölteni, másfél óra töltés után 64 %-ot mutatott a kijelző, később sem ment már feljebb, de csak alig két percet működött.
Újra töltés de a helyzet ugyan ez. Hívta a boltot, először elküldték hogy higiéniai eszköz nem veszik vissza. A Fogyasztóvédelemmel megfenyegette Őket, na erre váltottak. Ki kellet tölteni egy Reklamációs jegyzőkönyvet, elküldte az info@unibolt.hu címre.
Most ott tart, hogy várja a futárt aki felveszi és visszaviszi a cuccot. Még milyen korrektek, hogy ingyé visszaviszik. Azt mondanom sem kell, hogy garancia jegy, az a klasszikus fajta az hiányzott a csomagból, csak bolti garancia van rá. Kíváncsi leszek, mi lesz a vége ennek. Én a magam részéről biztosan nem kérnék helyette egy másikat.
Nevetséges adatok: Operating time (Üzemelési idő) -150 min vagy ilyen, hogy Akkumulátor-kapacitás---1400 mAh . Philips S9031-ben az akku az 1050 mAh és ezzel elmegy 60 percet.
Kínaiak mindig szerettek túlozni.
#13853 Namelesske
Teljesen egyet értek az általad leírt "minőséggel". Kritikán aluli minőség. Csúszós fényes műanyag nyél...stb.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Namelesske
addikt
Állítom neked egy angolul alig beszélő kínai becsületesebb mint ezek a hiéna magyar webshopok. Nem a Xiaomi tehet róla hogy, annyira amatőr a bolt hogy még egy 7000 forintos terméket se tudnak szó nélkül cserélni ha már nincs mögöttük semmilyen szerviz hálózat vagy egy műszerész ismerős aki meg tudna oldani egy akku cserét.
Én nem fogom fikázni mert idestova 2 éve on-off Enchen borotvákat használok, és bizonyos élethelyzetekben jobb mint a rezgőkéses, főleg hajnalba. Én szeretem őket, 5500 forintért jók. 8000-ért ismerve egy Lidl Redbull Racing Pro-t 9900-ér 3 év magyar garanciával... német késellátottsággal hát elgondolkodnék. De 17-ér S5, aki nem veszi meg azonnal hát, nem ért a borotvákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Na elővettem a Philips S9031 után Saomit, kis változatosság nem árt néha ...
Háááát...
Amikor egy megszokott jó minőség után egy jóval gyengébbel van dolgom...
A mai reggeli borotválkozás után bizony kellett az arcszesz. Phil után már kezdem el is felejteni, hogy van utáni arc szeszem. Pedig jó illata van, nekem legalább is, Denim Black. Most az előbb még be is kentem pluszban balzsammal is, mert kívánta az arcbőröm.
Az meg meg már csak hab a tortán, hogy a Philips 8-9 perc és alig kell az archoz nyomni, ezt kici kis kínait meg eléggé oda kell nyomni az archoz, különben nem vágja le teljesen. Ja és 15 perc kellett hozzá...
És csúszik a borotva nyél a kézben.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok, villanyborotva vásárlás előtt állok, és egy fura, de jogos szempontként felmerült bennem ez a szempont is: az arcomon van néhány anyajegy (olyan is, ami kiemelkedik), illetve időnként pattanásom is van, ilyen arcbőrre melyik fajta villanyborotva lenne a jobb? Fóliás vagy körkéses? Félek, hogy a körkéses túl éles és túl rásimul a bőrre és lenyisszatnja az anyajegyemet..
Köszönöm előre is, üdv![ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz default. #13857 üzenetére
Pont a körkéses a kíméletesebb, de nem az alja.
Az aljából bármilyen működésű elvű szerkezetet választasz, a kompromisszumokat el kell fogadnod.
Fóliás alatt mit szerettél volna érteni?
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
default.
őstag
válasz Gömbike #13858 üzenetére
Két nagy csoport van, a körkéses meg a rezgőkéses/fóliás, eddig jutottam, nem tudom a szakmai neveket...
Nem tudom, melyik lenne alkalmasabb nekem, nem ragaszkodom a 100%-os borotváltsághoz sem (ami olyan, mintha pengével borotválkoztál volna), és ebből adódóan a nedves borotválkozáshoz sem feltétlenül. Jelenleg ezt használom, szóval azt hiszem, nincsenek nagy igényeim... Nem feltétlen gondoltam egyből egy komolyat venni, ha évekig elvoltam ezzel a sz@rral, akkor jó lesz egy egyel normálisabb is
Mi a véleményetek?
Köszönöm! -
Gömbike
senior tag
válasz default. #13859 üzenetére
Akkor nehéz út áll előtted.
Én meguntam a kísérletezgetést és a fórumot olvasva, tanácsra belevágtam egyből a felsőkategóriába. Philips 9031. (45 pénz volt). Egyik legjobb döntésem volt. Köszönöm twofatcat segítségét, ajánlását. .
Viszont itt [link] olcsóbban vannak garis készülékek.
De mint a világon mindenben és mindenre igaz, valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
nyikszi
őstag
Akinek épp most kell, Braun 7-eshez jó áron szita:
https://euronics.hu/termekek/-braun-combipack-70s-szita--kes/p/151736
11590 Ft.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Jenne
őstag
válasz default. #13862 üzenetére
Szita és kés egybe van, nem lehet megbontani. Kombipack a neve.
Nekem, nálam a 9-es Braun kések a 92S kombipack kábé egy év után (napi használatot értve és erős borostánál) már érezhetően lassabban vágott és jobban hozzá kellett nyomni az archoz is. Cserélni kellett, bár a szita az még bőven bírta volna de a kések már nem...Ez a hátránya a komplett fejegységnek.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Vale_46
csendes tag
Valakinek nincs tippje, hogy Philips 9000-es szériát hol lehet most beszerezni jó áron?
-
moma
őstag
Sziasztok. Hónaljszőr nyírására van valami bevált eszköz? Nem szeretem azt a teljesen sima állapotot ezért nem szívesen borotválom, bár ez a legegyszerűbb. Viszont gyorsan rövidre nyírni megbízhatóan eddig nem nagyon sikerült semmivel, egy hajvágót próbáltam, meg philips oneblade kiegészítőit, de ezzel is macerás mert mindig elhajlanak a szőrök a penge elől. Van akinek bevállt valami ehhez? Vagy ti hogy kezelitek hónalj szőrt sima borotva és csá? (már aki nem hagyja meg fullra)
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
válasz Namelesske #13868 üzenetére
De ezzel is tök sima lesz, mint bármilyen borotvával nem? Borotválni tudom jól. Csak olyan fura érzésem van, amikor tök sima, nem szeretem
we all deserve a bit of luck.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Hajvágót keresek.
A régi vezetékes remingtonommal nagyon meg voltam elégedve, de mostanra az egyik gyakran használt műanyag távtartónak (6mm) sorban törnek le a fogai.Tehát kéne egy hajvágó, ami 0-9mm-t tud, és nem törnek a fogai. Ha lehet Li-ion-os legyen, vagy vezetékes. Hajvágás mellett a hónaljamat is szőrteleníteném vele.
Mit érdemes venni? Eseteg várjak egy lidl-ös csodára?
Ez a remington HC355 mennyire lehet jó?
REMINGTON HC335 hajvágó - Media Markt online vásárlás -
fradi81
veterán
válasz joysefke #13871 üzenetére
Hali, nem lehet hozzá kapni olyan műanyagot?
"2 db vezetőfésű (6 – 18 mm)"
-így a linkelt remington szerintem kiesik.
Nálam ez a vezetékes philips megy korona óta, a fésűje 3-21mm-ig állítható.
Érdemes yt teszteket nézni meg véleményeket olvasni és sok hiányosság kiderül.moto g72, Ninebot d28e
-
Daffit
tag
Egy kis segítség kellene az S9111-es Philips borotvám kijelezte, hogy cseréljek fejet. Vettem is és kicseréltem, de továbbra is jelzi csipogva és a kis ikonnal a kijelzőn. Néztem a használati utasítást, nem találtam konkrét instrukciókat hogyan lehet eltüntetni. Tudnátok segíteni? Köszi.
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
törölt tag
-
Jenne
őstag
válasz Daffit #13875 üzenetére
Szia!
A néhány másodpercig nyomja a ki/be kapcsoló gombot ez két funkciót aktivál. Az egyiket 3 másodperc nyomva tartással, a másikat 7 másodperc nyomva tartással aktiválja. Ha kikapcsolt állapotban 3 másodpercig folyamatosan nyomod, akkor aktiválja az utazó zárat. Hangjelzéssel (pittyen) jelzi, hogy megtörtént és ott a lakat szimboluma. Kikapcsolni ezt szintén 3 másodpercig folyamatosan nyomni kell. Szintén hangjelzés a végén. [kép]
Ami most Neked kell, az a cserére figyelmeztetés kikapcsolása. A borotva kikapcsolt állapotában 7 másodpercig folyamatosan nyomni a ki/be kapcsoló gombot. Szintén hangjelzéssel jelzi, hogy megtörtént. Eltűnik a kis szimbólum. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
-
flash-
veterán
üdv!
feleségemtől kaptam egy Philips Oneblade borotvát
[link]
Az lenne a kérdésem hogy hogy haszánljam?
borotvahabos arccal vagy vizes arccal vagy sima száraz arccal?
továbbá a penge mögé folyamatosan gyülik a szőr, azt viz alá kell tenni vagy ütögessem ki?
még egy érdekesség: jobban rá kell nyomni mint pl egy mach 3 gilette-t..
a nyakam pedig kipattogzott.(mach3 +borotvahab sose)
ez már mindig igy lesz? -
moma
őstag
válasz flash- #13879 üzenetére
Én is ilyet használok én nagyon szeretem, mert ritkán szoktam borotválkozni és erre más elektromos nem jó. Pontosabban csak azt nem, hogy szanaszét megy a szőr.
Én száraz arccal szoktam. Pengét én igyekszek nem vizezni, csak kifújom belőle.
És nekem nem pattogzott ki az elején sem, meg eddig nem tűnt föl, hogy rányomnám nagyon. Szóval lehet érzékenyebb valahogy a bőröd erre.we all deserve a bit of luck.
-
venom8888
őstag
Hello skacok, most vennem.elso elektromos borotvamat,szakallam nincs. Eros borostára vennem, mit ajanlotok? Olyan 30k ft a realis erte. De irjatok le amit tudtok. Voltam itt a boltban, de van
Braun 301s azt raktam a kosarba,de olvastam rola a arzkeresoben,higy nem vagja le jol ,tehat cussza raktam a polcra. Ea nekem jobban tetsik az az egyenes végű,nem az a 3 korongos izé. Nem tom mi a kulonbseg koztuk.[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Nincs valasz,vettem egy pro villany borotvat, bye a csoportnak.
-
Namelesske
addikt
válasz venom8888 #13884 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani de erős borostára inkább egy 3 korongos izét javaslom. Ebben az árkategóriában a Panasonic tud értelmezhetőt felmutatni ha sikerül megfogni egy rezgőkésest Lineáris motorral.
[link]
[link] [link]Ja most látom felszívódott a fehér por és a türelmetlen kisgyerek felül emelkedett
Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Sziasztok
A Philips.hu-n tavaszi akció van! Egész jó árak. Most vettem egy 66 ezer forintos series 7000-es borotvát 35 ezer Ft-ért, ingyenes szállítással. Valószínűleg az utolsó darabot. 😀[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Vale_46
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy a SH98/70 fejek kompatibilisek-e az S9031-el? Illetve érezhető-e a különbség a gyárihoz képest?
-
peti85
senior tag
válasz Vale_46 #13889 üzenetére
Igen, itteni ajánlás alapján meretem én is megrendelni S9031-hez. Tökéletesen passzol rá! Azt hogy jobb-e mint a gyári nehéz megmondani, mert az enyémen már jó régi volt a fej, így azt tudom mondani, hogy nagyon jó az SH98. De szerintem egy új SH90-nél is jobb.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!Használ itt közületek valaki IPL-es szőrtelenítőt? Nem régen szereztem egy philips lumea sc 1994/00-t.
És lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, de leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi a leginkább.Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
szakállvágót keresek.
Szempontjaim:
- megbízhatóság (ne menjen gyorsan tönkre, ne tépje az arcszőrzetet)
- sokféle állítható magasság (minél magasabb fésűk legyenek hozzá)Milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
angelside77
tag
válasz Psychopeti #13891 üzenetére
Próbál meg itt: [link]
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
artiny
őstag
BRAUN Series 9 9390cc a tisztito alomason csak egy program van , hosszu ? vagy letezik rovid program is, mind a harom csepp szokott nekem villagitani, nincs rajta gyors, rovid tisztitasi program?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
kb. 4-5 éves már a Philips borostavágóm. Egyszer leesett, szétszedtem, és láttam, hogy egy AAA akksi van benne. Most viszont már nagyon döglődik, feltöltött állapotban is gyenge. Egyértelmű akksi, azt lehet cserélni, viszont ennyi idő után a penge már cserés valószínű? Nincs összehasonlítási alapom egy újhoz. Mert akkor le kell cserélnem. Philips, Braun, Remington, kb. 15e Ft-ig egy minőségi kategória? -
Namelesske
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz Namelesske #13898 üzenetére
Jó és olcsóbb alternatíva lehet oneblade-re még a rowenta forever sharp készüléke.
Oneblade-hez elég borsos áron van a cserepenge ha igaz a gyári ajánlás hogy 4 havonta cserélni kell.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz vadászcsiga #13899 üzenetére
Most látom, hogy az Oneblade és a Rowenta esetében nincsenek fél mm-es lépésközök a hossz állításnál (a jelenleginél ez van). Sokszor változtatom, 1.5-3 között szoktam használni. Mondjuk megszokás kérdése, nem biztos, hogy hátrány ha nem lehet állítani olyan kis lépésközökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest