- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz Nagya21 #14149 üzenetére
Az SH90 szépen simára vág, nem volt vele gondom, de amikor vettem egy (eredetileg majd tartaléknak szántam volna) SH98-ast, meglepődve tapasztaltam, hogy az - ha mondhatni - még jobban levágta a borostát. Na ez már teljesen sima végeredmény. Szinte mondhatom, hogy minimum braun simaság már.. Az SH90 lett így a tartalék.
Reggel 6-kor borotválkoztam meg ma, most hogy ezt írom, megsimogattam az arcomat és mondhatom, hogy egy-két pici területet leszámítva (jobb - bal oldali arcélnél) még teljesen sima az arcom. De ott is csak éppen kezd pici borosta lenni. Gond nélkül lehetne így ezzel a simasággal randiznom is akár még. De ehhez meg már öreg vagyok.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
14 napos indokolás nélküli elállási jog.
Ez a jog megillet minden olyan természetes személyt aki üzleten kívül, például az interneten saját célra vásárolt.
Kivételek: Nem lehetséges az elállás akkor, ha olyan zárt csomagolású terméket vásárolt a fogyasztó, amely az átadást követő felbontás után már egészségvédelmi vagy higiéniai okból nem küldhető vissza (például: borotva, elektromos fogkefe, fehérnemű stb.).A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
drnet
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
drnet
aktív tag
Pont ilyen borotvád van? Milyen szert használsz hozzá?
-
fradi81
veterán
Nekem a 37-es, az nem jelzi a töltést százalékosan de ugyan ez. Mostanában egy másikat teszteltem, de ma ezt használtam, vizes kecsketejes szappannal, így elég jól csúszott a borotva, próbáltam avonos zselével az nem volt jó, figaró közepes. Van hogy a legegyszerűbb dolgok működnek jól.
moto g72, Ninebot d28e
-
zsoltzsolt
addikt
Philipsnél jó akciók vannak borotvákra, haj- és szőrzetnyírókra!
-
_pda_
tag
Sziasztok,
Már jóideje használok egy ONE Blade-et, azzal a fejjel amivel megvettem.
Most kezdtem el érezni, mint ha húzna.
Ti meddig szoktátok használni a fejet?
Mert mint ha a leírásában lett volna valami utalás, h a fejen lévő rácsos festékréteg ha lekopik, akkor kell cserélni?
Fejet most hol érdemes venni hozzá?Köszi
-
-
Namelesske
addikt
válasz Namelesske #14100 üzenetére
És a gyökér ok pedig:
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Mi a különbség a Braun Series 5 és Series 9 borotva között? Mert árban nagy. Előbbi 22000 Ft, utóbbi 100 000 Ft. Utóbbi annyival jobban vág?
-
Jenne
őstag
válasz Namelesske #14163 üzenetére
-----------------
Szomszédnak a héten kedden megjött a borotva amit rendelt. BEURER. Kései és a sziták teljesen azonosak az én Xiaomi Showhite borotvámmal. [kép]
Azt kell mondjam, hogy korrekt kis gép. Van fordulat szám, hozzá nyomaték is (nem úgy mint az én kínaimnál ami nagyon visszafogottan forog) és teljesen simára is vág ez a Beruer, és egyáltalán nem húzza a borostát. Szomszédnak "drótkefe" erősségű a borostája. És még ráadásul szépen is néz ki ez a borotva. A Beurer egy kiváló és korrekt német, főleg egészségügyi termékeket gyártó. Nekünk a hajszárítóink, az itthoni és a kisebb az utazásokhoz, ionizálósak (mind a kettő) és kifogástalanul teszik a dolgukat már több éve. Érződik a minőségi anyaghasználat.
Én is gondolkozom, hogy a mostani Xiaomi helyett veszek egy megbízhatóbb másodborotvát ezt meg kukázom. Én egy másikat néztem ki, ezt. Bár ennek is azonosak a kései/és a sziták, de biztosra veszem, hogy sokkal korrektebben működik mint a mostani sáomim. 2 év hazai gyártói gari, Type-C töltés. Mi kell még?[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Namelesske #14166 üzenetére
Köszi.
Az a Beurer viszont az egész korrektnek tűnik. Masszív, szépen néz ki, Made in Germany, saját töltője van, nem USB-s sz@r mint a kínaiaknak, szomszéd szerint teljesen jó és nagyon örül a vételnek. Ha egy évet bír csak, akkor már megérte, mert maga a komplett borotva már olcsóbb mint csak egy Philips S90-es fej. Én is kipróbáltam, valóban semmit nem húzza a borostát, és tényleg teljesen simára vág és több idő sem kellett. Olyan a végeredmény (nálam) mit a Philips S9031-esnél. Meg is lepődtem ezen.
Második borotvának nekem megfelelne.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Namelesske #14168 üzenetére
Tudom.
Csak a Beurer név jobban tetszik és szebb is mint a piros Redbull.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz vadászcsiga #14170 üzenetére
Hehehe... De így igaz.
A Beurer borotván az van a nyélen nyomtatva és a töltőn is, hogy Made in Germany. A töltő nem a kínai USB-s féle, hanem rendes külön töltőegység. A Philips töltő akár jó is lenne hozzá, csak a Beurernek vastagabbak picit a tüskéi a borotvában így nem lehet rányomni a Philips töltőjét. Mondjuk az ETA-n már Made in PRC van a nyélen és USB-s töltés, csak az USB kábelt adják hozzá.
Ismerősöm tavasz elején vett egy LG splít klímát, óccsón romániából rendelve. Amikor kicsomagolta, akkor látta, hogy egy mezei, alsókategóriás Hisense csak LG logóval. Csomagolásán és a klímán is Made in PRC. De legalább spórolt 40 ezer forintot.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
hozem
csendes tag
Erről a borotváról tud valaki valamit mondani?
Philips Series 9000 Wet & Dry S9985/50
Első elektromos borotvám lenne, nem túl érzékeny a bőröm, és főleg zuhany alatt használnám. Nem akarok vackot venni, de sok 100ezret sem szánnék rá. Ez pedig 60k-ért elég jó árban van most.
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Van valami bejáratott bolt Panasonic borotvához penge és szita vásárlásra?
Kerestem, de nekem ilyen "gagyi" boltoknak tűnnek nem is pontosan ugyan azzal a típus számokkal.
És persze elég drágák is 15 + 10 K áron nem túl drága? -
ruti
Közösségépítő
Sziasztok, nem értek a borotvákhoz, és gyors vásárlás szükséges.
Nem találok téma összefoglalót, ezért légyszi segítsetek:
Apámnak annyira elkezdett remegni a keze, hogy pengéssel már nem tud borotválkozni.
Neki ilyen helyzetben milyen elektromosat vegyet? Körpengést vagy egyeneset? Mi a különbség a használatban? Mire kell még figyelni?
Nem durva a szőrzete, de minden nap használná. Mit tudtok ajánlani?
köszi előre isSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Jenne
őstag
Akkor már inkább a Panasonic ES-RT67.
Beregisztrálva a a Panasonic oldalán, ha 2021. dec.31.-ig lett vásárolva, 5 év lesz a garancia.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
ruti
Közösségépítő
köszönöm mindenkinek
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Jenne
őstag
Nálunk láthatóan fordítottan működik ez a BlackFriday.
Éppen tegnap délután néztem rá erre a Beurer borotvára, akkor akció nélkül 13.190 Ft volt emagon. Ma pedig 16.853 Ff
De a Braunok is drágábban vannak mint egyébként a normál napokon.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok valaki használ [link] Rowenta TN6200F4 Forever Sharp Ultimate Xpert?
Esetleg vélemény róla.
Ebben az árban meggyőzőnek tűnik, de még sose volt Rowenta termékem.Philips szakalnyiro már volt, ugyanilyen árban, de nem győzött meg.
Sűrű, göndör szakállas van, meg a fodrász is megkuzd vele.
Csak szakáll és testszőr lenne nyirva vele.
Ha ez nem esetleg mást tudtok ajánlani?Üdv.: kóóó!
-
Jenne
őstag
Sziasztok! Van valakinek ilyen Red Bull borotvája? Ha igen, mi a tapasztalat? Ahogy nézem ugyan olyan szita/kés lehet benne mint a kínaiakban.
Valamit kell vennem, de nem akarok sokat költeni rá, csak a telekre vinném hétvégeken.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
De4d
őstag
Üdv. Philips one bladet néztem ki magamnak.
De ahogy látom 2 típúsa van a 2520 és a 2530 a külsőségekben ahogy elétér az nem érdekel (2530 bekapcsolójánál a markolat szürke nem fekete) de másban is eltér, pl más az aksi, tovább bírja a 2530as és hamarabb is feltőlt.
De árban már azért van különbség.
Megéri ezek miatt inkább a 2530 a 2520 helyett? (Az az aksi ami a 2530hoz van sokkal jobb élettartam szempontjából esetleg?)
10 körül néznék valamilyen szakállnyírót precíziós pengét, ezek a széles vágófejjel rendelkezőek amik olyanok majdnem mint egy hajvágó nem igazán érdekelnek.Minden jó, ha a vége jó!
-
ruti
Közösségépítő
maradtam a körkésesnél, mert a kézremegés miatt azt jobbnak gondolom,
és időközben szempont lett, hogy inkább vezetékes mint akksis,
a Beurer pedig biztosan tud hálózatról és akksiról is üzemelni,
így annál maradtam.
(a saját hajnyíróm -Braun- és a szakállnyíróm -Philips- is csak akksiról megy - ha tölt, nem nyír...és ez tényleg tud idegesítő lenni, főleg hogy egyiken sincs töltöttség visszajelző...)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy a Braun 7-esem helyett kipróbálnék egy Philips körkéses borotvát. Valahogy nem vagyok 100%-osan elégedett a Braunnal: nyakamon imitt-amott nem vágja le rendesen a borostát és az állam környékén olykor húzza is a szőrt.
Kérdés egy 7000-es sorozatú Philips vajon jó alternatíva lenne? Vagy attól sem várhatok jobb és kényelmesebb vágás minőséget?''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
törölt tag
válasz Zsombe #14190 üzenetére
Hát a puding próbája... akár még az is opció lehet, hogy 5000-es Philips olcsóbban, ha jó akkor jó és úgy vásárolni megnézni felsőkategória fej is illik rá és akkor még külön azt venni hozzá. Philips-nél nekem tetszik az átjárhatóság, alacsonyabb széria készüléket fel lehet tuningolni egy felsőkategóriás fejjel. Ha pénz nem akadály, akkor kapásból 7000 vagy 9000 szériát venni, most vannak akciók.
Preshave arcszeszt próbáltál nyakon? Én tartok egy Mach3-at is igazításra, szükség esetére.
-
kecso2009
tag
Sziasztok,
teljesen kezdő vagyok elektromos borotvák terén. Tudnátok segíteni, ami ár érték arányban megfelelő, mondjuk 15 ezer forintig mi az a termék, ami megfelelő egy borosta, vagy 2 max 3 napos arcszőrzet megfelelő borotválására?Köszi!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
[link]
egy ilyen Philips borostavágót szeretnék lecserélni.1.5 -2.5 mm között szoktam állítgatni, nyaknál pedig a műanyag fej nélkül. Van esetleg valami jó vétel, 10-15e Ft körül, amin nem kell sűrűn kést cserélni? -
artiny
őstag
Van aki Braunrol valtott mas markara es meg volt elegedve?
Nekem ezek a gepeim vannak:
Philips 2 koros, HQ9 szerias borotvam
Braun 5 szeria (Wet and Dry)
Braun 9 szeria - most reklamaltam meg(bekapcsolo gomb kiesett a helyerol), es ugy latszik vissza adjak a penzemet. Picivel tobbet vartam tole ( a nyakreszen, allkapcsnal nekem nagyon gyakran szortuszo gyulladasom van, mivel befele nol egy ket szall ott). Ezen a reszen nem is tudom ezekkel a borotvakkal lenyirni a szort, ide a Philips OneBladet szoktam hasznani.
Gondolkozom,hogy mas vennek helyette. Szerintetek erdemes valtani valami masra? - ha igen milyenre -
atua
aktív tag
Milyen borotvát érdemes venni mostanság 50-60 k-ig? Ajándék lenne, nincs preferencia, így a Philips/Braun/Pana hármasból bármi lehet. Itthonról, számlával.
Az LV65-nek van utódja? -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Philips Oneblade Pro-t, az tiszta sor, hogy a hozzáadott fésűvel 0,4 - 10mm közötti hosszt tud, de fésű nélkül simán csak a penge milyen hosszúságúra vág?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
drnet
aktív tag
Szia! Ma tudtam átvenni, mert a Media Markt webáruháznál gondok voltak. Ki is próbáltam, nagyon tetszik. Olyan simára borotvál, mint a penge, de nem irritál annyira. Semmit nem használtam sem előtte, sem utána. Majd még azt meg kell tudnom, hogy mit kellene előtte, utána használni, de már így is jobb, mint vártam. Ha jól emlékszem 3 napos volt a borostám, de nem okozott neki gondot. Még 1x-2x használom, és majd megy a karácsonyfa alá. (Úgy meg fogok lepődni. ) Köszi a segítséget mindenkinek, és én nagyon ajánlom mindenkinek ezt a típust.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Előtti szesznek teljesen megfelel a Barbon Pre Shave. 5-600 Ft körüli áron van ....DM, Rossmann...
Felviszed az arcodra, nem kell sokat, csak éppen annyit, hogy mindenütt nedves legyen, pár percet vársz amíg hatni kezd a szesz. Nekem bevált, én minden borotválkozáshoz használom. Majd karácsony előtt veszek megint a Müllerben Hattric Pre shavet, akkor szokták akciózni, mert most már normál áron is 2300 Ft, de 200 ml-es. Akcióban 1900 Ft szokott lenni.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs