- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapicsabi
tag
-
spiderjoe111
csendes tag
Itt egy jó leírás a készülékekről, hogy melyik a valós 100HZ-es (táblázat PMR/Actual sor) plussz egyéb információ.
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/36934-philips-lcd-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-3-a.html#post438194 -
dh66e
veterán
Sziasztok!
philips 6-os szériánél mi a belépési kód a service menübe? -
pappen
tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy 37PFL3507H/12 típusú TV-t, és nem tudom beállítani a digitális adásokat. A szolgáltató adatait (QAM, Symbol rate, hálózati azonosító) hol kell megadni?
Köszönöm!Üdv.
AMD-ATI
-
dh66e
veterán
csak tapogatózok,kézikönyve nincs vagy CD vagy súgó ami említi a digitális adások vételét?
ott kell lennie, ez tuti!
Esetleg csinálj egy újrahangolást úgy hogy DVB-C-t választasz ki az elején a kereséskor és állítsd át Németországra vagy Finnországra ez a régieknél bevált lehet itt is ez a gond.[ Szerkesztve ]
-
pappen
tag
Köszönöm!
Próbáltam Finnországgal, 22. lépésig semmi.
AMD-ATI
-
Alex91
félisten
Melyik modellt ajanlanatok, ha a kovetkezoket kellene tudnia:
- 32"
- fullHD felbontas
- USB-n keresztul media lejatszas (720p mkv), felirat kezeles
- CI modul
- 100 - 120k kozotti arEsetleg time shifting+PVR-t tudo is johet (ha ez dragabb az se gond).
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy digikábelem van,és az m1,és a tv hd-n néhány film 4:3-ban van,csak ha kijelölöm,hogy betöltse az egész képernyőt módban jó.Valakinek van valami ötlete?Philips pfl 7656-om van.
A válaszokat előre is köszi.Machete nem ír sms-t
-
Nemtom, nincs ilyen készülékem. Gondolom a digitális adás dekódoláshoz szükséges codec-ek vannak csak benne:
Formátum, konténerek: AVI, MKV, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Zenelejátszási formátumok: AAC, MP3, WMA (2––9.2 verzió)
Képlejátszási formátumok: JPEGA felvételhez miért kellene internet? USB-s háttértárra ment.
---
ficere: Mi volt a kérdés
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Alex91
félisten
A hasznalatija szerint (azt hiszem) benne van, hogy a felvetel beallitasahoz kell. De majd azert elolvasom , csak gondoltam van itt valakinek tapasztalata az ilyen TV-kel. Mert azt latom, hogy elvileg mit jatszik le, de hogy felirat, hang stb. kezelese megis hol van...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
őstag
A felvételhez kell internet a 7496-omnál... Ez egyébként szerepel a TV súgójában is.
Továbbá valszeg kódoltan rögzít a Tied is, mint az enyém. Azaz szgéppel nem fogod tudni visszanézni a .ts file-t. De kíváncsian várom, hogy mire jutottál vele.
Ettől függetlenül használom a PVR-t és szeretem. Arra jó amire kitalálták. Felvedd és visszanézd. Arra viszont nem, hogy filmet lopj' veleMeliora sunt bono inimica
-
Alex91
félisten
válasz bluemirage #4075 üzenetére
Meg csak nezegetem a TV-ket.
Az nem baj, ha csak a TV-n nezheto meg, de internet nincs ahova menne a TV.
A media lejatszorol valami velemeny?
-
válasz bluemirage #4075 üzenetére
Mit csinál akkor, ha nem kapcsolódik az internetre?
-
anrab
addikt
-
pappen
tag
Még aznap megtaláltam a beállítási lehetőséget. A csatorna keresés indítása gomb mellett van a beállítás gomb, csak nem vettem észre.
Magyarország választása esetén viszont csak a következőket lehet beállítani: hálózati frekvencia, hálózati azonosító, jelsebesség üzemmód.
Ma kipróbálom, hogy ezekkel mire jutok.AMD-ATI
-
dh66e
veterán
Ezekről beszéltem,ott lesz a megoldás.Sok sikert!
Anrab!
A digi eleve 4:3-as jelet kap ilyenkor,sok sok kópiát 4:3 képaránnyal vásárolnak meg a tv társaságok(óccó) ami manapság már elég vicces,de inkább dűhíiő ha laposod van..Persze van sok csatorna ahol letterboxban jön az adás(nincs kapcsolójel ilyen a retek klub viasat stb),de azt meg egy 16:9 es philips megoldja automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
rEme
csendes tag
Sziasztok!
Visszakerestem, elég rég került elő a típus utoljára, ezért meg merem kérdezni:
Az 5606 és az újabb 3517 közül melyiket kellene választanom, amennyiben árban nincs számottevő különbség köztük? (Igen, találtam olyan helyet, ahol még árulják az 5606-ost.) Számomra teljesen egyformának tűnik a két készülék specifikációja, pont ezért nem tudok dönteni. Már hónapok óta vergődök azon, hogy milyen típusú tévét vásároljak, most eljutottam a Philips-ekig, mert árban is és a szempontjaimnak is megfelelnek (LED világítású, USB-ről játszik le filmeket).
Tudnátok mondani pár gondolatot a tulajdonságaikról, ami dönthet a két termék között?
Köszönöm! -
Lehiñito
senior tag
-
őstag
Ha nincs Net, akkor nem tudok felvenni vele.
A műsorfüzet is fontos kulcs a felvételhez. Beállítható úgy, hogy a NET-ről szedje a műsorüzet az adatokat és beállítható úgy, hogy a szolgáltatótól.
Ha nem a NET-es forrásra van beállítva, akkor szintén nem tudsz felvenni és visszanézni is csak a műsorfüzet menüpont alól tudod, ha az a NET-es (hálózat) forrásként van beállítva.Meliora sunt bono inimica
-
anrab
addikt
válasz bluemirage #4086 üzenetére
magyarországi beállításokkal nekem nincs net-es epg.
finnországi beállítással van de akkor meg a csatornák nem jelennek meg. azt hiszem azt írja rájuk hogy azonosítás és ez így is marad.
akkor hogyan lehet felvenni? akár priviben is írhatnál róla mert nekem ez magas. ezért nem vettem még külső hdd-t sem. -
válasz bluemirage #4086 üzenetére
Hát ez maxi gáz.
-
-
őstag
Így van. Azzal nekem sem volt. Az elején úgy használtam, szolgáltatói EPG-vel. De nem tudtam felvenni. Közben bővültek a csatornák és emiatt újra kellett hagolni és akkor előbb finn-re, majd később németországra álltam át.
Finn-en és Németországon van NET-es EPG-n. De elég szar. Tartalma hülyeség. A szolgáltatói EPG-ben meg nem volt benn a HBO Max Pack 5 csatornája. Így hát rászoktam a hosszadalmasabb telextextre.
De csak így tudok vele felvenni, ami fontosabb.
Tehát nálam vagy rendes EPG vagy USB-re PVR. A kettő együtt nem megy
Ez egy apró bosszantó bug. De, mint TV (kép és hang) mint tudjuk... zseniális a többi tömegcucchoz képest.Meliora sunt bono inimica
-
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Egy új tv vásárlásában szeretném a segítségeteket kérni. A kinézett darab ez lenne: [link]
Ma vettem egy másik philips tv-t ([link]) és számomra tökéletes a képe, így érdekelne a nagyobb változata is.
Mi A kiválasztott tv-ről az általános vélemény? Van esetleg helyette jobb választás? Valahol 42" és 47" között lenne szükség egy tv-re. Otthoni tv-zésre, valamint filmezésre lenne használva, xbox, ps nem. A filmeket külső hddről valamint hdmi kábelen laptopról játszanám le (xvid, 720p, 1080p vegyesen). Ezek a tv-k az ntfs rendszerű usb-ket kezelik? Egy 1,5 terrás samsung vinyót szeretnék használni. Már különösebb elvárás nincsen, csak szép kép és hang
Szívesen várok minden ötletet, javaslatot, tanácsot. Nem vagyok elkötelezett egyik márka mellett sem, de az említett "kistesó" nagyon tetszett.
-
bodazo
tag
válasz bluemirage #4091 üzenetére
Milyen a netes EPG, mert lehet, hogy érdekelne. Mit takar pontosan, ez egy app a net tv-éhez vagy teljesen más. Képet tudsz bedobni róla.
-
anrab
addikt
szóval akkor nincs mód normális epg-s időzített felvételre.
elég szánalmas.
nem értem mi M.o. miért marad ki ebből? -
stickermajom
addikt
Szia!
Olyasmi EPG-t elő lehet valahogy csalni, mint a set-top-boxoknál? Úgy értem, hogy mikor lépegetek a csatornák között alul egy sávban jelenjen meg az aktuálisan vetített műsor. Elnézést a suta kérdésért!
Üdv,
stickermajom -
őstag
válasz stickermajom #4095 üzenetére
Nálam (7496) nem.
2 módon van infód az adott műsorról:Az adott csatornán állsz, nézed... majd:
"Opciók" gomb --> "Állapot menüpont" és akkor a teljes képernyőt kitakarva bejön egy oldal ahol bal fent látható, hogy mint nézel és egy csomó egyéb műszaki adat is látható az adott csatornáról. Jelerősség, Jelminőség, BER stb... Ekkor a kép nem látható, de hang hallhatóTök mindegy, hogy hol állsz, majd:
Belépsz a menübe "Házikó ikon", Ott kiválasztod a "műsorújság" menüpontot és megjelenik egy táblázatos műsorújság, amiben mozoghatsz. A Neked tetsző műsorszámra rányomva pedig arra a csatornára ugrik.
Ebben az esetben se kép, se hang, mindent kitakar a táblázat.Meliora sunt bono inimica
-
stickermajom
addikt
válasz bluemirage #4096 üzenetére
7456-nál sem Pedig jó lett volna.. Köszönöm szépen a választ!
-
ivanyi
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és szeretnék egy kis segítséget kéri.
A következő tv-t szeretném megvenni(PHILIPS 42PFL3007H) csak az a kérdésem,hogy mi a véleményetek róla? Sok jót halottam PHILIPS Led-tvkröl. Ezért döntöttem mellettük és nem mellesleg az áruk miatt is.Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs