- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Komoly egy ember lehet ez is, szerintetek?? [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz K Norbi #91161 üzenetére
Ő, izé..
Ismerősnek lopták már le a fasza lapátot és tettek fel helyette valami ratyit.
Meg az albaktörlő lopkodás amúgy isvért kív..kényes téma.TaaT, naja a hátsóval én is futottam egy pár kört, de ehhez az egészet cserélni kellene. A hagyományos valeo normálisan felment a karra, és jól is töröl.
Vilike, néha kirakjam a kulcsot?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
TaaT
nagyúr
Amúgy valszeg ebből már vágnom kell, bár igaz hogy a polo cucca rövid (négyesgolfon az ideális a polo kar, touran lapát)
kar: 26cm
lapát: 33cmTouran-é viszont már lehet túl hosszú
kar: 30cm
lapát: 40cmDe megoldom szerintem.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
K Norbi
addikt
válasz Rambovits #91169 üzenetére
(#91163) tomcsi23
Keresztapáméknak Pesten a fél autót ellopták! durva dolgok mennek fent.
Én meg kint hagyom a ház előtt akár egész héten úgy a kulcs benne és az ajtót is kinyitom! de a városba is.
Régen még fiatal koromban jöttem haza volt benne egy kicsi, és nem tudtam beállni. csak kiszállni az autóból! reggel kimentem kulcs minden lomom benne. úgy volt ahogy hagytam! Még a 2 es Golfom idejébe!
Nagyon szép járgány volt! 1.8 16V GTI[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
No.
Akkó?
Velence adott, hely akad, (aki volt tudja.. ) nekem a júni 29- júli 8 nem jó, nem leszek az országban.
Múltor csinázott valaki fasza onlány klikkelgetős időpont foglalót, nosza!"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
nagyúr
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Coyot
őstag
Urak!
Túl vagyok a kuplungcserén persze a DMF et sem hagytam akkor már benn. Viszont most van egy elvileg jó DMF em tarcsiba, amit max a kukába tudnék dobni. Az lenne a kérdés esetleg ezt nem lehet-e pénzé tenni foglalkozik pár cég a felújításával, az enyémnek meg alapvetően nem volt még baja - vagyis nem volt hangja - így egy próbát megérne az utánajárás. Tudtok esetleg olyan céget akinél van ilyenre lehetőség?
Ja és hogy jó legyen 1 napig volt 100%os a paszuly tegnap reggel melózni menet fogtam egy már körbeaszfatlvágózott kátyút. Egy centit benyomódott felni és minusz egy dísztrárcsa a végeredmény.
Persze tábla sehol, hogy vigyázz te gyökér 20 centis gödör jön. 100km-el később láttam meg hogy nincs meg a tárcsa meg hogy a felni is kapott. Este visszamentem az ominózus helyre hátha meglesz a dísztárcsám, az enyém nem lett meg de találtam még 4 et az út szélén eltaposva
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz szőröscica #91185 üzenetére
Este már volt kinn tábla persze... van így is esélyem? Mert reggeli képem nincs sajnos - konkrétan észre sem vettem hogy eltűnt a dísztárcsa.
Má' nem
-
Dr.Zoo
őstag
válasz tomcsi23 #91186 üzenetére
Te vagy az én emberem, drága Tesvérem...
Akkor nosza, hely adott, időpontokat meg keressetek. 1 napos, de akár ottalvós is lehet, a környéken akadnak elfogadható árú placcok. Maga a faház ugye nem nagy, de grillezni, bográcsolni tökéletes!
Többek egybehangzó véleménye alapján állítom, hogy ehetőt tudok bográcsolni. így eldöntitek melyik szimpi![ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Arcképgyáros
Klímán az ECON gomb mit csinál?
-
nagyúr
válasz -secret- #91193 üzenetére
A levegőt keringeti, csak nem vagy nem normál kapacitással üzemelő kompresszorral. Ezt asszem autója válogatja, hogy kisebb teljesítménnyel megy-e ECON módban a kompi vagy ki is kapcsol. Nem szoktam használni, mert így is alig fogyaszt a kocsi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.