- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Balupapa #91099 üzenetére
A kötelező biztositas alapja a teljesítmény, egyik-másik biztosító figyelembe veszi az autó súly-lóerő arányát is. Ezzel szerintem nem lesz probléma, a PD motort nézik.
Ha nem létezett gyárilag TT-PD kombó, akkor a cascót felejtsétek el. NKH sem lesz szerintem egyszerű ez esetben, de nulla személyes tapasztalatom van motorcserében, ha széthullik a tsi-m vezérlése, akkor 100, hogy Hozzád fordulok először tanácsért motorcsere témakörben
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Sziasztok!
1.6 BCB
Csikorgó, nyikorgó hangja van a hosszbordás szíjnak. Nagyon zavar hogy minden hidegen indítás után csinálja. Cserélve lettek a görgők és maga a szíj is, a vezérlés cserekor. Ha csak egy szisszenésnyi szilikont nyomok rá elhallgat, tökéletes csend honol. Nem is a bordás oldalára, hanem a simára felére. Azt mondják hogy amióta nem sót használnak útszórásra, és nincs fent a motorvédő, azóta megeszi a gumi részeket ez az új cucc amivel szórják az utakat. Most megvettem motorvédő burkolatot mindenhova. Az volna a kérdésem, van valami kence vagy szer ami megszünteti a hangot, vagy vegyek gyári szíjat hátha az nem fogja csinálni. Vagy esetleg van a gyárin kívül olyan aminél nem szokott ez előfordulni? Azt hiszem Dayco lett feltéve.
Vagy más egyéb okból is csinálhatja? -
törölt tag
Sziasztok!
Seat Cordoba 1.4, 1998-as kocsim néha párásodik, gondoltam pollenszűrő cserére. Hol található?
Másik kérdésem, hogy mitől van az, hogy ha fékezek és visszaváltok, amikor kinyomom a kuplungot akkor ingadozik egyet az alapjárat?Válaszotokat előre is köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
Oh shit, költenem kell az autóra. Főfékmunkahenger + szelepfedéltömítés.
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Főleg azoktól kérdeznék akik Bosoko ablaktörlőt használnak Golf IV-en vagy Bora-n.
Tervezem hogy veszek én is az enyémre (Bora Variant), viszont ugye a szükséges méretek 530/475mm. 530-as van Bosoko-ból viszont 475-ös nincs csak 480-as vagy 450-es.
A kérdés: Ti mekkorát vettetek a kisebbikből? Okoz problémát a plusz 5mm a gyárihoz képest vagy a 450-est kell vennem?
Továbbá mekkora szívás a Multi-adapteres felszerelése? Tart rendesen? Ahogy elnéztem nekem ilyet kell vennem ha sima U profilos karra akarom feltenni.
Esetleg valami ajánlás hogy melyik webshopból érdemes rendelni?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
VR6-Fan
veterán
megint olyan szellős lesz a fék
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Lacess
tag
Köszönöm, frankó mert a lányok szerint is a nagyobb mindig jobb.
Közben én is megtaláltam hogy nem kell multit vennem, van sima is ami nekem jó.
Viszont a vicc az hogy a 2db kerülna kb. 1500Ft-ba (nevetségesen olcsó) a posta meg mindenhol közel 2000. Leves meg a hús esete.
Esetleg nem tudod hogy valamelyik nagy alkatrészkereskedő hálózat forgalamazza-e? Gondolom nemnagyon mert jó és olcsó... Ha megkérdezhetem Te hol vetted/rendelted?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
TaaT
nagyúr
válasz Lacess #91132 üzenetére
Nem tudom forgalmazza-e valamelyik országos hálózat.
Próbálj találni ismerősi körben valakit akinek szintén kell lapát és akkor több fele oszlik a posta.
Az egyik fórumtársnak nem volt kompatibilis a passatjával a Bosoko, tőle vettem át a multikat.Give them hell Ukraine!
-
Morris
veterán
Ha lehet, akkor jó előre fixáljuk le a helyszínt és az időpontot, mert nekem nem egyszerű szabadságot kérném.
-
Morris
veterán
válasz szőröscica #91147 üzenetére
Eddigi életem folyamán egyszer ültem Flirt motorvonaton. Szóval nem hozták le őket Csabára. Én is V43-akkal tolom. Némelyik pfff...szavak nincsenek rájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest