- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
ilyen dupla légzsákot keresek [link]
ezzel élmény lehet egy "baleset"
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #91300 üzenetére
Mivel az Oktáv akkor még gondolatba se volt amikor gyártották az a4-et így gondolom maradtak a régi verziónál. Hiába faceliftes az ódi Mondjuk én attól a sz*r csőtől is kivagyok amin keresztül megy és persze az repedt szét nekem most megtoldottam de hogy egy 2 méter gumi csővőn spóroltak és berakta egy műanyag félkemény sz*rt sose értem meg majd ha lesz kedvem lebontom azt újrahúzom rendes szilikon csővel
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Mivel az Oktáv akkor még gondolatba se volt amikor gyártották az a4-et?
96-tól van gyártva az octavia, most nézem, mindig is permetelt az ódi meg 94-től. CSak két éven múlott hogy 2000 után sem permetezzen az ablakmosó. Na ezt soha nem értettem. Szép, meg jó, hogy minőségben ott van a szeren az audi, de nem követte olyan gyorsan a technikai fejlődést, mint a vw. Persze mindjárt jön valaki, hogy de bezzeg az S nyóc mit tudott, na igen, de azt nem engedhette meg magának mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #91307 üzenetére
Heheh én superb-n gondolkozok következőnek csak avval nem fogok tudni beállni az udvarra, az ódi is épp hogy befér a kapun
Csak a motor kérdésbe van fájó pontom vagy is amit mondtál a pd-kel kapcsolatban annyira nem győzött meg
siti: francba azt hittem golfod van és cserélünk spricni fejet
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
lenne egy olyan kérdésem, hogy amióta ki lett véve a gyári rádió ill csipogó, azóta mintha nem menne a visszapillantók fűtése.... lehetséges ez, vagy csak beképzelem magamnak? szóval lehet összefüggésben a hangszóró jobban mondva a csipogó kábelével a kinti fűtőszál kábele? még nem raktam vissza a kárpitot azért kérdezlek meg benneteket
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolt19900 #91315 üzenetére
Nem valószínű, de mérd ki.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #91315 üzenetére
Melyik oldalon nincs fent a kàrpit?ha a sofőr oldali,akkor nem fűti a tükröt,mert a kapcsolója a kárpiton van.
-
tresh
veterán
válasz szőröscica #91319 üzenetére
most nézem tényleg volt egynyóc tamás benne
-
Mappa
addikt
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #91318 üzenetére
iiii basszus tényleg.... köszi köszi
még egy másik "komolyabb" problémám, kérdésem lenne
Baranyában élek, és járkálok néha-néha a Mecsekben ami eléggé "hegymenetes" téma. No, azt vettem észre, hogy az autó egyszer csak megtorpan és sima szívó dízelbe vált át, hiába pörgetem nem akar menni. Leállítom és ezek után minden a régi.... én izzítógyertyára gyanakszom, mivel most már 6.5fokban is kicsit röcögve indult el a masina.... szerelő szűrőcseréket javasolt -amik meg is lesznek eszközölve- de ezen kívül mi lehet még a baj? a fogyimérő a bc-n nem mutat kirívó értékeket, és semmi hibaüzit nem kapok sehol sem a műszerfalon
pl. egyszer mentünk egy Magyarszék-Szeged távot, odafelé nem volt szinte turbó de visszafelé pedig tökéletes volt, és akkor is azt vettem észre, hogy dombnak felfelé ment el az erő a masinából
(tudom lehet, ezer+1 millió dolog amitől ez lehet, de mégis hát ha tudtok valamit ahol egyáltalán elkezdhetek nézelődni)
köszi előre is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #91326 üzenetére
Légtömegmérő? Mapszenzor?
-
zsolt19900
őstag
mondjuk ilyesmire gondoltam, hogy ott az erdőben menve más a levegő sűrűsége stb. de részemről ezek feltételezések voltak
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #91328 üzenetére
Lehet hogy elfáradóba van valamelyik és nem jó értékeket küldöd az ecunak ezért lett erőtlen
-
zsolt19900
őstag
de tényleg csak egyszer csak sitty sutty elinduláskor ugye nem huzatom amúgy sem mint a barom, de azért érzem hogy ott a turbó és aztán amikor már üzem meleg vagy a 0-90 között van a hőfok, akkor azért már adom neki és egyszer csak elmegy vadászni a turbó....
és ezek cserés alkatrészek, vagy kipucolandóak? nehéz őket elérni, kiszedni -cserélni, újat tenni a helyére?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #91331 üzenetére
erre is gondoltam -mert olvastam ezt is- de ennek akkor nem indulástól kellene "jelentkeznie"? szóval oly módon, hogy nulla turbó van és nem úgy, hogy amikor elindulok van, akkor egy kis idő múlva vagy van vagy nincs és utána ha leállítom pihen picit és megint elindulok utána ismét van és ismét vagy van vagy nincs?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolt19900 #91332 üzenetére
Nem. Amikor túlpörögné magát a turbó, vészmódba kapcsol.
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #91333 üzenetére
értem, oksi.... ez gondolom tapogatással és szemrevételezéssel megtekinthető, hogy valahol a csövön vagy valami csatlakozásnál van-e valami gáz.... mert akkor meg lesz vizslatva a dolog
-
zsolt19900
őstag
és ezeket a csöveket hol találom? pl a turbót az okés, de a lambdásat? vagy a map szenzort és a légtömegmérőt?
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #91336 üzenetére
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #91330 üzenetére
Vészmód. Az okàt egz turbó nyomás log megmutatja.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz zsolt19900 #91326 üzenetére
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek, vételezzek egy ilyen blututos hibakód kiolvasót, vagy mi lenne a megfelelő? gondolom nincs itt baranyai embörke, akinek lenne olyasmi dolga amivel gépre tudjuk dugni
-
Dr.Zoo
őstag
válasz zsolt19900 #91340 üzenetére
Van gépem, van progim, illetve van kábelem is.
De Gödön..egyébként az én turbócsöves hibámra a legnehezebb rájönni, pár szerelő beleőszült, de nem jöttek rá. volt diag is, online, akkorsem. of kórsz.
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
zsolt19900
őstag
válasz Dr.Zoo #91341 üzenetére
hihi tudom, hogy erre-arra vagyunk az országban innen és túl is épp ezért kérdeztem meg félve, de akkor megpróbálok időt keríteni rá, hogy fizikálisan megnézzem és ha az nem jut eredményre, akkor lesz majd valahonnan valami alkotva
pl. ebayes blututos mobilos vagy kábel+progi az mennyire bonyis dolog? megrendelni beüzemelni stb stb?
-
freaghill
őstag
válasz zsolt19900 #91342 üzenetére
Logot tudunk készíteni ha gondolod. Olvasni is tudunk, csak az a baj, hogy ez trial vagy franc tudja és csak 1 kódnak a megnevezését írja ki. többinek csak a kódját. Mondjuk kis guglizás utána már az is kiderül.
-
K Norbi
addikt
Az elsőket nem nagy durranás szétszedni! a hátsóktól viszont már én is félnék... azt nem merném szétszedni. ki kell szedni a kis ablakot is, gumi géderrel együtt ami ha megtörik elég ronda
Remélem még jó pár évig fognak működni hátsók nem sokat volt nyitogatva![ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz freaghill #91343 üzenetére
talán helybélim vagy? vagy miért írod így? egyáltalán nem konyítok ezekhez a hibakód olvasásokhoz azért kérdezek ilyen sötéteket
-
ßrainiac
addikt
válasz tomcsi23 #91323 üzenetére
Sot, a hatterkepem is!!4
-
freaghill
őstag
válasz zsolt19900 #91346 üzenetére
Nem lakom olyan vészesen messze
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.