-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
-
-
freaghill
őstag
válasz atos19881101 #76162 üzenetére
Egyszerűbb lesz a hálálás is. Egy két rántás este a monitor előtt...
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz focvis #76165 üzenetére
Szerintem a tied is nagyon jó a TSI-től hát ennyi az átlag, tehát ha úgy autózok,hogy élvezhető is legyen. Ha
spórolok akkor persze tud 5.3-mat, de az nagypapi tempó. Országúton, ha gurulok 90-100-al akkor 6,5freaghill, ne magadból indulj ki, köszi
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
-
zsolt19900
őstag
válasz Balupapa #76176 üzenetére
ó, hát köszönöm a dicséretet nekem is az volt az első számú terv, hogy télen beadom felújíttatni, mert nagyon sok sérülés van a felnin és nyárra szép állapotban visszateszem
1-2 évig marad is ez a felállás szerintem
ránézek a kis szarosomra, így képen is és mindig elmosolyodom
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
veterán
válasz rob210 #76184 üzenetére
Csak nagyjából sejtem, hogy hol lehetett, a DinoPark egyelőre érdeklődés hiányában kimaradt az életemből (még nincs gyerek). A Hévíz-Keszthely-Balatongyörök-Szigliget-Tapolca útvonalat járom be szinte heti rendszerességgel, tehát a 71-esen megyek, Te pedig vélhetően északról próbáltad megkerülni a Keszthelyi-hegységet.
Egy jó nyaraláshoz elengedhetetlenek a kalandok! -
Kiskokó
veterán
Na ennyit bírt az Ebayről rendelt optikai olvasó fej a DVD-s naviba... megint nem ismeri fel a navi DVD-t.
most azzal akarok megpróbálkozni, hogy valami olyan DVD-re irom ki a navit ami a lehető legvilágosabb marad írás után.
Hátha azt még betudja olvasni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Rick4
félisten
Srácok!
Szoktatok intercoolert takarítani?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
freaghill
őstag
Én takarítottam mikor sárvédőket lecseréltem. Ha Mágus véleményét kérdezed, akkor ő minden tavasszal vagy ősszel már nem emlékszem.
Megéri kitakarítani, mert ha patentul működik a turbód még akkor is jut a coolerbe olaj. Brigéciolt neki, 2 oldalt ledugózni, felrázni, hagyni állni utána meg kimosni vízzel.
Nekem jobb lett utána.Találtam is neked Totalcaros linket.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz freaghill #76194 üzenetére
Hétfőn lesz a takarítás, jelenleg nincs semmilyen tünet, de gondolom ha tiszta, jobb az mindenkinek.
2003-as Alhambra belső fűtőradiátor cserét ki vállalna be?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz kk831228 #76197 üzenetére
Orbánia az az ország, ahol az emberek megpróbálnak magukról minden felelősséget lerázni, másokra mutogatnak, és megmagyarázzák, hogy akármi is történik körülöttük, arról nem ők tehetnek. Na nekik való az aláírásom.
Mondjuk ennek ellenére én úgy gondolom, Magyarországon élek, ők meg éljenek csak Orbániában..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zsolt19900
őstag
tuti 2 l váltó olaj kell a lupo 1.4tdi be?
holnap adnám le a rendelést, azért kérdezem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
TaaT
nagyúr
válasz zsolt19900 #76199 üzenetére
Nem tuti, az enyémbe ennyi kell, hogy a tiédbe mennyi azt csak tippeltem. Mágus meg nyaral.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest