- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
No, hazahoztuk a verdát. Eddig nagyon szépen jött. Bivalyerős a motor, nagyon comfortos a belső.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Na rég jártam erre, de most beköszönök.
Nem tudom valakinek akad-e elfekvőben Audi 80 B3/cabrio alkatrésze
Konkrétabban ilyet keresnék. Egy B4-est szeretnék kicsit visszaöregíteni, nekem valahogy jobban bejön ez a teli-far.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
TaaT
nagyúr
Jó felni occón. 5x112 18"
Give them hell Ukraine!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Jövőhéten megtekintek egy b5 110-es tdi passatot és kérnék egy pár tippet mit nézzek meg a mocin?? Milyen hibái lehetnek a tdi -nek amikre fényt lehet deríteni egy áttekintésnél?? Nekem pd, tiptronic van ezért nem nagyon ismerem a tdi-t... Gondolom még a kettőstömegűt is meg kellene fülelni... Ja még azt mondta a srác hogy nem bicskskulcs van hozzá hanem sima. Van ezekből nem távos kulcs?? Köszönöm!! Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Dr.Zoo
őstag
válasz kk831228 #74408 üzenetére
A gond az, hogy egy 200e futott TDI motor ugyanúgy néz ki kívülről, mint egy 600e futott.
Azt meg lehet lesni, hogy az ALU hűtőhöz való rózsaszín hűtővíz van-e benne, illetve nincs a minimum körül. Az rossz ómen. De majd jön Mágus, és elmondja.
Nekem is volt, kimegy a világból, ha cserélgetve van benne az olaj.
És szigorúan manuális. Szerintem.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
kk831228
addikt
-
Ace owner
addikt
Felnézek facsera és mivel találkozok?
Galaxy Fold 4
-
-
Dr.Zoo
őstag
-
freaghill
őstag
Ha az AHU-ra fel szeretnék varázsolni egy VNT20-at az milyen módosításokkal járna?
Egyszer lesz egy csúcs+csip, de lehet idővel turbócsere is. A turbócserénél Plug&Play vagy nem?
Ha felkerülne akkor mit kéne még mellé cserélni?
Illetve ha VNT20-at szeretnék akkor mekkora csúcs kéne? 520 már kevés oda? -
Ck.
addikt
Arra gondoltam, h adok egy utolsó esélyt az autónak még a vese érkezése előtt.
Hazaviszem most augusztusban és az összes létező tömítést, O gyűrűt, stb. kicsereltetek, egyszóval darabokra szedetem úgy a motort, h még az anyja se ismerjen rá. A főtengely szimering kivételével, mert kivenni azért nem fogom a motort és a váltót se, hogy hozzá lehessen férni, már pedig ehhez vmelyiket ki kell. Ha ezek után megmarad a folyás, vagy megáll, de kiújul ismét, akkor jön a 330ci vese és a topic váltás.
Szerintem korrekt vagyok vele is és magammal is.[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
...
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz #10726912 #74430 üzenetére
Isten ments Papa, sose iszom. (kevesebbet)
Ég a belem, szvsz nem a legjobb döntés volt ez a házipálesz, tudtam hogy hiba volt otthon hagyni a Pajor kajszit... no mindegy, kipróbáltuk a terasz alatti grillezést, jó móka."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
varsam
őstag
üdv,
Passat B5-ben hogy tudom kivenni a rádiót? Sima beta van [link]
-
FET-MEN
veterán
Létezik egy a shell üzemanyaggal kicsit dinamikusabb a gép? Itt a környéken csak maszek kutak vannak, náluk tankolok. Na kiürült a nafta hazajövet balatonról és sümegen tankoltam shellnél. Hát érzékelhetően morgósabb harapósabb lett. Lehet benzinszűrőt is kidobom belőle majd. Nem volt még cserélve.
Iphone 7
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest