- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Jó tudom nem is azért mondtam, hogy lehozzam szegény!
Csak felkészítettem. Sajnos BPW-s 2.0- volt...
Állandó DPF bajok, turbo, olajpumpa (2 félével szerelték mindkettő típushibás)
vezérműtengely irreális kopás (DPF-hez is köze van)jó tanács Ellenőrizd időközönként, hogy nem növekedik e az olajszint a motorban.
Amugy jó kis motorok erős, pörgős. Nekem Multitroniccal volt A4 de nagyon jól ment az is.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Buster17
addikt
Ha 3 ajtòs akkor nekünkis ilyen van
Zeretjük csak annyi a baja hogy a csomban az a cd rendszer nem megy. Lemezt beveszi pörgeti a cucc elől látjais aztán errort ir, de lehet csak user error másik hogy elől jobbboldalt a lökösnél olajfoltos. Most a vákumos zár pumpa tört ripityára. Múltkor a generátor adta meg magát Nem elrettentés mert így is megy
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Majd egy hete havernak felkapta a Golf4 1.9PD turbója az olajat, de sikerült lefullasztani a motort néhány másodperc után...
Elsőre úgy tűnt "olcsón" megúszta...
A szerelő szétkapta a motort, eddig ami tönkrement:
- 1db hajtókar elhajlott
- főtengely sem 100%-os
- lefullasztás során tönkre ment a kettőstömegű
- és természetesen a turbóGive them hell Ukraine!
-
Kiskokó
veterán
válasz Mágus2 #42116 üzenetére
Hát kevesebb a baja és arról is tudni.
Szívótorok a típushiba meg még?
Elektromos fűtéscsap ő most más nem jut eszembe.Minden motornak van baja nem arról van szó.. hanem arról hogy a 2.0 egy Anomália, pont. (persze ki kell fogni a ritka szart is. stbstb)
narancsnn : tapasztalatokat osztok meg ami bárki segítségére , tájékozódására lehet....
Illetve Buster17 kollegának ugyan az az avatarja... nem kavarodtál bele véletlenül....
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
narancsnn
senior tag
-
Piwi
veterán
válasz Buster17 #42112 üzenetére
király igazából olyan autóval még nem találkoztam amire ne kellett volna költeni ha használva volt
VR6-Fan: látom Te is fent vagy CS-n ki tudja,lehet találkoztunk is már pár tuning találkozón még a régi autómmal
MunezXBK: az osztrák autókkal talán nyugodtabban megy az ember,mert itt azért jobban odafigyelnek mint az emberek mint a műszaki vizsgán az autó állapotára. nincs kenőpénzes műszaki hogy rá sem néznek az autóra mert utána igencsak megütik a bokájukat. persze itt is vannak rossz állapotúak,azokat a törökök árulják 1-2 hónap műszakival,aztán csodálkozik mindenki hogy műszakin meg fizethet keményen ha akar vele menni az ember
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
MunezXBK
nagyúr
-
-
-
narancsnn
senior tag
Na gyerekek!!!
Az irígység határtalan. Reggelre arra keltem, hogy be van törve a jobb első ablakom. (Anyósűlés ablak)
Hogy száradna le a keze aki ezt tette...
-
Morris
veterán
-
-
-
Morris
veterán
válasz narancsnn #42140 üzenetére
Nem lesz olyan drága ne izgulj miatta. Száradjon le a keze aki ezt csinálta!
Ha egy szélvédő egy 20-as körül van, akkor ez jóval olcsóbb lesz!Inkább örülj, hogy nem rántották végig a fényezést valamivel. Na az nem lett volna pénztárcakímélő!
Na, mentem melózni, jók legyetek!
bitpork: Segíthetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tavaly Balatonlellén voltunk nyaralni 4 napot,úgy néztem ki a végére mint egy főtt rák.
Idén is tervezzük a Balatont Júniusban valamikor,ha a munka nem szól közbe. -
narancsnn
senior tag
Na le is adtam a kocsit.holnapra ha minden igaz meglesz.:
-
válasz FoBCRaistlin #42149 üzenetére
Holnap Munez meg én Siófok -Sóstó. Sajnos kevésbé mobilan, mert Munez eladta a lelkét egy polír rejéig
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest