Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • napoleon2323

    tag

    Sziasztok!

    Tanácsot szeretnék kérni a következő "helyzetben" (a téma összefoglalóban nem találtam erre irányuló válaszokat).

    Szeretnék vásárolni egy nagyobb "batár" autót (amíg lehet). Ki is néztem egy Audi A8-at (D2, 1997, 4.2 - 220 kW - 299 Le).

    Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen korú és "osztályú" autónál minden is elromolhat (és valószínűleg el is fog), de nagyjából mik azok a típushibák, amikre figyelni kell?
    Vannak ismert hibái a példánynak (pl: nem működik a központi zár, hátul egy kisebb repedés a szélvédőn, néhány szilent a futóműben cserés, benzinszintjelző nem pontos, bal hengersoron picit nyomja az olajat a szelepfedél tömítésnél, első fékek fixen cserések). Természetesen be lesz vizsgálva a vásárlás előtt, de szeretnék több felhasználótól részletes képet kapni erről.

    Ezenkívül egy komplett vezérléscsere milyen összeget jelent (persze ez is függ a szerviztől, de egy nagyjábóli összeg)? A vetélár felett természetesen van tartalék az általános és a feljebb felsorolt hibákra.

    Az autót nem fogom gyakran használni, de ha igen akkor hosszabb távon (nagy valószínűséggel a 5 km-es kisboltba nem ezzel fogok menni, arra szerencsére van egy másik kisebb autó). :)

    Köszönöm előre is a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

    With every conflict I grow stronger!

Új hozzászólás Aktív témák