- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz hoember 2 #1250 üzenetére
akkor abszolút kiesik a gyári... a mélynél még talán elfogadható a hangrombolása az erősített kimenetes hajtásnak, de ha magasat is kéne vinnie az halál...
akkor ajánlom cseréld le a hangszórókat is, mert erősítőről már nagyon kilóg a lóláb! irtó gyenge a magas tartomány, a közép szinte nincs is, a mélyeket se nagyon bírják a 16-osok, azt le kell vágni 100-tól lefelé...
pl a Boschmann MB62CT 16.5e pénzért nagyon jó választás. szépen szól mind könnyű, mind tucctucc kategóriában is... a carstyling fórumán lévő szakik egyértelműen ezt ajánlják általános felhasználásra, ha nincsen pénz egy 50e-es rendszerre...
a kábelezést se spórold le! 4-6 csatornához minimum 10 négyzetmilis, de inkább 15-20-as kábel ajánlott. természetesen megfelelő teljesítményű biztosítékkal az akkunál! normális RCA kábel is kell, 5 méteres 1500-2500-tól a csillagos égig. hangszórókábel a 16-osokhoz minimum 1.5-es, de a 2.5 négyzetmilis se túlzás, a magasakhoz már mehet 1-es is... meg pár Y elosztó, papucsok a tisztább szereléshez, etc... gyenge kábelezéssel ronda károkat lehet okozni! recsegéssel, torzítással hazavághatod a hangszórókat és az erősítőt is!
ha gondolod szívesen segítek a bütykölésben! csukott szemmel is darabokra szedem és összerakom bármikor a kárpitozást, ismerem a kocsi adottságait...----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
kb úgy lehet számolni, hogy a tápkábel bő 5e, hangszórókábel meg RCA 2.5+2.5e, biztosíték és ház 1-1.5e... de ezeket tényleg nem szabad lespórolni... nekem ment egy darabig villanyszerelős drótról az erősítő, és meglepődtem mekkorát változott a rendes kábeltől... plussz fejre is állhatott volna akár az egész...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
ő a szett: [link]
stabil kosár, impregnált papír, gumiperem, stabil csatlakozók... és hallottam szólni is, tényleg tud... én is ilyet szeretnék majd a kocsiba, csak most nem fért még bele a kiadásokba... már csak annak kell alaposan utánajárnom hogy tutira befér e a gyári helyre kiemelőgyűrű nélkül, vagy azt szülni kell hozzá valahogy...
még sokat számít a hangban a rezgéscsillapítás - főleg az ajtóban... rá lehet költeni kész vagyonokat is, de nálam bevált a szimpla bitumenlap is, ami filléres. lehet -20-ban jobban teljesít a méregdrága cucc (nem keményedik ki), de nekem ez is megfelel... csak hőlégfúvó kell meg kis türelem...----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
köszi, az ilyesmi mindig jól jön, gyakran megtalálnak a haverok ha valami fejlesztést akarnak a kocsijukba...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
egyébként csináltam még egy modot a csomagtartóba: zavart az ülések csúnya háta, ezért gyártottam egy álfalat: 10 millis pozdorja, dekopírral egyik vége kerekítve, másik kicsit sarkosan kivágva, így pont beillik abba az U alakú idomba. behúztam SAL-os hangfalkárpittal, és még nappali fényben se mondja meg senki hogy nem gyári a cucc, annyira tökéletesen egyezik a gyári szürke filc kárpittal! az egész volt úgy 3e pénz, és mindjárt szebb a csomagtartó...
-
misimagaki
aktív tag
válasz <>jana<> #1240 üzenetére
Szia Jana!
Nem mondod komolyan, hogy Fótligetre jösz holnap? Az tőlünk pár percre van.
Megkeresnélek akkor, és feltartanálak egy kis ideig. Ha neked nem gond...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
hoember 2
aktív tag
Köszi fiuk mindenkinek a segitséget, de most nemigazán költenék 20-30-40 ezreket a kocsira, ugyaanis mi nem tudtuk megvenni kp ra a kocsit, iogy a bank felé havi tartozásunk van.
Lehet hogy nem kellett volna igy belevágni, de ha a kedvesemet és a gyermekünket biztonségban tudom ebben a kocsiban akkor nekem megérte.
Előtte suzuki volt, asszem nem kell bemutatni annak a biztonságát.
Mégegyszer köszi mindenkinek, s hacsak nem tudok a boltban hw cuccokkal fizetni akkor egyenlőre nem veszek semmit -
<>jana<>
senior tag
válasz misimagaki #1259 üzenetére
csörgess meg és akkor találkozunk ott
[Szerkesztve] -
<>jana<>
senior tag
szal akkor holnap meglessz az első ph-s octi találkozó sör virsli csajok meg minden
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
válasz hoember 2 #1260 üzenetére
Én vettem 15 eFt-ért egy használt Kenwoodot. Annyiért be is szerelték. Volt egy másik 12-ért is. Nem szól annyira tragikusan a gyári cucc. Nekem 8 hangszóró van benne. Dunakeszin lakom. Találkozhatunk, hallgasd meg.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
marsu
veterán
válasz misimagaki #1264 üzenetére
Kenwood, nem rossz. Nekem egy Sony volt, ami már mp3-mat is tudott, persze eladás előtt visszaraktam a gyári rádiót, aztán a Sony-t is eladtam, mert az új autóban volt gyári kazettás rádió plusz egy 6 lemezes CD tár. A következőben azt hiszem csak CD lesz, mp3 nélkül.
Press any key to continue ...
-
hoember 2
aktív tag
válasz misimagaki #1264 üzenetére
Nekünk is 8 hangszóró van benne, de messze nem szól olyan jól mint ahogy a suzukiban szólt 2 kalaptartóba szerelt hangszóró
-
Lui76
őstag
válasz hoember 2 #1267 üzenetére
Nekem akkora értékű autóm van mint a ti szerelt kereketek.
De amit szeretek benne az a Pioneer Mp3-as rádióm ,mert
a hátsó csatornákra lehet frekit vágni 90-100-160Hzre asszem ,így sem
hangváltó sem erősítő nem kell ,2db 20cm-es Somogyi hangszóró
kalaptartóba és kakukk.
Normál hangerőn szépen szól és így elég közvetlen mélyet kapok.www.kezmuveskeramia.hu
-
marsu
veterán
Sosem múltak még ilyen lassan a napok, mint mostanában ... Alig várom már, hogy végre március 14 legyen, és érezzem az új autóm illatát ...
Press any key to continue ...
-
Nakata
tag
Nekem majd egy hónap volt ,Tleg ti mikor cserélitek le a téli gumit..nyárira???Mert már igen erősen jó idő van.
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
marsu
veterán
-
<>jana<>
senior tag
én ma lescseréltetem a gumikat. állítólag neméri +venni az alufelniket.sokat fog veszíteni a komfortjából
-
Octi
aktív tag
válasz <>jana<> #1283 üzenetére
A komfort szempontjából tök mindegy hogy alufelni vagy acélfelni. Ami számit az a kerék és a gumik mérete.
Nekem télen a gyári 15''-os alu van fent 195/65/15-ös gummákkal.
A nyári 17''-os, 225/45/17-es görgőkkel. Na ennél észre lehet venni a komfort romlást.
Persze csak nálunk. Furcsa mód, ausztriában nem zavarMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Nakata
tag
Az Octaviához nekem adták a téligumit amiarum Bravuris 2-es,a nyári gumi Michelin Energy. Nekem mind a2ő ajándék volt,de sajnálom,hogy a nyári ugyan olyan mind a téli.195/65R15. De hát mindegy legalább van valami,ha nagyon hülyén fog állni rajta akkor veszek egy 17''-os alut(na meg persze gumikat)szóval nem lessz kis pénz a csere ezért idén marad a gyári
-=Old-Boy'S=-FoREveR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi