-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
A fehér füst bal oldalt a motor aljából jött, mikor kinyitottuk a motorháztetőt, akkor nem nagyon lehetett semmit sem látni..... de éget szaga is volt...... a fent belinkelt fotón mind a két gomb be volt nyomva, és mikor kikapcsolták, akkor abbamaradt a füst, és már hang sem volt, addig mint ha ment volna valami. Állófűtés van a kocsiban, de rossz, így az ki van kötve..... mosó srác szerint ő már látott ilyet, és akkor az volt, hogy az állófűtést sikerült bekapcsolniuk.....
-
Criton
veterán
válasz Criton #103265 üzenetére
Valami ilyesmi volt, nálam is Webasto van, de amennyire tudom, ki van kötve....
-
Criton
veterán
A vicc az, hogy azóta jönnek elő hibák, hogy márkaszervizben volt a kocsi, addig ilyen sem fordult elő.... lehet voltak olyan okosak visszakötni?
(#103267) TaaT : holnap utazunk, szóval most nem nagyon tudom elvinni, max hétfőn, a kérdés, mennyire lehet így most közlekedni? Semmi negatívumot nem tapasztalok menet közben.... valamint valami hibaüzenetnek nem kéne lennie?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz tresh #103260 üzenetére
Horvát autópályán is füstölt egyet egy autó, a szembejövő sávba emelkedőn, de olyat hogy nem lehetett látni az egész pályán 100 méteren... Mondjuk ott nem zárlat volt valószínűleg...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #103225 üzenetére
hát a lököst nem igazán szeretném levenni, így ha kap eleget marad így maximum szerkesztek oda valamit majd eccer
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Criton
veterán
válasz tresh #103276 üzenetére
hívtam szerelőt, szerinte gőz volt és semmi más..... de ha nagyon parázom, akkor reggel még út előtt rá tudnak nézni.... gőz semmiképp sem volt, mert égett gumi szagot lehetett érezni, de azóta megtettem vagy 100km-t és azóta nem jelentkezett semmi sem. Menet közben bekapcsoltam azokat a gombokat amik a mosás után is voltak, és most nem volt füst. Szerelő szerint ha nagy baj lett volna, akkor kigyullad a kocsi..... de reggel ránéznek.....
-
tomcsi23
veterán
válasz Mágus2 #103279 üzenetére
Na amúgy, ha ott van neki a hely, miért nem raktak gyárilag is
Spóroltak rajta konszernék vagy 2 ejrót.
No majd meglátjuk, hátha jobb lesz így az akkunak.Bazz, ilyen zenét, majd átmentem alfába. Még jó, hogy a mutatók intenzíven csapattak a képernyőn.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mágus2
Közösségépítő
Már az is elég megnyugtató, hogy nem marad a karácsonyfa beindítás után. Ebben ha 10V alá esik a feszültség, minden vezérlő csinál egy újraindítást, és a hozzá tartozó pilács addig világít. 2-3mp, de engem zavart, mert tudtam, hogy ezután a töltés program következik az emelt alapjárattal.
Remélem is hogy hamar feltöltődik, mivel van hozzá egy 140A generátor.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
jaj igen még valami lesz napirenden: féktárcsa ill betét előre, visszaolvasgattam és nem igazán lettem okosabb zimmermannt vagy ate-t javasoltatok, de abból is van szellőztetett meg lyuggatott meg bevonatolt meg ez is az is, kb. középkategóriát venném rá, azok melyikek lennének? unixból lenne rendelve, ha minden igaz
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #103288 üzenetére
Zimmermann bevonatolt ate vagy zimmer betétekkel és fejre áll az autó Ha ennél több kell akkor veszed ateból a bikábbikat
-
TaaT
nagyúr
Mondanám hogy Ate Powerdisc + Ate Ceramic de nem örülnél a végösszegnek
Mágus: Jó választás volt, te igazán ki fogod használni az adottságait.
Give them hell Ukraine!
-
Mágus2
Közösségépítő
Octaviara 170 euró a gyári 288-as első szett tárcsa és betét.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Nekem sima ATE tárcsám és betétem van. Tökéletes minden szempontból!
-
zsolt19900
őstag
oksi
köszönöm szépen, igazából a juridra ránéztem annyira nem vészes az ára, és a powerdiscre is ránéztem, annak sem valami vészes az ára, ha lejön belőle a kedvesség, csak unixban nem találom, hogy melyik az pontosan.... máshol néztem (fékmester) oda ugye nincs kedvezmény, de ott a shoppos ára is 20k/db alatt volt pl. a tárcsának az meg annyira nem vészes, azért nem egy párezer forint per darabos tárcsát és betét szettet szeretnék az autó alá tenni
unixban hogy találom meg a jobb fajta zimm és ate betéteket? cikkszámotok van esetleg? ill. tárcsákat
-
trance89
őstag
nos ma mehettem a golfért, hajtókarcsapágyak kicserélve és bizony katasztrofális állapotban voltak, pont ugyanaz a problémás széria amire rengetegen panaszkodnak:
045701D - felsők amiknél már a rezet is látni és az alsók - 045701E
ugyanez volt a helyzet náluk is, nagyon hasonló kilométeróra állásnál (nálam 179e): [link]
[link] [link]
hozzáteszem amíg hozzám nem került a kocsi másfél hónapja csak márkaszervizt látogatott olaszban, rendszeresen cserélték az olajat és nem szarra szóval erre se nagyon fogható a dolog
szóval aki szintén BXE-s okvetlenül és a lehető leghamarabb cseréltesse ki ezeket a szarokat, inkább ez mint motorcsere!![ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz trance89 #103295 üzenetére
És csendesebb, vagy nem vettél rajta észre semmit? A szar anyagú csapágy és a 30 000-es periódus nyírja ki.
Többé nem lesz vele baj, az új csapágy jobb anyagból van és a periódust is minimum a felére csökkentve megelőzhető a kopás.
BXE motor amúgy hiánycikk, a fent említett hiba miatt ahol befog a csapágy, ott megy a blokk is.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz zsolt19900 #103294 üzenetére
Én a zimmert 11-12 körül vettem darabját a fekmesterről a passatra és teljesen jó. A betét is 10-11 volt a zimmer vwsanyitól... A fékmesteren nem volt zimmer betét a weboldalon akkor így 2 helyről rendeltem... Mire is kell??
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
zsolt19900
őstag
válasz kk831228 #103298 üzenetére
há' pont abba akkor szerintem elegendő lesz nekem az is
-
mmdms
addikt
válasz zsolt19900 #103294 üzenetére
Hahó!
Ha jól emlékszem te rakattál tempomatot a passatodba pár hete, végül melyiket rendelted meg?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest