- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Prószáljuk meg, hátha! pl. okt. 16 szombat? Vagy valamelyik hétköznap ami nem csütörtök. Kb. ennyi ebben a hónapban...
Merci: ja, de a pince / borház / vendégház is mind zárva volt. Arra tudok gondolni, hogy esetleg Móron lehetett valami banzáj, bornapok, mert gyanusan minden is zárva volt...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Jahno
veterán
válasz tvamos #81352 üzenetére
Nem olyan büdös az, csak ne szagolgasd és ne magában egyed. Egy korrekt fura sós hal, nem sok extra. Nem ez lesz a kedvenc kajám, de én is hümmögtem, hogy mi lesz, aztán első szendvicsre rögtön kértem még kettőt. Konzervet szagolgatja a fene, mondjuk csoda nagy dög legyek hamar előkerültek, szóval van benne valami
-
Jahno
veterán
Hááááat, hétvégék jó részt kilőve és általában a hétfő is. Jövő héttől kb. kedd-csütörtök közé tudom berakni.
Ez is ilyen, esdig semmi nem volt, most asszonynak van még egy csomó felesleges lóvéja, egyből vettem színhazjegyet, fotós túrát, koncertet. Egyik kis színház jó volt, alig 50 személyes és belépő után azt kérdezték milyen sört szeretnék :-D És még a darab is jó volt.
Aztán kellene némi kockaklub még sok fotós móka.
Vagy Doodle naptár?
-
tvamos
nagyúr
A kedvencem az volt, hogy az egyik ismeros hozott egy olyat, ami mar tobb, mint egy eve lejart. A doboz ugy fel volt fuvodva, hogy meg a szegelyen az a vastag resz (nem tudom, talan ott zarjak le?) is megroppant. Az vagy 2 percig bugyogott a viz alatt. Annak volt bukeja. Pedig eleg tavol helyezkedtem.
Azert nem csak sos hal, meg van erjesztve, nem is tudom, szerintem olyan lehet, mint a kovaszos uborka. Azert olyan rohadt budos.
(#81357) Studi
Hat.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Basszus... lejart a szerkesztes...
Hat, en nem tudom, de nalunk megoszlik, hogy ki eszi meg. Fonokom szereti, de a csaladja nem eszi, igy o sem. (Mi meg nem hivtuk meg.) Inkabb azt latom, hogy a fiuk nagyobb resze megeszi, a csajok meg nem.
Ettol meg ez valami tradicionalis tartositasi modszer. Most meg kihivas, ha megeszed.
(#81354) Jahno
Mondjuk az vicces, hogy Youtuberek felbontjak, mint a vagdalthust, es megprobaljak betolni a belestul, meg pikkelyestul, es utana oklendeznek. (Mint a Speedzone-osok.)[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
"Prószáljuk meg, hátha!"
Yay!
"hátha! pl. okt. 16 szombat"
Nay! 16-17 tartok a Járatlan Utak Fesztiválon előadást meg kerekasztal-beszélgetést (akit érdekel, gyertek, Japánról fogok mesélni sok-sok képpel, a kerekasztal-beszélgetések pedig Ázsia ill. Utazás és fotózás témában lesznek)
Nekem a hé és pé-szo-vas napok kiesnek, így Jahnohoz hasonlóan ke-sze-csü szabad.
Egyelőre bedobok egy szerda 13-át, ha többeknek nem jó, akkor lesz doodleFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
válasz tvamos #81359 üzenetére
Aki úgy eszi, az hülye.
Mi rendesen nyomtuk, svéd "kenyér" paszírozott főtt krumpli, hal, tejföl, lilahagyma. Svéd asztalon:
Majd ettünk rendes grill kaját, biztos ami tuti leöblítettem vodkával is aztán haver kivitt az éjszakába fotózni, hogy ha valami lenne akkor ne a ház környékét okádjuk össze :-D
-
Freddy76
addikt
Most olvasom, hogy karácsongeri és márkyzaypeti nem lépnek vissza, így klárika lesz az ellenzék jelöltje, ez már tuti. Számomra egy nagyon nehezen eldönthető kérdés, hogy:
- A DK-nál és az ún. "ellenzéknél", vagy ha úgy tetszik "ellenzéki összefogásnál" nem tudják, hogy ebben az országban van sok ezer (százezer?) ember, akinek Gyurcsány éppoly vállalhatatlan, mint Orbán? És akkor sem fognak Klárára szavazni, ha ő lesz az egyetlen alternatíva?
- Vagy tudják, és a Fletót a Fidesz futtatja?Gyanítom, sok NER pezsgő pukkant a hír hallatán...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #81363 üzenetére
Tovabbra is tartom, ezek utan foleg, hogy az egyetlen hiteles part az MKKP. Ami azert kurva szomoru, hogy egy viccpart legyen az egyetlen komolyan veheto, nem megelhetesi ellenzeki ero
Lassan, de biztosan erik a kovetkezo valasztasra is a “szavazz fasszal” mozgalom tamogatasa. -
tvamos
nagyúr
válasz rbalint88 #81364 üzenetére
No azt megnézném, hogy az a bajszos f..sz felkéri Kovács Gergelyt a kormány alakításra. Na jó, nem...
Az viszont simán lehet, hogy egyik oldalnak sem lesz 50%-a. Valamelyik akkor Toroczkaival kell majd kormányozni?
Abból bármi is kisülhet, ami nem biztos, hogy jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
A fidesz eddigi választási programja a pénzosztás szinte mindenkinek, meg a stop Fletó, stop Karácsony. Ennek ellenére az ellenzéki jelölteknél 3ból 2 pont benne van ebben a gyűlöletkampányban. Esélye szerintem a Mark-Zaynak lenne. Mégis inkább elkezdenek egymás alá tenni. Ők vagy nem látják ezt, vagy mégsem olyan erős ez az összefogás, inkább nézik a saját sikerüket, mint a kitűzött céljukat, hogy leváltsák a jelenlegi kormányt.
-
.mf
veterán
"Számomra egy nagyon nehezen eldönthető kérdés, hogy:
- A DK-nál és az ún. "ellenzéknél", vagy ha úgy tetszik "ellenzéki összefogásnál" nem tudják, hogy ebben az országban van sok ezer (százezer?) ember, akinek Gyurcsány éppoly vállalhatatlan, mint Orbán? És akkor sem fognak Klárára szavazni, ha ő lesz az egyetlen alternatíva?"Az ún. ellenzék többi jelöltje Jakab kivételével mind azt mondja, hogy Dobrev = garantált Fidesz győzelem, mivel Gyurcsány felesége lévén annyira nagy az elutasítottsága. A DK-sok meg mutogatnak az eredményre, és az elemzők is kezdenek beleesni a DK csapdájába: ugyanis a DK messze nem ilyen népszerű, csak ennyire agresszíven mobilizált. Több helyről hallottam, hogy a DK-sok
szekta-tagjaikathíveiket emailben, telefonon többször is megkeresték, hogy menjenek szavazni. Az ellenzéki szavazóknak mindössze a negyede ment el előszavazni, ezen belül arányukban a DK-sok a legtöbben, így ők hozták az előválasztás első fordulóját - és ez az eredmény arról már nem beszél, hogy a bizonytalanok, a nem biztos pártválasztók, a kiábránduló, elbizonytalanodó fideszesek körében mennyire elfogadott - vagy éppen elutasított."- Vagy tudják, és a Fletót a Fidesz futtatja?"
Az örök kérdés... Amíg Gyurcsány a politikai színpadon vagy közelében van, a Fidesznek van kire mutogatnia, tehát az ellenzéket gyengíti, a Fideszt erősíti. Ahány ziccert kihagytak, ahányszor tétlenek maradtak, ahányszor nem használták politikai erejüket egy-egy ügy felkarolására vagy vitelére, és ahányszor belesétáltak a Fidesz elég nyilvánvaló politikai, kommunikációs csapdáiba, szinte már túl gyanús.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
madgie
titán
Nem akarom elhinni, hogy azt az egyszerű analógiát nem látják a közelmúltból, hogy Hillary volt az elsődleges oka annak idején, hogy Trump lett az elnök. Itt is ugyanaz a helyzet, le is írtad, miért.
.mf: Fletóra azt szoktam mondani, ő a mi kis Emmanuel Goldstein-unk. Mindig elő lehet venni, ha éppen nincs más, akit utálhatnánk.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kuntics #81366 üzenetére
"Esélye szerintem a Mark-Zaynak lenne."
Hát... Az a baj, hogy szerintem itt olyan emberek írogatnak, akik... Hogy is mondjam, hogy ne legyen nagyon sértő... A társadalom felsőbb szegmensében vannak. Mi itt egymás között megbeszélhetjük, hogy MZP, de attól tartok, hogy mi nem adunk ki sokkal többet, mint az a 600 ezer, aki elment erre az előválasztásra.(#81368) madgie
Elő lehet venni a DK-ban Niedermüller Pétert is, fa Ferenc nem jut az eszünkbe.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #81370 üzenetére
Erosen hiszek abban, hogy ok megkevesebben vannak, mint mi!
Amugy a ket utolso orszagos valasztasbol, meg ebbol az elovalasztasbol (MZP+Jakab) az lathato, hogy azert eleg nagy a jobboldali tabor, akik meg mindig a FIDESZ-Jobbik-Mihazank terfelen mozognak. Oket Klara asszonnyal nem hiszem, hogy be lehet huzni, es ha meg megnyerik a valasztast jovore, nagyon nehez lesz kormanyozni.
Mondjuk... emlekeztetnem kell magam arra, hogy bar jol kezelem az oszcilloszkopot, annyira en sem vagyok okos, szoval lehet, hogy nagy tevedesben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tvamos #81371 üzenetére
arra célzok, hogy nem a "sajátjaik" intézték, hanem olyanok, akiknek érdekükben áll az előválasztás torzítása. btw Klárika alapból jó választás lenne, jogi doktorátusa van, jogot tanít, volt politikus brüsszelben is, remek előélet, csak éppen gyéeffff árnyéka vetül rá, akármerre mozdul
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tvamos
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #81372 üzenetére
"Klárika alapból jó választás lenne"
Voltak olyan kinyilatkoztatásai, ami alapján én azt gondolom, hogy nem, de én alapvetően ideologiailag sem értek vele egyet. Ehhez jön GyF, meg Niedermüller árnyéka.
Amúgy meg legyen inkább egy Villamosmérnök, olyan még úgyse volt."arra célzok, hogy nem a "sajátjaik" intézték, hanem olyanok, akiknek érdekükben áll az előválasztás torzítása"
Én hiszek abban, hogy ez nem volt jellemző. Szerintem inkább trollok voltak, azért a sok érvénytelen voks.[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Ezen azért padlóztam.
Kiindulva ebből, meg a sok noname (számomra a fele az) jelöltből, meghasonlottból (jobbik), elkurvultból (melyik nem?) nem tudom kit lehetne választani. Mivel nem követem a napi politikát, csak azokról tudok keveset akik reflektorfényben vannak. És sztem milliók vannak így mint én.
Szóval ki érti ezt a Karigerit. Nem komálom annyira a srácot, van persze rosszabb is, de hogyha ennyire nem akar politikus lenni, akkor pisztolyt nyomnak a fejéhez???"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
.mf
veterán
válasz Mr.Csizmás #81372 üzenetére
"btw Klárika alapból jó választás lenne, jogi doktorátusa van, jogot tanít, volt politikus brüsszelben is"
Oké, de valami pozitív érved is van, miért is lenne alapból jó választás?
Jogász? A fidesz nagyja jogász, meg is látszik: Matolcsy is a sorok között olvasva elismeri, hogy a gazdaságpolitikai kérdéseket elkúrták, a teljes régió beelőzött és lehagy minket; ellenben amiben a fidesz nagyon ott volt: kiskapukkal, törvényekkel, rendeletekkel legálisra lepapírozni a legnagyobb mocsokságokat is. Az, hogy egy politikus jogász, nálam nem plusz, hanem mínusz tíz pont.
Volt politikus Brüsszelben? Szájer, Deutschtompika is...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Freddy76
addikt
Ez a baj az ellenzékkel, súlytalan emberei vannak. Orbánról, Lázárról Szíjártóról, Varga Juditról, Varga Mihályról, Palkovicsról, Matolcsyról sok rosszat lehet mondani, de van kiállásuk, és el tudom hinni róluk, hogy el tudnak vezetni egy bankot, vállalatot, minisztériumot, vagy országot. Karácsonyról valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha egy kormányülésen összeveszik egymással Dobrev miniszter és Márki Zay miniszter, akkor ő az asztalra csap és megoldja a problémát...
-
.mf
veterán
Azért tegyük hozzá, ez egy 2017-es cikk, a felvétel pedig lehet még annál is régebbi.
Én megértem. Valakinek valamit már végre lépni kell, ha változást akarunk. Az ún. ellenzék nagyja használhatatlan, vagy béna, vagy fidesszel együttműködő, vagy megélhetési politikus, akinek mindegy, mi van, csak négyévente kapja meg a székét, utána leszarja az egészet. Itt volt x év, ellenzékből támogatták a kormányt azzal, hogy alig csináltak valamit, alig léptek valamit, belesétáltak a csapdákba és célpontot nyújtottak, de a legrosszabb: nem újultak meg, nem szabadultak meg a megosztó, leszerepelt vagy korrupt figuráktól, egy fikarcnyit sem próbáltak hitelesebbé válni. Szóval a régi ellenzékkel nehéz a fidesz ellen bármit is elérni. Kellett egy új, hitelesebb arc, aki nem Gyurcsány-DK, nem MSZP, és nem is Jobbik.
A Kutyapártban sem azért lett 2017-ben az a döntés, hogy foglalkozni kell a "komoly" politikával, mert az mennyire jó egy addig inkább a politika parodizálásával, street arttal és társadalmi ügyekkel foglalkozó kicsi mozgalomnak; hanem azért, mert a helyzet egyre tarthatatlanabb, az ún. ellenzék pedig ezen nem tud, vagy mintha nem is akarna változtatni.Freddy: ebben azért vastagon benne van a Fidesz-propaganda is, akik évek óta pont így akarják beállítani Karácsonyt. Aztán mégis vezeti a fővárost, és ahogy már nem tudta a közmédia sem kikerülni, hallatszott, hogy kiáll dolgokért.
Lézerjani, Szíjyachtos, Palkovics és társaik meg lehet, hogy kiállnak és vezetnek valahova, de az nem biztos (sőt...), hogy a jó irányba.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
tvamos
nagyúr
"megélhetési politikus"
Ezt mindig olyan nehez szivvel olvasom. Nekem ugye az elektronika a maniam, a hobbim, meg a munkam is, es igen, meg akarok belole elni. Van, akinek azert nem ennyire a hobbija, mint nekem, es megis kivaloan csinalja, jobban, mint en, es o is meg akar belole elni. A politikus detto ilyen. Meg akar belole elni. Es szerintem ez nem baj. Nem azt jelenti, hogy egy korrupt bunozo, aki meg le is nezi az allampolgarokat. Raadasul a forditottja is igaz, aki nagyon hisz benne, az sem biztos, hogy jol csinalja. Sot!.. Lehet, hogy elvakultan nyomja a baromsagot.(#81380) Mercutio_
Szerintem siman lehet, hogy csak a masodik korben megy el valaki.(#81378) Freddy76
No igen, ez valahol azert jogos. Sokszor gondolok arra, amikor nem foglalt allast a zugloi parkolasi szavazason. Az elegge kiverte nalm a biztositekot.(#81377) Mr.Csizmás
"a zakóm televan az egész operett panteonnal"
Ertheto. Szerintem mindenkinek, oldaltol fuggetlenul.(#81375) gorgo
Szerintem Karacsonynak ez az imidzse. Kicsit olyan sajnalatra melto, az ember megsajnalja.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz tvamos #81381 üzenetére
Úgy tűnik, mást értesz alatta.
A politikusok javarészt egy-egy hely képviselőjeként vannak megválasztva. Helyi ügyeket kéne képviselniük, helyi emberekkel egyeztetniük. Ehhez képest a többség leszarja, négyévente megjelennek a pártjukkal kampányolni, utána eltűnnek, semmit se foglalkoznak azokkal, akiknek az érdekeit képviselniük kéne, sőt, akár az érdekeik ellen is tesznek, ha egy vállalkozó-beruházó úgy jattol neki, vagy ha a párt azt mondja, így kell leszavazni. Itt nem képviselők vannak, hanem pártbábuk. Akik közül sokan soha semmi mást nem dolgoztak, semmihez nem értenek, csak magasra nyalták magukat egy pártban. Ragaszkodnak a bársonyszékükhöz, mert anélkül kopp lenne.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
.mf, még mindig megválaszolatlan a kérdésem: van egyáltalán a fősodratú témák közül olyan, amiben Te másképp gondolkodsz, mint a Telex újságírói?
#81363 Freddy76
"Most olvasom, hogy karácsongeri és márkyzaypeti nem lépnek vissza, így klárika lesz az ellenzék jelöltje, ez már tuti."
Számomra ez szinte mindegy is, mert garantáltan nem szavazok olyan politikai tömörülésre, amelynek a tagja..."Ez a baj az ellenzékkel, súlytalan emberei vannak. Orbánról, Lázárról Szíjártóról, Varga Juditról, Varga Mihályról, Palkovicsról, Matolcsyról sok rosszat lehet mondani, de van kiállásuk, és el tudom hinni róluk, hogy el tudnak vezetni egy bankot, vállalatot, minisztériumot, vagy országot. Karácsonyról valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha egy kormányülésen összeveszik egymással Dobrev miniszter és Márki Zay miniszter, akkor ő az asztalra csap és megoldja a problémát..."
Ezt akár én is írhattam volna...
-
tvamos
nagyúr
"A politikusok javarészt egy-egy hely képviselőjeként vannak megválasztva."
Az egyik reszuk igy, a masik reszuk meg listas. Mondjuk a mienk komolyan jutyuberkedik... vagy celeb. (Pócs)
"semmit se foglalkoznak azokkal, akiknek az érdekeit képviselniük kéne"
Az az igazsag, hogy szerintem erre ott lenne a polgi, minek megegy vizfeju? De ha mar megis ott vannak, akkor valoban mozgolodhatnanak tobbet."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
A mindenit!
https://youtu.be/cnWRTigEpr4
Nem gondoltam volna.[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Megjött a villamos... Így viszont eléggé kihúzták a kormány lába alól a szőnyeget, mert szerintem MZP behúzhatja így a második kört. Akkor meg már csak az kell, hogy jövő tavaszig kitartson ez a nagy egyetértés.
-
tvamos
nagyúr
"Akkor meg már csak az kell, hogy jövő tavaszig kitartson ez a nagy egyetértés."
Az nem eleg! Szerintem akkor jon a fekete leves, ha megnyerik a valasztast. Akkor nagyon komolyan meg kell majd gondoljak, mit mondanak, es mit csinalnak.Azert kivancsi lennek, hogy tenyleg belatta Gergely, vagy valamivel megzsaroltak!..
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok,, olcso 100-150€ arsavos. 2.1-es TV Soundbarok kozott van valami ajanlott best buy model? Nem lenne rossz,ha tudna BT-t aptx/hd audio-val
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Újabb találkozás valósággal:
Próbáltam regisztrálni a harmadik oltásra, de az EESZT honlapja szerint nem vagyok jogosult. Feleségem, aki ugyanott, ugyanakkor, ugyanazt kapta, tud regisztrálni. Nosza telefon, kb. 35 perc után kapcsolnak emberhez, elmondom mi a probléma, rögtön mondja, hogy lépjek be itt, menjek oda, ellátás fül, leletek, dokumentumok, keressem meg az oltási igazolásokat, és nézzem meg az adataimat. Látom el van írva a születés 08.30 helyett 08.29. Hát ezért nem tudok regisztrálni, mondja a hang a vonal túlsó végén, mert az én TAJ számom mellé a rendszerben nem az a születési idő van rendelve, mint ami az oltási igazolásom.
Akkor javítsák ki, kérem naivan, az adatok náluk hitelesek, minden stimmel csak egy elírás van, nem lehet gond. De lehet, mert ők nem tudják javítani, csak az oltópont. A probléma nyilván ismert, mert amikor mondtam, hogy mi a bajom, rögtön az adatok ellenőrzéséhez navigált, de akkor is csak az oltópont tudja megoldani. Hívom a Rókust, mert ott oltottak, a portás közli, hogy az oltópontot nem tudja kapcsolni, mert ott nincs telefon, mert ha lenne, akkor hívogatnák őket. Elmondom mi a probléma, hát, szerinte menjek be hétköznap 10-14 óra között, és ha van bent adminisztrátor az oltóponton, akkor javítják. És ha nincs? Akkor menjek vissza másnap.
A papír igazoláson jó dátum szerepel, az ügyintéző félrenyomott a dátumnál. Ezzel semmi gond nincs, hibázhat, ráadásul áprilisban eszelős roham volt náluk. De hogy egy ismert problémát ne lehessen kijavítani, azért az siralmas...
-
cdl
senior tag
válasz Freddy76 #81394 üzenetére
Ellenpélda
Volt ma időpontom jogsi hosszabbításra az okmányirodába.
3/4 órával hamarabb érkeztem bizonyos okok miatt. Semmi gond, húzzak sorszámot, amelyik szám hamarabb megjelenik, Én jövök. De addig is egy fényképet, aláírást csináltassak.
5 perc múlva sorra is kerültem. Kedves hölgy mondja, hogy itt 4000 huf lenne, de ha otthon csinálom, ingyenes. Kell egy 3 évnél nem régebbi ügyintézés, ahol fényképet csináltak rólad. (személyi pl)
Meg az orvosit a háziorvos töltse fel a felhőbe. (ez nem volt meg, ott Ő megcsinálta gyorsan)
Megköszöntem a lehetőséget, és elbúcsúztam. Itthon 2 perc alatt elindítottam az egészet, Várom a jogsit a postaládámba
A covid áldásos mellékterméke a dolog, azóta lehet.Aki esetleg már túl van a harmadik oltáson, hogy lehet vakcinát választani?
Október végén lejár a 6 hónap. mennék oltakozni.
Még az időpontfoglalásnál, ott helyben, vagy ami éppen van?
2 Astra után Én a Modernát helyezném előtérbe. -
Balinov
titán
Srácok, beszéljétek le egy 2016os Mazda 6 2.2 D 150 Se-L Tourerrol, fehér, hudon kívül minden ill half-leather, km is átlagos. Avensist nyáron megcsuktak, most fizet majd a biztosító (a curva annyukat, AXA) és most hogy már nem kell önerőre vagy lakberre tolni félre a lóvét, mint az elmúlt 3 évben beleugranank valami fiatalabba. Dmfen kívül van valami drága kehje a 2.2dnek?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Melóba ingazni, kirándulni, nem túl sok napi km-re. Tudom, ehhez a benzin lenne jobb de egyszerűen nem vagy alig van 2les vagy 2.5os benzines használtan
Szerk. Kombiban meg megugysincs
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz Freddy76 #81394 üzenetére
Na majd kiderül a magamfajta valóság is. Most kaptam egy marok beutalót ide meg amoda és holnap már megpróbálok időpontokat kérni. Az úgy kezdődött, hogy reggel konkrétan nem bírtam kimászni az ágyból, mert megállt a derekam oszt kész. Bizonyos szögben nem hasogat annyira, mint a többiben és csak pislogok, mint hal a szatyorban fogat csikorgatva. Délutánra már némi szögletes járással elbírtam magammal.
-
rbalint88
addikt
válasz Balinov #81396 üzenetére
[link] nem egyedi eset elvileg, de cdl valoszinuleg tobbet tud ezekrol Plusz a te hasznalatodra nem valo.
Ha a fiatalitas a lenyeg es belefer egy kicsit kisebb bode, akkor Auris kombi hsd, 2015-os facelift utani
Jahno: jobbulast! En legalabb tudni fogom az okat, ha beall a derekam, a gyerek vezetteti magat es hat van koztunk egy meter, amit karbol es derekbol kell kompenzalni…
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest