Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz spanyoll #64751 üzenetére
amúgy meg a fene tudja, lehet, hogy olyan vagyok
Szerintem az igazság valahol az Ákos-féle "női princípium" bullshit és a férfigyűlölő feniminzmus között van félúton. Csak ez nagyon ingoványos terep, elég ha csak a saját házasságomra gondolok (amit majd egyszer besörözve talán kifejtek egy összejövetelen...) -
spanyoll
addikt
Gyere velencetó tekerésre! Ott megbeszéljük, bár úgyse megyek, csak megint pofázok róla
De hátha.Apropó: bringát leporoltam, felpumpáltam, holnap azzal megyek melóba. Kíváncsi leszek nagyon, mert eléggé kis utcákban kéne menni, hogy ne a rohadt nagy forgalmú utakon menjek. A mekdonáccos navi mondott érdekes útvonaltippet, azt majd jól letesztelem.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
*Ropi*
félisten
válasz Fandango #64746 üzenetére
Qualcomm QC2.0-sat akartam de benéztem, ahogy a kábelt is valamelyik hajnalban (az S7 Edge sima USB csatlakozós). Szóval amikor rájöttem, vettem 3 db dupla QC-s töltőt meg ugyanannyi normál micro USB-s kanócot is, de azokat nem adom.
Mielőtt valaki kiszúrná: ezekhez semmi közöm.
(#64747) m3ss: "...tudom, itt szabad hirdetni..." Pont ezért. Inkább ismerősöknek adom (el) őket, akiknél tudom, hogy jó helyük lesz. Egyébként sem sűrűn jelenek meg mindenféle kütyükkel, amiket hirdetek: 1-2 évente egyszer talán kibírható.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
L4mie
veterán
válasz madgie #64681 üzenetére
Ahh köszi népek igen gyönyörű ország... Ajánlom mindenkinek....Csak nyaralni ellenben drága. De így elviselhető, már ha nem folyton a kocsira költetek mint mi.... Tényleg mitől lehet hogy egyszercsak elkezd rázni mint a fene 80-100 között és utána fékezéskor még jobban? Előtte volt egy nem satu de azért nagyobb fék egy fotó miatt kavicsos úton....95 ös Toyota Estima/ previda... Itt leírtam, de szerintem nem fogok érdemi választ kapni [link]
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Real_Necro
veterán
Oké, hogy minimálbér 450-500k (de átszámolva). Tedd hozzá, hogy mennyi ebből a megélhetéshez szükséges... gondolom úgy már nem lesz sok? Vagy tévedek?
Persze a látvány pazar. Fórumtárssal nem találkoztál?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #64759 üzenetére
Megélhetés nem annyival drágább mint amennyivel többet kereshetnek itt a népek.
Szerintem fék lesz, fekpedal rázott korábban is amikor nagyobb sebességről lassitottam. Na majd a szakik mondanak rá valami okosat.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Balinov
titán
Délután - St patrick's day 1425 6pint kézműves sor, vagy 8, jó a hangulat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Balinál a nálunk az Írország.
NálunkItthon az ír/kelta/anglománok és a pub tulajok, angol pia forgalmazók hozták be a köztudatba gondolom.Speciel most jól csúszna valami angol sör de sajnos csak belga van itthon
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #64767 üzenetére
A lidl akciós belga pakk maradéka bort nem mondom meg mennyi van viszont ha ismertek olyat akit érdekelne egy Gere Kopar vertikális sor (2006-7-8-9-11-12) és/vagy 2009-es jubileumi címkés (csak ládás rendelésben volt megvehető 12-es ládánként 1) palack az dobjon egy privit!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
válasz Balinov #64768 üzenetére
Elkéstél vele egy napot, de értékeljük az igyekezetet
Egyébként meg mindenkinek a ... jó dolgát. Én már december közepe óta egy kortyot sem ihatok, szóval most még a csíkinek is örülnék (pedig alapból nem vagyok oda érte). Ráadásul holnap jönnek apósomék, állítólag ír whikey-vel és Guinness-szel felszerelkezve, én meg max nézhetem, ahogy a többiek isznak.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #64772 üzenetére
Gyógyszer miatt. De lassan vége lesz ennek is.
A sok pia meg a nők eltárgyiasítása után itt van egy okos nő: NSFW
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
Ezt csak úgy 5kili, bemelegítés, nyújtás.
-
Mercutio_
félisten
Akit érdekelnek viszkik:
Március 17-19-ig a hirlevelük szerint a Koktélbolt webshopjában akciósak egyes Glenfiddich maltok, PATRIK3 a kód kivéve ahol PATRIK2 , 1 vásárló 1 kupont tud felhasználni.
Árak a kód beírása után:
12y 7490.-
15y 12125.-
18y 17730.-
The Original 19810.-Valamint bár ezek blendek, de hátha valaki szereti, vagy ajándékba mittu domain:
Monkey Shoulder 7850.- PATRIK2
Az alábbiakat nem ismerem, de szintén akciós:
Tullamore Dew 4180.-
Grants 3410.- PATRIK2
Grants Sherry Cask 3495.-
Grants Signature 3535.-
Grants Ale Cask 3990.- PATRIK2[ Szerkesztve ]
-
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #64780 üzenetére
Mi van, ha téged basztatnak, az nem olyan jó?
Amúgy viccet félretéve, a Gere Kopar (a-val, bazmeg, a-val!) megtestesít mindent, ami miatt a magyar borpiac beleragadt abba a posványba, amelyben évek óta dagonyázik. Tökéletes vétel mindenkinek, aki rajongani tud egy címkéért...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #64781 üzenetére
Passz.
Freddy: Én kit basztattam?
Kopar: Szerintem sose állítottam az ellenkezőjét, túlárazott, mint minden villányi. Attól még van aki megveszi, különben nem fogyna.
-
Lassú Víz
addikt
Baszki, ez nagyon durva. Csak azt sajnálom, hogy a nem egy 40 tonnával megrakott kamion állt a kajakos srác helyén.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #64786 üzenetére
Khm, a fujival kapcsolatos véleményem nem a használóit minősítette, te viszont engem basztatsz mostanában hülyébbnél hülyébb beszólásokkal. A kettő nagyon más, de szerintem ezt te is érzed.
Attól, hogy valami túlárazott még nem lesz szar. (nem csapom le a magaslabdát)
És nem itt árultam, csak offban érdeklődtem ismer-e valaki olyat aki ilyesmit keres. De a jövőben nem teszem, semmilyen cuxcommal.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
Srácok, ide a jó csajok és a szar zenék miatt járunk, nem a kapuzárási pánikot átélő férfiak cicaharca miatt!
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #64785 üzenetére
Bogdani utnal tortent?
Eleg durva, mondjuk a kornyeken eltoltott majdnem 10 ev alatt lattam par csunya balesetet arra.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #64787 üzenetére
"te viszont engem basztatsz mostanában hülyébbnél hülyébb beszólásokkal" - Te pedig engem, de igaza van Studinak, ne erre koncentráljunk.
(#64785) Lassú Víz
Láttam, szörnyű baleset. Aki versenyezni akar, az kimehet zárt pályára (vagy éppen gokartozni), aztán megmutathatja, mit tud. De eszement tempóban a városban száguldozni... Három éve nem sok híja volt, hogy feldobjam a talpam, lemenekültem egy, a sávomba áttérő autó elől a robogómmal egy kocsibehajtóra, ott ütöttek el. A bácsi érezte, hogy rosszul van, a tanúk elmondása alapján össze-vissza kóválygott kilométereken keresztül - azt hitte, kibírja hazáig. Nem bírta. Szerencsére könnyű sérülésekkel megúsztam. De a legjobb az egészben az volt, hogy a vérző fejsebemmel én vigasztaltam a két, segítségnyújtás miatt megálló nőt, hogy ne ájuljanak el.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Lassú Víz #64785 üzenetére
Az esetről annyit, hogy az áldozatok nem biztos, hogy teljesen vétlenek voltak. Sokak szerint versenyeztek. Ettől függetlenül természetesen senkinek sem kellett volna meghalnia.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
válasz aleister #64795 üzenetére
A rendőrség szerint meg álltak a pirosnál. Én inkább nekik hiszek, mint a spekulálóknak.
A mercisnek meg jobb, ha nem volt köztük verseny, mert akkor (ekkora különbségnél) felmerülhet a szándékosság gyanúja is."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #64792 üzenetére
Északabbra. Az MVM irodaháznál, ahol el lehet menni Csillaghegy felé.
Amikor ilyet olvasok hajlamos lennék az embereket száműzni a kormány mögül. Vezessenek számítógépek, az emberek meg elég, ha egy versenypályán törik rommá magukat, a technikát vagy a másikat, de csak azt aki odament.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
Ez mindenképpen vegyes vétkességi alakzat. Nyilvánvalóan szándékosan sértette meg a közúti közlekedés szabályait, és szándékosan veszélyeztette a közlekedés biztonságát. Abban (súlyos) gondatlanság terheli, hogy ennek súlyos sérülés és több ember halála az eredménye. Remélhetőleg kap pár évet a sitten. Lásd Rezesova, ő is kilenc évet kapott, amiből legalább a kétharmadot le kell ülnie. Bizonyos szempontból nézve ez persze akár enyhének is tekinthető.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #64799 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy ha ez a két autó versenyzett a baleset előtt, akkor jókora különbség alakulhatott ki köztük, ha az egyik meg tudott állni a piros lámpánál, míg a másik (az autókat elnézve) legalább 100 km/h körüli sebességgel ért oda. Ez esetben viszont simán lehet, hogy a mercisnek elborult az agya, és szándékosan ment beléjük.
Tudom, ez sem több spekulációnál, de nem is írtam róla cikket, és nem is állítom, hogy így volt ... csak egy lehetőség."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Ddr4 8gb 3200mhz
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest