Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Mivel a többiek nem nagyon akarják a mozgolódást ahogy látom, áthozom akkor én a beszélgetés ami a papíros fotózásról indult a haladó topicban, mivel én is reagálnék rá de nem akarom ott folytatni az offot.

    Szerintem igen is van pozitívum abban, ha papírhoz van kötve a "hivatásos" fotózás, nem is egy.
    Talán a legnagyobb számomra az, hogy így ki lehetne szűrni a kontárokat, akik az alap fogalmakkal, komponálással, pózoltatással és világítástechnikával nincsenek tisztában, mégis elkérik az emberektől a gyakran borsos pénzt a munkájukért, ezzel pedig elveszik a lehetőséget azoktól akik jobban elvégeznék a munkát és ne adj Isten jobban meg is érdemelnék azt a pénzt.
    Volt már erről anno azt hiszem egy vita, de ettől függetlenül szerintem van ennek jó oldala is. Persze rossz is, de azt könnyebb felsorolni mint a jót, ezért írtam most ezt :)

    (Még mielőtt valaki nem értené, hogy nekem miért is fáj, ha valaki olcsón dolgozik és kókler anyagot ad ki a kezéből; szimplán azért mert nem tartom korrektnek. NEM fotózok pénzért és hobbiból csinálom, tehát nekem nem rossz személy szerint, mielőtt azt hinné valaki.)

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák