- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
MODERÁTOR
Hát a növendék szarvasmarhák már csak ilyenek. Nem baj, előbb vagy utóbb úgy is steak lesz belőlük
Megjegyzem ha már évtizedek óta sikeres előadót keresünk, akkor itt van az én kedvencem, aki picit többet tett az asztalra, mint Ákos barátunk....
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mercutio_
félisten
Multkorában linlkeltem az új dupla lemezről pár számot, rá vagyok kattanva egy ideje[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13894 üzenetére
Én utoljára a Sportszigeten voltam Ákoson. Akkor cserélt valami okból bandát emlékeim szerint. Annyira dögös, rammstein-es hangzást produkáltak, hogy nem hittem el. Állati jól szóltak.
A koncert végén vettem észre, hogy végig esett az eső.Pedig én sem vagyok érte oda.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #13904 üzenetére
Akkor ugyanazon voltunk szerintem
Emlékszem, hogy kb a koncert felénél elkezdett esni az eső de olyan mértékben, hogy az esőkabát arra volt jó, hogy még egy réteg valami legyen rajtam, de folyt mindenemen a víz. Nem nagyon zavart mondjuk, mert marha jó volt a koncert@crey: Haragszom rád, beraktam most egy sting válogatást, mondván nézzük meg akkor, hogy mit tud ez a fickó, aztán most meg nem akaródzik kinyomni
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Larry303
addikt
válasz Mercutio_ #13892 üzenetére
nos az, hogy klon azon nem vitatkozok, de tán az egyetlen külföldön is elismert -itthoni sikereikről ne is beszéljünk- együttes volt
onnantól, hogy kezdte megvalósítani önmagát -nem jött be
onnantól, hogy már nem csak zenész -k@** nem jön bedm itthoni szabadtéri koncert a tavalyit kivéve előtte 3x esett ha jól emlékszek szal ott nem volt nehéz szarráázni...
nembaj holnap a bécsi fedett leszcrey: "Hát a növendék szarvasmarhák már csak ilyenek. Nem baj, előbb vagy utóbb úgy is steak lesz belőlük " -ezen most lehet röhögni, mert k nagy
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
t_a_m_a_s
addikt
DM fasza (a Photographic a mai napig nagy kedvenc. Nézzétek csak meg. Larry is ezt mondja, Byk is, én is. Ennyien nem tévedhetünk ). Sting fasza (szedem elő mindjárt én is). Ákos szar. Freddynek meg nincs zenei ízlése, oszt' kész. Pont. Tanult kollégánk szavaival élve: minden más asszonybeszéd.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
MODERÁTOR
válasz t_a_m_a_s #13908 üzenetére
Ezek után a hozzászólások után megkérdezem, szerintetek van olyan jogi kifejezés, hogy csoportos per? De itt nem a felperesek lesznek sokan, hanem az alperes társaság lesz egy jól körülhatárolható csoport...
Spanyoll: ez már csak ilyen....
Mercutio_: awwwww, bazze barlangban laktam eddig, hogy ezeket nem hallottam?
Larry: röhögj. De nehogy mediumnál tovább sütve kérd! Egy steak véresen (esetleg medium) jó![ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz JohnyBlue #13889 üzenetére
Nem vagyok oda a zenéjéért, de sokkal eredetibb és kevésbé önismétlő, mint ákos. Emellett másoknak (pl. Kartell) elég jó dolgokat hozott össze...
Byk01: hát ez az! Ilyen számokat tett le az asztalra, és elképesztő módon el is adták LOL. A Depeche-nek egyetlen értelme volt, a helyi rockbulik után lehetett verekedni a Depeche klubba járókkal. Jajj, de is jók voltak azok a rockbulik, Mágenheimék, Likvidance, Tótzicsi, és a többiek...
Crey: Sting nem ér, más liga, és nem is hiszem, hogy vita tárgya lehet. Ahogy axióma az, hogy a Depeche rossz, axióma az is, hogy Sting jó. Mi a jogban ezt hívjuk megdönthetetlen vélelemnek.
T_a_m_as: "ennyien nem tévedhetünk"... Anno Zámbó Jimmy vezette az eladási listákat, szóval bizonyított, hogy sok ember is lehet súlyos zavarbam egy időben.
Crey: van, alperesi pertársaság és felperesi pertársaság is létezik. De tudod, ügyvédet perrel fenyegetni olyan, mint kurvát fasszal: sok értelme nincs.
Látom, hogy tartotok tőlem. Helyes.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #13907 üzenetére
Magyar nyelvterületen kívül nem tudom hol volt külföldön népszerű a bonanza, de annó én a Camouflage-t ismertem mint EU-n belül kedvelt DM-klón zenekar.
crey észemről a szerencse
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Larry303
addikt
válasz Freddy76 #13910 üzenetére
azért Johnny Cashnek is bejött eléggé
érdemes elolvasni más zenészek véleményét róluk...
félre ne érts nem téríteni akarok, ízlésen nem fogok vitatkozni senkivel-tljesen felesleges, de azért ezek a jimmys és egyéb hasonlatok, hát hogy is mondjam
írjak majd koncertbeszámolót vasárnap?amúgy medium átsütve szeretem
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #13906 üzenetére
Mi lelátón voltunk. Emlékszem ült mellettünk egy srác, szólt a zene, nyugisan kortyolgatta a sörét. Aztán elkezdett szakadni az eső, pillanatok alatt szétáztunk. Srác lekapta pólóját és ujjongva lóbálni kezdte a feje fölött. Konci végén csajok is egy szál szétázott melltartóban tipegtek...
Mondjuk nem áztam úgy el mint egyszer augusztus 20-án a Lánchíd pesti hídfőjénél...
Freddy:
Jimmyt csak Gálvölgyi tudta jól utánozni: [link]
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Larry303 #13912 üzenetére
Semmi bajom nincs azzal, ha valaki szereti a Depeche-t, csak húzlak titeket. Anno viszont tényleg bunyóztunk velük . Abban mondjuk sorstársak voltunk, hogy mind a Depeche klubban, mind a rockbulikban hiány volt jó nőkben, legalábbis a kínálat messze elmaradt a kereslettől...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #13913 üzenetére
Na a Lánchíd pesti oldalán meg én voltam ott azon a viharos augusztus 20.-án, 2006-ban. Az Andrássyn laktunk akkor albérletben, de mire hazaértünk rommá áztunk. De így legalább volt alibi, hogy miért ugrok egyszerre a kádban az akkor már ex csajjal.
-
Real_Necro
veterán
Nekünk nem volt egyszerű átjutni Budára. Utána meg sétáltunk Szépvölgyi útig, mert nem lehetett feljutni hévre.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
-
törölt tag
válasz Real_Necro #13913 üzenetére
Egy Red Bull Air Race után ? Kőkemény viharos eső indult, Mexikói úti földalatti állomása mellett parkoltam a kocsival egy kis utcában.. lement a verseny de már bemondták, hogy komoly vihar jön, a nép azért még ott hepázott a belvárosban továbbra is.. mi is, kicsit még lófráltunk, óó persze, kis eső, semmi vész, túléljük.
De valahogy nyár vége ellenére hamar sötétedett.. Na, metróba be, stb.. Mexikóin kiszálltunk, már 1-2 esőcsepp, de olyan baszott kövérek, csak úgy koppantak. Úh mondom ez nem szitálás lesz.. rohanás a kocsihoz.. 300 méter.. bevágódtunk úgy az autóba, hogy az utolsó 10 méteren már épp kezdtük kapni nyakba. Mire beindítottam a motort, leszakadt az ég, irdatlan szél, stb.
Hazafele indultunk, M3 kivezető, út Debibe. Szervizúton tötymörgés a pálya mellett, várva, hogy ráhajtsak. Aha. Az ablaktörlő nem bírta törölni az esőt, le is állítottam.. Se előre nem láttam szót sem, hátra sem.. semmi. Annyit láttam az előttem lévőből, hogy két piros pötty, ha erősebben világít és távolodnak egymástól, fékezzek, ha gyengén és közelednek egymáshoz, mehetek. De szó szerint. Orrunk előtt csapott villám egy kis facsemetébe, kidőlt az útra az előttem lévő elé, satu .. mindketten.. kikerültük nagynehezen, majd szépen felcsorogtunk a pályára 30-as tempóban. Külső sáv áll, nulla km/h. Belső sávban a merészek 20-30 körül gurulgattak, éppenhogycsak.
Na, az kemény vihar volt. De Gödöllő előtt kiértünk belőle, onnan üvegen haza. Este meg néztem a Híradóban a kárjelentést.
-
aleister
veterán
Még, hogy tele kell a vadfotózáshoz!? Elég egy nagylátó.
-
MODERÁTOR
válasz Freddy76 #13918 üzenetére
Nem... De ha még szeretnél hasonlót, akkor Jeff Dunham összes műve (pl. Walter) az Arguing with Myselfben, iletve ajánlom figyelmedbe Russel Peters Red White and Brown előadását is (illetve mindet, a legutóbbi kettő a Green Card tour és a Notorious is zseniális).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #13921 üzenetére
Gruftikból azokat nem bírtam, akik ilyen elhízott igénytelen kombót toltak, de voltak karcsú kis formás tupirpalánták köztük és a DM/EBM-rajongó csajok között is, azokkal semmi gond nem volt, főleg a rövidhajú Charlize Theron-stílusú meg egyéb szép szem+arc összeállítású kombinációk voltak tetszetősek
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #13919 üzenetére
Tündinek az volt a mázlija, hogy nem volt kedve buszozni, így haverokkal mentem tűzijátékot nézni.
Volt ismerősünk secusoknál, így ott álltunk a kordonnál, hogy engedjenek be kicsit hídra. Szerencse, hogy elhúzódott a dolog, meg akkor már jött a vihar... Előttem dőlt ki egy fa, majd húzták ki alóla az embert. A hotelek b@sztak beengedni minket, sok ember a kapualjakban ázott... Én olyan pánikhangulatot még nem láttam, meg azóta sem. De nem is akarok.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Mi lett "kedvenc" trollunkkal, hogy 1 het emég azt mondta elég lesz neki a D7k, meg a DX, most meg már mindent elad(ott)?
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #13926 üzenetére
Mi be tudtunk menni valamelyik hotel előterébe. De a szél és villámlás elvonulta után is szakadt tovább az eső, szóval hazafelé ettől függetlenül elázott mindenünk.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13927 üzenetére
Gondoltam, hogy szóvá teszem, de minek.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #13929 üzenetére
Nem akartam, inkább már nem írok Nikon topicba mert úgy is moderálva lesz, meg "barátunk" mindenben való jártasságára sem vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #13930 üzenetére
Kollektív utálatnak örvend?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13930 üzenetére
Csak nem bírtam megállni.
Hozzátenném nekem már akkor kinyílt a billentyűzet a zsebemben, amikor a még meg sem jelent Tamron obiről szakértett a napokban.
(#13931) fi:zi'k
Hát figy, kaptuk már hazudozáson, tisztességtelen üzleten (indexen hibátlannak feltüntetett markolat hibáira itt keresett választ), mindeközben ő és az apja egy egész falut felépített már, a helyiek ugye szeretik (itt gondolom akkor velünk van a baj), továbbá mindenhez ért, láthatóan a még meg sem jelent cuccokhoz is.Fotót egyszer linkelt, de az valami félelmetesen jellegtelen semmi volt.
DE a fentiekkel nem lenne semmi gond, ha legalább szórakoztató lenne, de sokkal inkább kínos, zavaró, stb. Hosszas ittlétem óta ő az egyetlen, aki PM tiltólistára került nálam.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
"Az FF. Nem érted.
Amúgy én inkább Canont vennék, kérdezd meg m3ss-t, mennyivel jobb."vmi milcet inkabb. bar a canon is jo lehet, ott ontopic sem mindig fer bele
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #13933 üzenetére
Szerintem észrevehető, hogy jó páran otthagyták a topicot már... többek között ezért is.
Én láttam a képeit FB-on meg Vaskarikán is. Bőven lenne mit tanulnia... és igazából nem is ez a legnagyob gond, sokkal inkább a stílusával meg a nagyzolásával kerít magának egyre nagyobb ellenszenvet.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #13935 üzenetére
röhögj(etek) ki, de mi az a Vaskarika? Mármint képfeltöltős értelemben.
Whatever.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13935 üzenetére
bravo: no para, én sem vágom
Necro:
Eddig én is eljutottam. De ezmostezmiez?[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #13937 üzenetére
Meg se próbáltam, mert valahogy feltételeztem hogy a "fából vaskarika" wikis definíciója, népmesei utalások, valamint kulcsmásolók elérhetőségei jönnének ki találatnak
Whatever.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #13937 üzenetére
és említett fórumtárs képeit itt hol lehet megtalálni? Ő lenne az egyik a tehetségek közül a tehetséggondozás menüpontban?
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #13939 üzenetére
Kúútura, érted! Nem fogok dárembészre dudorogni, érted?!
-
t_a_m_a_s
addikt
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
Nikkornál az 1.8 után nem lett nedves a bugyim az 1.4-tól, viszont ez az 1.2 dolog azért csak izgat.
Más kérdés, hogy nem tudnám megengedni magamnak.(#13948) t_a_m_a_s
Én is, csak még azt kell kitalálnom addig, hogy hogyan tegyem át bele a Nikon szenzort.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
jah, az is ilyen horror penz?
amugy egy 135 f2 is jo lenne ilyen magamfajta dofjunkieknak...az legalabb megfizetheto. de hat azert hogy szabadteren neha kattintgassak vele...85/50 1.2 viszont eleg jol hasznalhato lehet. mindig pislogok ha meglatok egy ezekkel keszult (majdnem) nyitott blendes kepet...
de hat 4-5 kiloerthttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5