Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #5799 üzenetére
Na, pont ezt nem szeretném látni. Számomra visszataszító, ellenszenves, magamutogató. Nem maga MvG, hanem csak az, amikor a képen látható műsort előadja.
Érdekes, amikor a Players Championship meccseken dob valami nagyot, akár 9-nyilast, semmiféle ordenáré jelenetet nem szokott rendezni.
A tudását, képességeit, a játék és az ellenfelei iránti tiszteletét elismerem, megsüvegelem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #5806 üzenetére
Price ordítása legalább annyira irritáló, mint Gerwené.
Durrant játékát sok éve figyelem, követem, elismerést érdemel a nyugalma, koncentrációs képessége. Az, hogy pofára nem szimpatikus valakinek, megesik. Számomra ezerszer barátságosabb, mint MvG, Gurney, Suljovic, Cross.
Wade-del az égvilágon semmi baj nincs (kivéve talán a hatalmas pocakját ), ugyanúgy megérdemelne egy VB győzelmet, mint idén Wright.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #5777 üzenetére
Ma megrendeltem: [link]
Kíváncsi leszek rá milyen. Nincs kedvem mindig hozni- vinni a gumigyűrűt Magyarország- Németország között, ez így jó áron van. Gumigygyűrű, és világítás egyben. Németországban is 70 euró körül van, szóval ez elég jó ár érte.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bosmajor
tag
válasz pècsimunkás #5809 üzenetére
Ezzel az XQMax falvédő/világítással az a baj, hogy a falvédő része nem gumi. Kemény és a nyilak nem beleállnak, hanem kipattannak (illetve beleesnek magába a gyűrűbe). Persze ez nem probléma, ha soha nem dobsz mellé
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz pècsimunkás #5809 üzenetére
Én hungarocellt raktam köré.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
milan26
senior tag
válasz pècsimunkás #5811 üzenetére
Ha neten rendelted, akkor van két heted rá, hogy indoklás nélkül elállj a vásárlástól. Csak várd meg, amíg megérkezik és vigyázz rá!
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat !
Szombaton megyek haza, vasárnap lecsekkolom. Aztán, ha nem jön be, vissza küldöm.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
BBéci
legenda
válasz #05304832 #5817 üzenetére
Laptopon néztem, behívtam feleségemet, hogy nézze meg, neki is nagyon tetszett. Szóval ízlés dolga, amin nem szabad vitatkozni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
BBéci
legenda
Megakadt a Goldenarrows, legyetek szívesek, ajánljatok helyette valami működőképeset!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
én youtube-on néztem eddig, nem a legjobb, mert rá van téve happy new year felirat lentre ami néha belelóg a számláló részbe, viszont így tudom nézni tv-n is
ja és world darts championship 2021 live -ra szoktam keresni -
Bloksma
aktív tag
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Megérkezett az Advantage 5.01 táblám,felszerelésben valaki tud esetleg segíteni?
-
zsolti72837
addikt
Ezt a hangeffektet a végén nem éppen jókor nyomták be.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
b4zsi-
őstag
Ezen a VB-n szerintem is lesz meglepetés. Durrantnak még kedvezhet is, hogy nincsenek nézők, mert Ő amúgy is “csak” a meccsre szokott koncentrálni. Az ágától függetlenül azt mondom komoly esélyese a VB címnek.
A kevésbé ismertek is sokáig juthatnak, mert nincs rajtuk a közönség zaja/nyomása.
-
zsolti72837
addikt
válasz #05304832 #5837 üzenetére
Második nap London területén életbe lépett a lockdown és Karácsonyig nem is lesznek, utána lévő időről még nincs információ.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
akaido
addikt
válasz #05304832 #5839 üzenetére
Négyes szintre emelték a készültséget, ami a legszigorúbb. Állítólag Anglia egyes részein úgy mutálódott a koronavírus, hogy 70%-kal virulensebb mint eddig.
A versenyzők utazása is kérdéses lesz.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez a Gerwen hiányzott az eddigi évben. Szerintetek a régi nyilak miatt tért vissza ez a formája?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #5844 üzenetére
Többet gyakorol. Állítólag egy ideig hanyagolta a dartsozást, más elfoglaltságot talált.
-
pècsimunkás
addikt
válasz LendvaiFeri1 #5812 üzenetére
Megtartom az XQ max falvédő, világítás kombót.
Évente 3x-4x jövök haza 2 hétre, erre az időre tökéletes lesz ! Bár, most 5 hetet leszek itthon .Az lenne a kérdésem, hogy milyen töltőfejjel adsz neki áramot?
Mindegy? Van itthon az 1 amperestől a 4 amperesig minden[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bosmajor
tag
válasz pècsimunkás #5846 üzenetére
Nem adtak hozzá? Én 4.5V, 600 mA tápegységgel kaptam.
-
-
BBéci
legenda
válasz pècsimunkás #5848 üzenetére
Egy LED-es asztali lámpát csavaroztam a tábla fölé a falra, nem kell egyéb világítás, az bőven elegendő. Hátránya az árnyékolás, kettő kellett volna belőle. 6 éve üzemel, remélem még bírja egy darabig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest