- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
na akkor, ujra, vagy mégis eladó az EnGenius USB-s wifi, illetőleg ráfizetéssel cserélem olyan bazinagy antennásra, amivel könnyebben lehet fogni a távolabbi netet természetesen én fizetnék rá.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nesa
veterán
Lenne 1 elado Olympus C720 uz fenykepezogep .
Van hozza 16 + 128MB smart media kartya a 128 as 200db 3Mp kephez eleg ugyhogy igencsak hasznalhato a gep, es nincsis nagyobb ilyen kartya.
Alapota hibatlan gyakorlatilag karcmentes fokent szabadban valo fotozashoz valo ott erzi jol magat.
Privibe varom az ajanlatokat ,de azt vegyuk figyelembe hogy 1db 128 as kartya hasznaltan is 12-13k korul megy szal ez alatt ne legyen ajanlat.
Amit erdemes megjegyezni miota nalam van 2x lefagyott ,de ez mas masinaval is elfordul.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz Sir Riccio #22553 üzenetére
A 128 as kartya nelkul lehet beszelhetunk rola ha nemmegy el egybe, csak kerdes mit csinalsz a 16 os kartyaval teged ismerve vesztesegmentesen fotoznal az meg 3 kep
Jah te a RAWot mivel dolgozod fel, nekem meg a photofiltre se akarja megnyitni.
[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Továbbra is eladó
- X1650PRO
- 17" TFT
ia: 20k -
plaszy
őstag
Infolex garis WD 3,5" 640 GB-os SATA II wincsi eladó ilyen külső rack-rel, ami szintén garis.
Ára: 13k[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
válasz stuntmanmike #22557 üzenetére
Ha a wincsire is lesz külön vevő, akkor beszélhetünk róla.
Akkor viszont a wincsi 10k a rack meg 3k.
Addig a racket nem adom el, amíg a wincsi nálam van.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Bla82
tag
Eladó dolgok:
Seagate ST3320620AS 320GB Sata2-es hdd
Sapphire 3870 512MB GDDR4
Fujitsu Siemens Scaleo P ház pár dologgalAkit valami érdekel azt a hirdetésben vagy PÜ-ben jelezze.
-
plaszy
őstag
válasz stuntmanmike #22560 üzenetére
Rendben van.
-
bijesz
aktív tag
válasz hejesírásó #22561 üzenetére
Így van!
-
-
Macka
veterán
Nokia 5800 garos, független eladó. 3 hetes készülék, Brando fóliával. Priviben keressetek!
-
zsolt19900
őstag
Hello Sziasztok!
Nem szeretnék hülyeséget csinálni, ezért kérnék egy kis segítséget, elektronikában jártas emberkéktől lenne itt egy gps készülék aminek nincsen meg a gyári töltője, az lenne a kérdés, hogy más készülék töltőjével tölthetem-e, avagy a töltőn, és a készüléken szereplő adatoknak teljesen meg kell-e egyezniük, vagy valami eltérés lehet-e, az adatok között, gondolok én itt arra, hogy a készülék Bemeneti feszültség: 90 V bis 240 V, 50/60 Hz
Kimeneti feszültség: 12 V Kimenő áram: max. 1 A ezt követeli a töltőn pedig az input 100-240 V 50/60hz és output 13v és 0.616 A. Lehet, hogy tök hülyeség a kérdés, és meg kell hogy egyezzen, de nem értek hozzá, és nem szeretném tönkretenni a gpst azért fordulok hozzátok, hogy ezzel tölthetem-e vagy csakis a gyári töltőjével, vagy az azzal megegyező tulajdonságú töltőkkel szabad tölteni a készüléket. Köszönöm!Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
válasz zsolt19900 #22567 üzenetére
Azért ezt általános- és középiskolában is tanítják fizikából...
Szóval a GPS-en nézd meg, hogy milyen áramfelvétele van, és milyen feszültséget szeretne. Amit leírtál, az elég zavaros, szóval arra gondolsz GPS 12V-ról töltene, és 1A-t venne fel?
Mert akkor olyan töltőre lesz szükséged, ami 12V-ot ad minimum, és legalább 1A-t le tud adni (fog tölteni kisebb terhelhetőségűről is, szóval olyanról, ami kevesebb áramot képes leadni, csak kérdés, meddig bírja a töltő). Ha a töltő több A-t tud, az nem baj. Több feszültséget ne adjon ki (bár a 13V valószínű nem lenne sok, de a vásárban pár száz Ft egy 12V-os adapter...)A másik a töltő csatija. A GPS-re jó esetben rá van rajzolva hogy a csati melyik érintkezője a + és melyik a - . Na annak is ugyanúgy kell lennie a töltőn meg a GPS-en is! Ha fordítva adod oda neki, akkor valószínű a GPS részéről füst lesz az eredmény. Általában a töltőkön is feltüntetik, hogy milyen polaritással adja a feszt.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Djroberto
tag
válasz zsolt19900 #22567 üzenetére
te most autós töltőről beszélsz amit szivargyújtóba kell dugni,vagy az usb-sről amit gépbe?
nekem van 2 gps-em,de bevallom sohasem néztem,mindig töltöttem mindegyiket mindel,pedig 2 különböző márka.
univerzális autóstöltő elvileg jó hozzá,nem?
:-)
-
apaka50
csendes tag
HI !Eladó AcceleroS1 rev.2 4-k + Turbo module 2-k vagy 5000ft-os t-mobilos feltöltö kártya.+1l cola.
-
Gergő_
őstag
üdv pécsiek!
nincs valakinek egy hp noti töltője(nc4400-hoz) csak egy pillanatra kellene, hogy kipróbáljam az én töltőm rossz-e vagy a notiban van a baj:S -
Sir Riccio
addikt
Eladó egy újszerű állapotú, karcmentes Sony KDF-E42A11E televízió. A készülék nem ment túl sokat, általában inkább a második tévénket használjuk, számlája,garanciajegye és doboza is megvan.
Ajánlatokat várok!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
zsolt19900
őstag
válasz Djroberto #22569 üzenetére
Hello
Köszi köszi, jó tudom hogy kellene tudnom, de nem szerettem volna elrontani azért kérdeztem meg, van hozzá autós töltő, csak azt később fogom megkapni és ezért kérdeztem, hogy lehetséges-s mással is tölteni mint a gyárija, a gyárija alatt nem usb-st hanem rendes bemenetűt, ilyen csőalakúja van neki szóval azt, de akkor ha olyanom van ami 0.6a ad le akkor az ezek szerint nem jó mert a gps-nek meg 1a kell. Csak ennyit szerettem volna kérdezni, akkor majd az autós töltőjével feltöltöm, köszönöm szépen!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ csak kipróbált EnGenius wifi usb kulcs, tartozékaival, dobozában.
I humbly and respectfully decline™
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #22577 üzenetére
Ennyire ne tolongjatok, ilyen sok?!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
-
Magnum_
nagyúr
USB wifi kulcs elkelt.
16"-os felni gumival van eladó, tavaszi vétel, 9-10000km-t futott, áron alul sürgősen eladó!
Alessio Mirage a felni, Nankang NS-II 195/50R16 a gumi - 85.000FTI humbly and respectfully decline™
-
válasz zsolt19900 #22573 üzenetére
Ja, nem leoltani akartalak, csak meg szoktam jegyezni
Amúgy jó dolog ha nem csak autós töltőd van hozzá, szóval irány a vásár, vagy a Microhm, és szerezz egy megfelelő csatis 12V/1A töltőt
Még mindig s478 lap kéne
Mutogatni való hater díszpinty
-
GTheo
tag
Eladó Bontatlan PSP Slim, Fifa 4v4-en nyertem, de nem kell. Van hozzá 2 játékom is.
Eladó PS3 játékok.
-
nesa
veterán
Nincs valakinek DCR 250 vagy hasonlo macro elotet lencse 58mm es vagy univerzalis?
-
gabx76
őstag
Üdv mindenki!
DVB-C tunert keresek megfizethető kategóriában!
Előre is köszi az ötleteket! -
Silencer83
addikt
tovabbra is:
Samsung 80gb SATA hdd hibatlan
Geforce 6600LE 128mb + Zalman vf700cu
Asrock 945 g dvi -
plaszy
őstag
Nem jár valaki de. a Matcompshopban?
WesternDigital 320Gb, 5400Rpm, 16Mb cache, SATA
készlet: 1-5db | csz: 500788 3 év 11500 Ft + ÁfaWesternDigital 320Gb, 5400Rpm, 8Mb cache, SATA
készlet: 1-5db | csz: 500744 3 év 12000 Ft + ÁfaMeg kellene kérdezni mindkettő típusát. Mert a WD oldalán a 16Mb cache-snek 7200Rpm-esnek kellene lennie, ami a WD Scorpio Black sorozat. Ha az csak elírás akkor vennék ma olyat.
-
plaszy
őstag
válasz Gergő_ #22591 üzenetére
Erre én is gondoltam, csak amikor bemodta a csajszi, hogy nem áll rendelkezésre elegendő összeg a hívás indításához, akkor az jutott eszembe, hogy inkább itt megkérdezem... Hátha...ha meg nem, akkor majd du. elmegyek feltöltetni és megkérdezem.
-
gabx76
őstag
Apropó!
WD Sata HDD 500GB (AAKS) eladó! Gari már nincs rá, csak próba.
Árat még kitalálom, ha lesz érdeklődő. -
hoax
senior tag
Zalman 5.1-es füles eladó!
Hibátlan állapotú, 1 éves, ebből kb. 2 hetet használtam...
Gari: 1hét
Ára: 6KDon't panic!
-
MZsoltee
veterán
Keresnék vodás vagy független Nokia 6300at vagy E51-et occsóért.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
nesa
veterán
Az edigitaltol nem rendel mostanaban senki semmit,kelelne egy 700Ft os tetel de igy egymagaban nemszivesen rendelnem meg.
-
zsolt19900
őstag
jólvan okés okés nincsen semmi baj csak inkább kérdezek mint hogy rossz legyen
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
-
bijesz
aktív tag
- X1650PRO
- 17" TFT
egyben: 20k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest