- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark75
senior tag
ha kellene valakinek olcso telok.
sagem my400v uj vodás.5000ft
alcatel c651 vodás,5000ft.
lg g7100 független,8000ft -
Hun'reeth
őstag
Na úgy tűnik végülis megy a ram. Bár nem akarom elkiabálni. Valahogy nem akarta a lap igazán előszőr eltökölődtem vele egy jó ideig de most végül talánösszeállt a rendszer. Persze nem a rammal volt a baj hanem valahogy a lap nem akarta meg a winfos se értette a 4 gigát ugyebár.
De most jónak tűnik.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
-
-
Kobe
veterán
dunlop 1 gbos mp3 lejátszó, minden tartozékával eladó - csak 1x volt használva, egy próba erejéig
6000 HUF
érd priviben
ilyen a cucc: [link] -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Keresek Asus U3000 Hybrid TV-Tunert megvételre. Analóg és digitális jelet is képes kezelni. Ha esetleg üzletet tudnátok ajánlani, az lenne a legjobb! Persze Pécsett
Valaki esetleg használ ilyet? Véleménye?
Köszi!
-
Gergi
senior tag
Van egy eladó Nokia LD-3W bluetoothos GPS vevőm: [link]
-
Kishabil007
csendes tag
válasz kapitanyzo #1969 üzenetére
Hali!
Kellene 50db TDK DVD. Mikor tudnád hozni???
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Kishabil007 #2014 üzenetére
Szia. Te megtudnád adni a számod? Nincs hangpóstám, így ha kerestél nem kapok semmi üzenetet.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz OP-ToTo #2019 üzenetére
Na ezt privibe akartam, de már mind1. Nem tudja valaki hol lehet visszaállítani az alapbeállításokat? Nekem minden el van állítva. Nem kapok e-mailokat stb.
A beállításoknál a minden üzenetről kérek van bejelölve. Van esetleg valaki aki rajtam kívül nem kap még értesítést a privátüzenetekről?
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
KillDon
tag
Még mindig eladó a faxa m2n-e....(nincs kedvem debrecenbe postázni )
-
bijesz
aktív tag
Eladó:
CANON A70
Két új 17" CRT - 6kKeresek:
AM2-es lap: nf570 chipk.
X2 4000+ körüli proc
X1950Pro kártya -
kapitanyzo
csendes tag
[B]VERBA DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN : 64FT.
VEBA CD 50-ES HENGERBEN : 48FT.
PHILIPS CD 50-ES HENGERBEN : 45FT.
RITEK PRINT DVD 50-ES ZSUGORBAN : 60FT.
TDK PRINT DVD 50-ES HENGERBEN : 60FT.
VERBA PRINT DVD 25-ÖS HENGERBEN : 72FT.
TDK DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN : 54FT.
MAXELL DVD 50-ES HENGERBEN : 50FT.
MEMOREX CD 50-ES HENGERBEN : 41FT.
BENQ DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN + 1DB DVDRW : 54FT. STB...
DVD TOK(100) : 28FT.Alukoffer nagyon olcsón!!!!!!!
200 db. felett kedvezmény!
AKIT KOMOLYAN ÉRDEKELL AZ INKÁBB EMAILBEN JELENTKEZZEN.
Pécsen házhoz szállítva![/B][/B]
-
gabx76
őstag
ELadó:
Garanciális Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3! --- 18000HUF
8600GT nyákos.
Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!SB Live 5.1 digital --- 2000 HUF
Inno3D 7600GT 256MB (PCI-E) --- 18000
Keresek:
Lehetőleg ref.nyákos PCI-e 7600GT-t 256MB-val. (HA nem megy el az Inno jó lesz SLI-be )
Esetleg 8500GT / 7600GT csere érdekel!!! -
Macka
veterán
Eladó még egy külső, USB csatlakozós Mobil Rack. IDE HDD-vel kompatibilis. Alu házas. 2K az ára....
-
polip
addikt
válasz kapitanyzo #2024 üzenetére
hivj fel, ha még megvan a számom, bár dobtam mailt is
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
nesa
veterán
Van valakinek kisseb athlon Xp procija a lenyeg hogy FSB 133 mhz legyen mert sd ramos a lap amibe kellene, ja es azert olyan amin 1 DVD film nem szaggat, mert a 800 duron kevesnek bizonyul.
-
Kaics
aktív tag
Vegyétek meg a videokártyáimat!
Előfordul, hogy cserélek, de inkább KP.
-
Bandeee
tag
skacok, keresek Core2Duo-hoz gyári rézmagos hűtőt, lenne ilyen valakinek valami nevetséges áron? és 8 centis ház ventije vkinek? dobj egy privit ha van ilyened!
Kössz
-
TrollMetal
aktív tag
Jött nekem IBM ESERVER xSeries 220
Dualprocis lap
1db 1ghz P3 Procc + 1kamu proci
DVD-RAM, CD-Rom Házban Táppal.
kb15k de alkuképes...''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
rnrn
aktív tag
Szisztok!
Pici off: írtatok KBT-s rendszámú autókról, mint kamerás rendőrautók. Igaz lehet a hír, mert kb. KBT-520-tól KBT-695-ig szinte egybefüggő fehér Lacettikről van szó. Most éppen a munkahelyem előtt áll egy KBT-7.. rendszámú fehér bp-i rendőr úr Lacettije, amiben biztosan nincs kamera, mert belekukkantottam (egyébként én nem lenni rendőr! ) Az autók nincsenek felmatricázva, szóval országszerte csak óvatosan a fehér Lacettikkel!!!!
Bocs az off-ért, de hasznos lehet!
-
nesa
veterán
Van 1 db eredeti HP 15-os fekete patronom csak a doboz lett kinyitva a folia sertetlen,erdekel valakit??
Pécsen hol erdemes HP tonereket leadni ,hol adnak erte a legtobbet?
-
chungee
addikt
HP 3650-es tintasugarasba kéne jó áron fekete-fehér patron.
-
bnss
veterán
Kis tévedés, nem csak fehér Lacettik vannak, a KBT-521 és KBT-525 között pl. csak az 525 fehér, ha jól emlékszem, van fekete vagy ahhoz hasonló szín, és van sötétkék is. Nem mindegyik autóban van ilyen kamera, van amelyik Lacetti inkább traffipax feladatot lát el.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Szpájki
tag
szoval jol ha értem: lefilmezi a szabálytalanságomat felismerhető vagyok a videón, félreállít ott helyben és azt mondom h nem én voltam és nem irok aláá semmit meg nem teszek nyilatkozatot akkor nemtudmit csinálni velem?
ez nagyon kecsegtetően hangzik
én meg ha jol emléxem akkor 521 és 523 is fehér de ja van egy sötétkék is, feketét nem vágom.. amugy nem sürün meek 160annal csak amikor tudokA srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
nesa
veterán
válasz Szpájki #2049 üzenetére
Azert ez nem igy van ,gondolod felrealit es te azt mondod nem te voltal Tuti dilisnek nez majd .......de proba cseresznye
Ja ense surun megyek 160nal csak mig elhagyom lefele vagy folfeleDe mondok megtortent esetet nemvagyok bekotve lemeszel de nem ott alok meg ahol o al hanem 15meterel elobb kiugrok a kocsibol es megkerdem valami nagy problema van biztos ur .... utanna volt am szonda meg minden kutya fasza... Nem huzottt meg de kurva merges lett ..nemtuti hogy meg1x eljatszanam.... plane miota kell a lathatosagi melleny....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok