- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Üdv,
Erste-s számlárol próbált már valaki utalni a paypal-ra? Tapasztalat?
Nekem most konkrétan barátnőm utalt egy kisebb összeget a paypalomra már több mint egy hete, de mai napig hűlt helye az összegnek, nem érkezett meg. Banki transzfer adatok jol lettek kitöltve, erste oldalrol nem tudnak semmit, unicredit szintén vállát vonogatja.
Mit lehet ilyen esetben tenni? -
tag
Üdv
nyitottam egy paypal dispute ot és magától bezárult
az eladó vissza adta pénzt még aznap hogy nyitottam,a pénz vissza lett fizetve,de ez kicsit fura...nem? -
todie
tag
sziasztok! cib-es internet kartyat regisztraltam be paypalhoz.
szeretnem utalni e-bay-en vasarolt termek arat. a termek 150 USD. a paypalnal HUF a primary.ha a cibrol utalok a paypalra akkor az forint atutalasnak szamit?
ez az egesz konverzio dolog nem tiszta. mertha a cibrol paypalra utalas forintban tortenik akkor ott nincs konverzio nem?
en atutalok nagyjabol 150 dollarnyit forintban utana a cib mar nem tud konverziot vegrehajtani vagy hogyvanez?
hogy lenne jelentosege a konverzionak? nagyon kodos nekem ez a paypal. segitsetek legyszi
-
horvathd
senior tag
Ha regisztráltál bankkártyát, akkor nem kell utalni a PayPal-ra, hanem majd amikor fizetsz, akkor fogja bankkártyás fizetéskét megterhelni a számládat.
Így csak egy konverzió lesz, fizetéskor kiválaszthatod, hogy a PayPal számolja át a dollárt Forintra, vagy a CIB.
"The Kid just rages for a while."
-
tag
válasz Winner_hun #3203 üzenetére
Igen,nagyon is jogos volt,ha elöbb tudom hogy átver hamarabb lépek,csak mintha régen lett volna valami elfogad gomb is.Mindegy örülök gyors sikernek.
-
horvathd
senior tag
A paypal árfolyamát szerintem csak a fizetéskor látod, a CIB-ét pedig a saját oldalukon.
Nem kell utalnod semmilyen számlára, csak átvezetned a internetkártya számlájára forintot, ami ingyen van. Bankkártyás fizetéskor pedig nincs egyéb költség.
Egyébként a CIB-nél a saját devizaszámlára történő átvezetés/utalás is ingyenes, csak konverziós költség van.
[ Szerkesztve ]
-
todie
tag
válasz horvathd #3208 üzenetére
az ok. azt tudtam.
tehat akkor az internetkartyan van a penz ez ok. ingyenes mert atvezetes ingyenes ez tiszta.
aztan amikor onnan kerul a fizetes az ellenoldali szamlaszamra (ami usd) akkor van jelentosege a konverzionak. nade ez akkor az internetes kartyahoz tartozo virtualis szamlarol valo fizeteskor mivel az en szamlam forint alapu az ellenoldali meg usd ezert a konverziotol (hogy a cib v a paypal csinalja) fuggetlenul a cib mindket esetben beterheli a 10 usd-t?
-
horvathd
senior tag
A 10 USD-t csak olyan devizaátutalásnál kell fizetni, amit te indítasz. A PayPal-lal történő fizetés során te nem indítasz devizaátutalást, hanem a PayPal terheli meg a számládat dollárban vagy Forintban a beállítástól függően. Ebben az esetben nincs egyéb költség, tehát nem kell 10 USD-t fizetni a banknak.
-
cocka
veterán
Miért van szükséged devizaszámlára?
Ha csak azért kellett hogy konverziómentesen vásárolhass a neten külföldi devizákban, akkor szüntesd meg, mert felesleges. Ugyanis ha nem tudsz konverziómentesen pl. dollárhoz jutni (tehát nem pénzváltóban vagy bankban szerzed hanem valaki utalja vagy adja a kezedbe), akkor a forintszámla bőven elég.
-
cocka
veterán
Hát akkor a bankkártyás fizetés a legegyszerűbb megoldás, hozzárendeled a paypal accountodhoz, ahogy már fent is említette horvathd és azzal fizetsz.
A konverzió elkerülhetetlen csak nem mindegy hogy hány van belőle. Ha dollárban vagy euróban vásárolsz nagy valószínűséggel csak egy lesz, ha fontban, akkor egész biztosan kettő.
-
Archttila
veterán
Helló
Megváltozott a telefonszámom (a régi már nem él) viszont a PayPal nem engedi törölni a korábbit. Nincs valakinek ötlete mi lehet a probléma? Egyszerűen kiírja hogy törölve lett viszont továbbra is jelzi sőt alapértelmezésben tartja...
Nagyon fontos lenne és előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Már minden variációt megnéztem... NEVETSÉGES
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
satomee
senior tag
Sziasztok!
Korábban használtam már a PayPal-t,de az akkor regisztrált kártyám már megszűnt,a mostani pedig nem dombornyomott. Kérdésem az, hogy ha megpróbálom beregizni magát a számlaszámomat, a számlaszám ellenőrzéséért mennyit vonnak le (ha jól emlékszem a kártya regizésénél is vontak valamennyit csak már nem emlékszem az összegre), illetve így ugyanúgy tudok e vásárolni mintha kártyát validálnék, vagy ez csak átutalásokhoz jó?
Előre is köszi ha segít valaki!...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
horvathd
senior tag
válasz satomee #3224 üzenetére
Elvileg a számlaszámot nem ellenőrzik, így nem is vonnak le semmit, ha egy új számlaszámot kell megadni.
Csak egy számlaszám megadásával nem lehet fizetni, hanem a Top Up menüpont alatti számlaszámra kell utalni az összeget, amiből majd tudsz később fizetni.
Egyébként milyen az új kártyád, mert egyes nem dombornyomott kártyák is alkalmasak internetes fizetésre.
-
satomee
senior tag
válasz Winner_hun #3225 üzenetére
Uhh ez gyors volt... Szal ha jól értem durván 600 Ft-ot terhelnek? Csak mert ismerősöm szerint -aki ugyanígy akart regizni- állítólag 1500 Ft-ot akartak levonni...És ezek szerint 100 dollár alatt nem is tudom így használni...?Az azért elég gáz...:s
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
satomee
senior tag
válasz horvathd #3226 üzenetére
Ez a Top Up sajna úgy néz ki nem lesz jó nekem -legalábbis most- mert holnapig kéne fizetnem és ennek az átfutási ideje 2-3 munkanap ha jó láttam.A kártya egyébként egy sima Maestro kártya.Ezzel gondolom nem lehet fizetni...?
[ Szerkesztve ]
-
satomee
senior tag
Hát szomorú vagyok...
Mindenesetre hasznos infokat tudtam meg, köszönöm mindkettőtöknek![ Szerkesztve ]
-
tag
Valaki kapott már ugy,refundot a paypaltól hogy:
csütörtökn jöt az email you got full refundés akkor ha jól gondlom hétfön már a számlámon kéne hogy legyen majd
hétfőn reggel kb.üdv
-
Lendar
csendes tag
Sziasztok ! tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a paypal számlánál hogyan kell be állítani,hogy a bank váltsa át a valutát .
Egyben az jó,hogy ha a bank vált ? és ugyan gyorsan tudok majd fizetni ? köszönöm -
horvathd
senior tag
A következő módon tudod megváltoztatni:
Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> Bill me...Annyiban jó, hogy a bank vált, hogy így jobb árfolyamon történik a váltás. A fizetés ugyanolyan gyors, csak annyi különbség lesz, hogy nem forintban, hanem devizában terhei meg a PayPal a számládat. Egyetlen "hátránya", hogy a tényleges átváltás pár nappal később történik, így van egy valamekkora árfolyamkockázat, de lényegében így is jobban jársz.
-
Lendar
csendes tag
válasz Winner_hun #3236 üzenetére
olvastam a profilnál belehet állítani ,így automatikusan átváltja , Azt hol kell ? köszönöm
(ilyet nekem egyszer se írt ki , pedig használom a paypalt)
-
Lendar
csendes tag
Manage Funding Sources vagyok , és kiírja a kártya számomat.
ott van egy save opció és egy Conversion Options melyikre mennyek ? -
Lendar
csendes tag
Withdraw Funds van vlami haszna ? ja már régebben is gondolkodtam rajta,minek kell beírni a bankszámla számlánkat ?
-
Lendar
csendes tag
Bill me in the currency listed on the seller's invoice. kell mennem akkor , a bank fogja váltani ? ugyan olyan gyors lesz a fizetés ,mint eddig volt , ez a váltás nem kerül pénzbe ?
-
Lendar
csendes tag
léci válaszoljon vlaki ,a gombál vagyok bocs a fölös postokért , léci köszönöm
-
Lendar
csendes tag
rányomtam ,most a bank fogja váltani,de bármikor vissza állíthatom ? ja save-re mennyek most ?köszönöm
-
Lendar
csendes tag
köszönöm a segítséget elsönek
Lenne még egy próblémám , akitől vettem vlamit és kifizettem a cuccot, az most rám írt ,hogy paypal Echeck fizessek neki az meg mi a szösz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest