- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Egy gyors kérdés:
A PayPal csak akkor von le a kártyámról, ha a PP-s számlámon nincs fedezet?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Dexar007
veterán
Hali,
paypal számláról nem lehet euroban kiutalni a pénzt?Mert mire odaér a magyar ft alapú számlámra akkor már alig marad belőle = 259-el váltja az eurot per pill.Másik kérdés:
Tv-t szeretnék venni ausztriában,a webshopban paypal külön nincs feltüntetve mint fizetési mód,ezért érdekelne h paypalról valahogy osztrák számlaszámra nem lehet utalni?
Mert elég sokat bukok most ezzel az össze vissza konvertálással..pl 660euro a tv,paypalon 680eurom van,kiutalom lesz belőle x ft , azt átváltom megint euroba mert azzal kell fizetni = 630-om lesz már csak.Give me your cum,bull!
-
dany27
őstag
1kérdés: mit befolyásol hogy melyik a primary és melyik secondary pénznem paypalon??
Az csak nekem segítség hogy mondjuk ha fizetek x dollárt akkor az mennyi is mondjuk HUF-ba??Előre is köszi!
-
cocka
veterán
válasz Dexar007 #3057 üzenetére
Jó csináltatsz egyet a németen. Mellesleg az osztrák miért nem jó?
De hogy mutatsz fel valós német lakcímet? Mert az kell ahhoz, hogy német bankszámlád legyen, oda kiutaltathatnád az euródat, de a banki átutaláskor úgy is megint előjönne a konverzió probléma. Ráadásul egyes bankok devizajóváírásra külön jutalékot is felszámolnak.
-
Dexar007
veterán
Nem úgy értem.
Német paypal-on csinálok egy német számlát,címet majd kitalálom vagy felhasználom ismerősét.De a pénzt a cib euro számlámra küldöm euroban ezt nem lehet megoldani?:/Példának csak a bwin-t tudom felhozni : 90eurot nyertem és megadtam az euro számlámat és nem 257-el váltotta át ..hanem 90eurot kaptam simán a számlámra amit akkor váltok át amikor akarok.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Jó de nem úgy értem hanem most ez a 680vagy mennyi euro ok ..kiutalom ft-ban nem lesz belőle baj.
De viszont akkor a következő adagot már a németre kapnám azt már viszont euroban utalnám ki a cib-es euro számlámra az megoldható?Vagy esetleg a mostanin nem lehet egyszerűen átállítani az elsődleges "fizetési eszközt" euro-ra?Aztán megadok egy euros számlát és kész.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Mindegy azért egy próbát megér...
Majd írok!Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Akkor marad a b terv .
paypal.at/de reg és cib euro számla..ennek működnie kéne .
Ha nem akkor C terv : paypal.at reg és osztrák számlát nyitok vhogy.Give me your cum,bull!
-
dany27
őstag
-
Dr.Burn
őstag
En utaltam mar külföldröl magyar paypal accra es betudtam allitani hogy US dollart fogadjon csak, es ne valtsa at.
Es a limit 3,300$, de mar elötte bekerik a papirokat, 3,300 felett mar nem fogadhatsz es nem küldhetsz penzt, illetve a dokumentum kerelemtöl kezdve mar nem is zarolhatod a szamladat.
[ Szerkesztve ]
"Later Nerd!"
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy netes áruházból kellene rendelni Paypal-on keresztül kb 5e ft értékben. Természetesen előre utalásos tranzakció esetén tudna esetleg nekem valaki segíteni ebben? Paypal-om nincs, sőt azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák.
Köszönöm előre is.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3075 üzenetére
A németes delikvenssel mi lett?
Jó kis konkurencia vagy hallod.
-
sanzi89
addikt
válasz Winner_hun #3075 üzenetére
Rövidesen aktuális lesz, írok!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
dany27
őstag
hi
nah ma végre megjött a bankkártyám be is reggeltem paypalon.
De egyet nem értek. Azt írták hogy 400al terhelik meg a karimat ezt megis tették de még azon kivül 1 USD-vel is megterhelte. Nah ez most akkor hogy van??
Netbankon néztem, két külön tranzakciónak mutatja, egyszer levett 1USD-t majd 400at... Vagy akkor most mind2t jóvá fogja írni??Jah és mennyi idő múlva könyvelik el, tehát kapom meg a kódot amivel megtom erősíteni a karimat??
ELőre is köszi!
-
dany27
őstag
nah a kód megvan bennt volt a 400as SMS vége felé a *után de akkor mi az az 1 usd a 400on kivül?? mert most mikor megerősítettem a karimat írta h megkapom a 400at amivel megterhelték de az 1usd az mi??
Nem mintha földhöz vágna de ilyent később is levesznek vagy csak most tették??
bocs a sok kérdésért!
-
cocka
veterán
1 dollár a kártya hozzáadásához kell, hiszen ahány kártyát adsz hozzá annyiszor egy dollárt zárolnak. Ezzel tesztelik a kártya érvényességét. Zárolják, de le nem vonják. A zárolás időtartama bankfüggő, de általában 2 hét. A feloldás után persze ugyanúgy elkölthető az összeg, mint előtte. Ez kb. olyan mint a bevásárló kocsi érme.
A 400 Ft-ot a limitek feloldása miatt zárolják és vonják le. A kód megérkezése is bankfüggő, cibnél pl. azonnal látni az smsből vagy a netbankból is. Amint beírod a kódot rá max. 3 napra jóváírják a 400 Ft-ot.
Nem tudom most hogy van, általában új kártya hozzáadásakor a 400 Ft-os terhelést is megcsinálják függetlenül attól, hogy a paypallimiteket sikerült feloldani vagy sem. (ez kissé logikátlannak tűnik)
Viszont ha csak lejárt a kártyád és a száma nem változott csak a lejárat és a cvc2 kód, akkor csak az 1 dolláros zárolást csinálják meg.
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
igen van netbankom és ott láttam is hogy csak zárolva van egyenlőre 1USD meg 400Ft ezek szerint az 1USD-t csak zárolták de nem fogják levenni, hanem szimplán csak feloldják róla a zárolást mintha mise történt volna. És csak a 400Ft került le amit majd a paypalos accon írnak jóvá!
De attól függetlenűl most már tudom használni a kártyámat paypalal vagy megkell várnom míg jóváírják a 400at mert csak akkor zajlik le teljesen a folyamat??Kössz a válaszokat, most már világos!
-
Tudod használni egy bizonyos korlátig (talán 100USD). De ha a bankszámlaforgalomban már látod a 400Ft levonást, akkor ott kell lennie a PayPal kódnak is, amit be kell írnod a PayPal oldalán. És miután beírtad, meg is szűnik minden korlátozás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dany27
őstag
hi
megoldódott utánna mindjárt, egyből jött az SMS, meg netbankon is láttam a levonást és ott is volt a 4 jegyű kód egy csillag után de amikor az elsőre beütöttem nem fogadta el így gondoltam nem az az. De aztán másdoszorra már bevette így már nincs korlát.... Egy darabig persze (de nem hiszem hogy az túl lépném mivel az valami évi 700E kb ha jól tudom!)
Azért kössz
-
Nwis86
aktív tag
Helló
már vagy 10x vettem ezt azt paypalal de most valami számomra ismeretlen dolog van, így szeretnék segítséget kérni!
Ép vásároltam 1 websohopban 1-2aproságot 7000Ft értékben kifizettem minden oké, aztán havernak a cuccait akartam kifizetni és ezt kapom felül kiírva:
"Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance."
Ettől független úgy néz ki tovább tudnék meni de így nem merek rákattintani a fizetés gombra... Valaki megtudná mondani miért írja ezt ki? 50$ lenne az 9200Ft kártyámon pedig van 25 000Ft szóval nem tudom mibaja van. gondoltam hátha elértem valami korlátot de 650 000 az éves korlát abból max 30 000et ha elhasználtam...
-
ignapet
újonc
Segítstek legyetek szívesek ha tudtok! Paypal zárolta a számlám a rosszul beírt jelszó miatt, most feloldani szereném, de nem jövök rá h hogyan kell! Légyszi segíten aki tud!!
-
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Én egy hete regisztráltam és vonta le a 400 ft-ot..Nos én Allianzos vagyok és van sms értesítés is,úgy hogy meg is kaptam az smst hogy levonták a casht.Viszont ahogy nézem az előttem szóló kollégának a csillag után jött a 4 számjegyű kód.Nekem viszont az smsben olyanom van hogy 4 számjegy utána egyből közvetlenül PAYPAL,utána egy csillag és 11 számjegy utána.Most akkor ami a PAYPAL felirat előtt van 4 számjegy,az lenne a kódom?
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
dany27
őstag
nekem így jött az SMS -be: PP*itt a 4 szám aztán expuse és megint egy halom szám!
A PP* utáni négy szám kell neked elvileg, én is így csináltam kb 2 hete. A nekem is először csak zárolta a 400at a számlámon majd le is vonta de a mai napig nem írta jová a paypal egyenlegemen. Nem értem miért Am remélem segítettemAkkor valószinű hogy neked a paypal előtti lesz az a 4 szám! Lehet bank függő hogyan épül fel az értesítő amit kapsz SMSbe.
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
persze a kódot beírtam nem vagyok maki Mivel ki is írja h verified szóval jó. De mitől számítják az 5napot?? Miután levették az egyenlegemről?? Mert eddig csak zárolva volt de kb két napja levették szvsz még csak most kaphatták meg....
Hova kapom vissza a zámlámra vagy a paypal egyenlegre??Kössz
-
-
dany27
őstag
még mingíg ülnek a 400pénzemen Kezd már idegesíteni. (nem mintha egy nagy összeg lenne de akkor is...)
Am 1 kérdés azt megtudom csinálni h ezt a 400 forintot amit remélem hamarosan jóváírnak felhasználjam ha mondjuk fizetek paypalal 5000et neten és akkor a kártyámat csak 4600al terhelje mivel ott van az 400Forint??Előre is köszi!
-
Winner_hun
titán
.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz Winner_hun #3097 üzenetére
Látom észrevetted a bakit.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HellslayeR
csendes tag
Sziasztok meg tudnátok mondni, hogy van-e lehetőség PayPallal olyanra, hogy megveszek egy cuccot, elküldöm a pénzt, de megkötöm. És amikor az illető elpostázta nekem (netán meg is jött) a cucc, akkor továbbengedem a pénzem, hogy minden rendben?
Ride a bike 4ever! ThiS iS the wAy I wAnT t0 Be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest