Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz Piftuka #6532 üzenetére

    Köszönöm a válaszod. Akkor én is sorban megyek.

    1. Erről még nem olvastam, igaz nem beszélek más nyelvet, így a külföldi fórumokat a Google barátom segít megérteni (több, kevesebb sikerrel).

    A kép majdnem jó, de, a tárgy képe jobb és bal oldalt is megjelenik (nem úgy mint a Tieden, hogy csak bal oldalt), sajnos most nem tudom kipróbálni, nincs itt a TV, de ha jól emlékszek, akkor a jobb szemem becsukásakor a jobb oldali tűnik el, a balnál a bal oldali szellemkép.

    2. Ennyire nem néztem utána a Samsung-nak, így erről nem is tudtam, de a Panasonic feketéje sem elhanyagolható, főleg, hogy LCD. Kellett egy kis idő, mire sikerült kihozni belőle a számomra elfogadható képet (több fórum, több teszt videó, kép, és persze a Samsung-gal való összehasonlítás segített).

    A csere egyik fő szempontja a Samsung fogyasztása (persze a plazma velejárója, sima TV adás ~100 W-tól indul, 3D filmnél ~380 W, mind ez bekapcsolt energiatakarékosság mellett, csökkentett cellafénynél). Ugyan ez a Panasonic-nál sokkal kevesebb (TV adás ~48 W, 3D film ~100 W).

    3. A szemüveggel egyelőre nem foglalkozok, mivel a sötét szobában a Samsung is jó, a Panasonic talán kényelmesebb, nagyobb területet fed le.

    4. Igen, a Half-OU-ról én is olvastam, ezért részesítem előnyben a Half-SBS-t (igaz kíváncsiságból ugyan azt a demót kipróbáltam mind a két verzióban, de nem nagyon vettem észre különbséget köztük, lehet a szemem sem a régi már).

    5. Igen a Cívis-Tv Szerviz hozzáállása, hozzáértése számomra is kérdéses, már csak a telefon beszélgetések alapján is. Ellenben a Videopart szerviz telefon beszélgetés alapján hozzáértőnek tűnt, nem mellesleg, nem lekezelően beszélt velem.

    Az anyacéggel kapcsolatban igazad van, de azért az elvárható, hogy valamilyen szinten figyeljék a kirendeltségek, szerződött szervizek hozzáállását, munkáját, mivel a márka megítélését is nagyban befolyásolják. Ezek fényében kíváncsi lennék, hogy mennyire vannak képben az itthoni folyó ügyekről.

    6. Azt soha nem is vitattam, hogy a tökéletes 3D csak a jó lejátszó, és a gyári filmekkel érhető el (ezzel teljesen tisztába vagyok), volt már részem benne, de jelenleg ez nem kivitelezhető.

    A két TV már luxusnak számít számomra, így ez nem kivitelezhető, meg az elhelyezés is macerás lenne.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák