Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz fatal` #21911 üzenetére

    Azt azért vágod, hogy az említett két böngésző esetében a motort is fejleszteni kellett az első két évben, míg az Opera alá ez készen be van tolva?

    Ez az a tévhit, amiről beszéltem. A másik az, hogy ilyen funkciókat húde gyorsan le lehetne fejleszteni. Én fontosabbnak tartom, hogy stabil böngészőket adnak ki (hisz ezért kell a sok fix), mint hogy egy széthulló, de újabb feature-öket tartalmazó Operát jelentessenek meg. Úgy mi értelme? Folyamatosan ezt csinálták a Presto-val, nem volt olyan főverzióváltás, aminél nem dobtam volna ki a fenébe az egészet konfigostul (persze, pár hónapra rá mindig visszatértem hozzá). Egyáltalán nem tesz rosszat a paradigmaváltás.

    Ha lesz könyvjelző, tempbe töltés, szinkronizálás, akkor gondolom megnyugodnak a kedélyek. Meg Linux verzió. Mi a jóságos francért ne lennének ezek? A feltételezés forrását ugyan érthetném (mert egy év alatt nem kaptuk meg), de nem akarom, hiszen úgy gondolom, van még bőségesen idejük, ha a jövőre építkeznek (és nem egy elhanyagolható mennyiségű régi-opera-userre).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák