Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Gergő_ #10141 üzenetére

    2. Nem tudok ilyesmiről (az már régen szégyen, ha egy programtól át lehet venni a jelszavakat...)

    1a: Több módszer is van. Az "operás gondolkodás" szerinti: a legfontosabb könyvjelzőkhöz használd a gyorshívót. A méretét tudod állítani is.

    1b: Használd a személyes sávot a gyakori könyvjelzőknek. A teljes könyvjelző listát saját gombbal tudod használni, de nem a személyes sávon! Ehhez nyisd meg az alábbi linket:

    opera:/button/Manage%20bookmarks,,,69350,%22Panel%20bookmarks%22%20+%20Show%20hidden%20popup%20menu,%22Browser%20Bookmarks%20Menu%22

    Hibát fog adni, a hibaoldalon meg ott lesz ugyanez a link. Ezt a linket fogd meg, és dobd az eszköztárra, vagy csak simán kattints rá, és fogadd el. Erre azért van szükség, mert a PH motor nem támogatja az opera protokollt, különben csak simán belinkeltem volna.. Ez a gomb lenyitja az összes könyvjelző listáját, hosszan nyomva tartva pedig megnyitja a könyvjelző-kezelőt. Itt találsz további sajátgombokat, ha ez a funkcionalitás nem felelne meg.

    1c: A személyes sáv helyett a nézet sávot kapcsold be (Shift+F12 > Eszköztárak), "takarítsd le". Ide kiteheted egymás mellé a könyvjelzőidet és a fent linkelt gombot egyaránt.

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák